…ειναι αργια η’ απεργια?Μετα απο αποφασεις εκ των ανωθεν και μετα απο πολλες αποψεις που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο θα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας…Γιατι οταν απεργεις πρεπει να απαιτεις και το μεροκαματο για μια χαμενη μερα εργασιας?Γιατι οι συνδικαλιστες φωναζουν πως δεν πρεπει να χασουμε τις καταΧτησεις μας?( το καταχτησεις δεν ειναι λαθος,η αφισσα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αυτο γραφει).Ποσοι απο εμας γνωριζουμε τι πραγματικα σημαινει η ημερα της εργατικης Πρωτομαγιας?
Η δικη μου αποψη ειναι οτι οι αποφασεις εκ των ανωθεν σχεδον δεν ειναι ποτε αρεστες οποτε αλλη μια προστιθεται…Το ερωτημα ειναι αν οταν καποιος προσπαθει να σε αποκοψει απο τα κεκτημενα σου επαναστατεις με αιτια που οντως γνωριζεις…
__Θαρρώ πως ο προβληματισμός σου είναι πολύ υγειής! Πραγματικά χαίρομαι όταν συναντώ ανθρώπους που σκέφτονται έτσι. Τι να πεις, ζούμε ανάμεσα σε σκύλους φαίνεται, όχι για πνευματική τροφή δεν είμαστε… ούτε για σφαλιάρες!! Ας πάω να φάω τώρα… ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ…
προφανως οι σφαλιαρες που αναφερεις μπορει να μας ξυπνουσαν απο ενα διαρκη ληθαργο…οποτε ποιοι προβληματισμοι και ποια θεωρια…μλκς!!!
Αργία καλέ μάου μάου!
Έβγαλε βιβλίο ο Γιώργος Αυτιάς και λέγετε Τα Δικαιωματά μας.Πάρτο και θα σου λυθεί η απορία… :roll:
ασε προτιμω να αγορασω το ‘‘αγων μου’’ του Χιτλερ… :lol:
ασε προτιμω να αγορασω το ‘‘αγων μου’’ του Χιτλερ… :lol:[/quote]
για το τζάκι; καλοκαίριασε πια!
Ωραιο βιβλιο Γιαννα…Να παρεις και την ιστορια των SS για να δεσει η κομποστα…
θα προτιμουσατε να παρω το βιβλιο του Αυτια;ρε παιδια χαλαρωστε…μη παρεξηγειται τα παντα…ζητησα αποψεις για το θεμα της πρωτομαγιας και μου προτεινετε βιβλια…προβλημα σας δεν λεω αλλα προτιμω να διαβαζω κατι που μπορει να φαινεται αξιοπαραξενο εκ πρωτης οψεως και οχι ενα βιβλο ενος δημοσιογραφου της λαικης ταξεως…καλες οι προτασεις αλλα στο υφος της προηγουμενης απαντησης εδωσα και τη δικη μου…ευχαριστω!!!
pantws gia emas tous ma8htes malon 8a kanoume 2 wres ma8hma kai meta feygoume,de me xalaei 8)
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω να απεργούν όλοι οι καθηγητές…
Βλέπεις είναι δύσκολοι καιροί και δεν χάνουν εύκολα το μεροκάματο για απεργίες…
Είμαι απο τους λίγους στην δουλειά που δηλώσαμε ότι απεργούμε σήμερα, μπορεί να φανεί σαν φτηνή δικαιολογία αλλά δεν βρήκα τρόπο να πάω στην πορεία
ασε προτιμω να αγορασω το ‘‘αγων μου’’ του Χιτλερ… :lol:[/quote]
Εγώ πάντως μόνο και μόνο από περιέργεια θα ήθελα πολύ να το διαβάσω…Σοβαρά όμως!
ασε μη το φωναζεις και πολυ αυτο γιατι θα σε κραξουν και εσενα οπως εγινε και με εμενα…απλα ισως το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι συμφωνα με μερικους για τη πυρα…μπορει και να ειναι!!οταν το διαβασω θα σου πω!!
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑ! ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ!!! ΟΥΥΥΥΥΥΥ
ειδες snuffleeva στα ελεγα εγω…!!! :lol:
Ρε δεν πα 'να λέει ο καθένας ότι θέλει? So what?
Ο Χίτλερ είναι ο πιο αρρωστημένος δολοφόνος του 20ου αιώνα κι όμως κατάφερε να ηγηθεί πόσα εκατομμύρια λαού! (και με πειθώ και επιχειρήματα) Μόνο και μόνο για το διαφορετικό και “παρανοϊκό” τρόπο σκέψης του, αξίζει κανείς να διαβάσει τι σκατά κουβαλούσε μέσα στο κεφάλι του! Άλλωστε δε θα πάψει να αποτελεί ιστορία!
καλά τα λες…
by the way, κάποτε είχε πάρει το μάτι μου αυτό το βιβλίο σε μια τοπική έκθεση βιβλίου νομίζω. αν και προτείνω καμία αυτοβιογραφία του Feynman (“Σίγουρα θα αστειεύεστε κ. Feynman”)
Λοιπον … η πρωτομαγια ειναι ΑΠΕΡΓΕΙΑ , και να σας πω και κατι σε σχεση με την φετεινη πρωτομαγια ?
Ορθως η κυβερνηση ειπε οτι φετος θα ηταν εργασιμη κανονικα και οσοι θελουν ας απεργησουν , και να χασουν το μεροκαματο τους . Αντε επειδη τελευταια ειχαμε ξεχασει οι περισσοτεροι τι συμβολιζε , και την ειχαμε σαν αργια δεδομενη . Γιατι πολλοι απο εμας αντι να κατεβουμε σε πορειες πηγαιναμε για καφεδακι η για μπανακι .
το εχω πει εγω πως οι γνωμες μας συμπιπτουν!!!
δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας…