Φημες για συναυλίες

Θα τους δεις live εδω ή να στους τυλιξω για το σπιτι? :stuck_out_tongue:

:lol:

ενα σετακι Lamb of God- Machine Head- Metallica + - κανενα ονομα θα το θεωρουσα πιθανο να μας τιμησει φετος…
κατι ειχαν υποσχεθει και οι Μεταλλικα το 07 κατι τα θετικα δειγματα που πηραμε απο διοργανωτες αυτην την χρονια…ε τι στο μπουτσο!

Κάτι πήρε το αυτί μου για Vader και για Marduk.Επίσης έχουν κλείσει και οι Saint Vitus για 2 μέρες, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε.
Επίσης ξαναλέω , επειδή βλέπω μερικούς να εξακολουθούν να αναρωτιούνται, οτι Metallica ξέρω από έγκυρη πηγή(μου είχε πει και άλλες συναυλίες και ήταν σωστός), οτι έχουν κλείσει για το καλοκαίρι(ελπίζω εκτός Ρόκγουέηβ, αλλά δύσκολο το βλέπω).Κάτι μου είπε περί 2πλών συμβολαίων.Δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοεί αυτό.Αλλά μου είχε πει και ονόματα όπως Testament,Opeth,Monster Mognet(Όλοι ήρθαν από 2 φορές πρόσφατα) και μου φαίνεται πολύ πιθανή αυτή η ιδέα των 2πλών συμβολαίων…
Αν σας παραπληροφορήσω άθελα μου(θα τον σκίσω :stuck_out_tongue: ) θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη(εκ μέρους του 8) )

Αυτο παιζει εντονα για αρχες του επομενου ετους απ οτι ξερω.

ελπιζω για πολυ αρχες ομως…ιανουαριο δλδ γιατι μετα τη κανω για στρατο #-o

Metallica και Slayer θα τους τιμήσω σίγουρα αν έρθουν, αν και από ότι ακούω πρέπει να είναι ψιλοσιγουράκια, οπότε το αν είναι μάλλον ριτορικό.

Και Rammstein θα τους τιμήσω.

Wishfull thinking: Skynyrd και Volbeat. Ακούει κανείς?

Δεν παιζουμε μ’αυτα τα πραματα.

λέτε να’ναι 2 μέρες στο ροντέο? :roll:

:lol3::lol3:

Παίζει! :?

Δεν παίζω.8)Είναι απολύτως έγκυρη πηγή.Περιμένουν τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί. :smiley:

Σαφως και ακουω τρελα και τα 2…Τα εχω δει ομως αρα δεν καιγομαι αγρια… :stuck_out_tongue:

Οχι οτι θα με χαλαγε ή δεν θα πηγαινα βεβαια…Για να εξηγουμαστε…:stuck_out_tongue:

Μακαρι παντως αν και δυσκολο…

παντως πολυ εδω μεσα ξερουν για rammstein στο rockwave,αλλοι κιολλας απο “καλες πηγες”,αλλα οποτε τους ρωταω ποτε η που το ακουσαν,κανεις δεν απανταει…[-X

Για skynyrd καταλαβαίνω τη δυσκολία. Μεγάλο συγκρότημα, λίγες εμφανίσεις στην Ευρώπη… ΟΚ. Αλλά για Volbeat γιατί ρε γαμώτο. Χώνονται άνετα τρίτο όνομα για παράδειγμα στο Rockwave. Anyway, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Παιδια ασχετο αλλα οι In flames σκεφτονται να πατησουν ποτε στη Ελλαδα??ακουγεται τιποτα??ειναι λιγο αδικο να μην ερχονται καθολου κ απο τα μερη μας…

που κολλαει αυτο ρε???ακουσες τπτ?:open_mouth:

Ιμμορταλ μεσα στο 2010 σιγουρα.

Οχι,για το προηγουμενο ποστ πηγαινε.

In Flames με-στη καλυτερη-κανα Hive και Embody the Invisible απ’τα παλια τι να τους κανουμε.

Για τους Metallica που τόσα έχουν ακουστεί είναι σίγουρο τελικά ή φήμες και πάλι φήμες?!?!?!?!?!? :-k:anyone:

Μέχρι να ανακοινωθούν, τα πάντα είναι φήμες.Απλά υπάρχει μία μεγάλη σιγουριά(ελπίζω δλδ να είναι μεγάλη :stuck_out_tongue: ).