μια απο τις πιο γαματες γκαφες εκανε ο Τelisvas το Σαββατο που μας περασε !!!
Πιο Συγκεκριμενα …ειχε ερθει να μας βρει στο live των Μystic Prophesy … και παει να παραγγειλει μπυρα στο bar … λεει λοιπον στον Barman μια μπυρα θα μου φερεις και καπακι αντι για αντιτιμο δεινει το εισητηριο που ειχε παρει για το Live xa x axaxaxa
Nομιζε ο Λουστρος οτι ειχε παει σε καμμια χοροεσπεριδα στην Barbarella , εκει που λεει οτι 20 Euro εισοδος και δωρεαν ποτο !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: μιλαμε ολοι πεσαμε ξεροι απο το γελιο ενω ο φιλος μας προαπαθουσε να κρυφτει απο το ρεζιλικι !!!
Θεϊκή γκάφα… Απλά η ατμόσφαιρα στο Underworld μου θύμισε κλαμπάκι, ήμουν και σχετικά αφηρημένος βλέποντας την ομορφιά του κώλου σου, υπέπεσα ο άμοιρος στη μαλακία…
Κάθεται ένα μωρό στη μια άκρη του μπαρ μόνη της. Σκάει μυτη παληκαράς πηδίκουλας trendy (τώρα τι δουλειά έχει σε μαγαζί με rock είναι μια άλλη υπόθεση) και κάθεται κι αυτός στο μπάρ σε κοντινή σχετικά απόσταση. Παραγγέλνει το ποτό του και το απολαμβάνει αργά κοζάροντας το γκομενάκι, χαμογελώντας κλπ. Με τα πολλά το γκομενάκι δείχνει να ανταποκρίνεται, σκάει κι αυτή κανένα χαμογελάκι και παίρνει θάρρος ο δικός μας. Μετά από κανένα δεκάλεπτο τελειώνει το πρώτο ποτό και παραγγέλνει δεύτερο, έτοιμος να κάνει την μεγάλη κίνηση…
Έρχεται το ποτό του, παίρνει υφάκι χριστόδουλου, πίνει μια γουλιά, αφήνει το ποτό στο μπάρ και (φανταστείτε τη σκηνή) γυρνάει ελαφρά προς το μέρος της και ακουμπάει τον αγκώνα του στην άκρη του μπαρ προσπαθώντας να πάρει άνετη πόζα και να της μιλήσει. Έλα όμως που ακούμπησε πολύ άκρη και γλιστράει ο αγκώνας του (στον οποίο προφανώς είχε στηρίξει όλο το βάρος του), και πέφτει από το σκαμπό ο βοσκός με τη μούρη στο πάτωμα!!! Γαμιέται όλο το μαγαζί στα γέλια, αυτός πάει να το παίξει άνετος αλλά το γκομενάκι μην ξέροντας τι να κάνει πήρε δρόμο με ελαφρά!
Αχαααχαχαχχαααααχαχχααχ
Πολύ θα ήθελα να ήμουνα στη θέση του γκομενακίου! (Θα αντιδρούσα πολύ διαφορετικά βέβαια)
Πήρε ακριβώς αυτό που αξίζει σε κάτι τέτοιους τύπους!!! :twisted:
Οπως σας εχω ξαναπει τα Σαββατα δουλευω σε ενα μαναβικο γιατι αλλιως θα πειναγα!!!
Το προιγουμενο σαββατο λοιπον, και ενω εγω και το παιδι που εχει το μαγαζι εχουμε ξεφορτοσει 2 φορτηγα πραγματα, αραζουμε να πιουμε τον καφε μας λιγο πριν αρχισει να ερχεται ο πολυς κοσμος και σκαει στο μαγαζι μια γιαγια!!
Μπαινει μεσα, παιρνει κατι ντοματες, κατι μαρουλια, κατι χορτα και πλησιαζει τις κονσερβες…(δεν ειμαστε ενα απλο μαναβικο, εχουμε και ειδη πρωτης αναγκης αμα λαχει!! :lol: ) και περνει στα χερια της μια κονσερβα με καλαμαρακια. Την περιεργαζεται γυρναει προς το μερος μας και ρωταει: " Αυτα ειναι φρεσκα?"
Κοιταζωμαστε με το αλλο το παιδι, εγω λιωνω στο γελιο και εκεινος πιο ψυχρεμος απανταει: “μυριζουν θαλασσα. Να προσεχεις οταν τα ανοιξεις μην πεταχτει κανενα!!!”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλοκαίρι Σαμοθράκη σε ένα καταπράσινο δάσος έχοντας ξυπνήσει και πιεί το καφεδάκι κάτω από τα πλατάνια σε ενα ελεύθερο camping αποφασιζουμε να μαζεψουμε ξύλα για το άναμα της φωτιάς το βράδυ σε prive κατάσταση. Ε, πιό πέρα είναι ενα καμενο δέντρο το οποίο ειναι αχρηστο για καλή μας τύχη και δε χρειάζεται να ψάξουμε σε βουνά και σε λαγκάδια καύσμη ύλη. Ένα παιδί παίρνει το πριόνι ανεβαίνει στο δεντρο και αρχίζει και κόβει το κλαδί το οποίο ηταν αρκετα χοντρο αλλα με λιγη υπομονή θα τα καταφερνε. Ομως αντί να καθεται έτσι ωστε οταν κοψει το κλαδι να μην πεσει, δηλαδή απο τη μεριά του κορμού, κάθεται απο κει που τελειωνει το κλαδι και συνεχίζει και κοοοβει κοοοβει ώσπου τελικά δεν αντεξε το κλαδι το βαρος του παιδιου και επεσε μαζί του…
Εντάξει έφαγε τα μούτρα του αλλά το θέαμα ήταν πολύ καρτούν. Το μόνο που ελειπε ηταν να βγάλει μια πινακίδα που να γράφει “Aaaouch!!!” όπως το coyote.
Εγω γενικα ειμαι η πιο γκαφατζου που υπαρχει στην Ελλαδα…100% αποδεδειγμενο…Τωρα η πρωτη γκαφα που μου ερχεται στο μυλο ειναι η εξης,
Πριν καμποσο καιρο ειχα παει για καφε με την παρεα μου στο μερος που πανε ολα τα χανια σχεδον για καφε(κουμ καπι για οσους ξερουν) και αφου ηταν αργια(ή κατι τετοιο)ειχε μαζευτει εκει κοσμος και κοσμακης…Λοιπον εγω εκει που περπατουσα μπροστα σε ολο τον κοσμο,προσπαθουσα να κανω μια φιλη μου να γελασει γιατι ηταν στεναχωρημενη,μη κοιτωντας τον δρομο ξαφνικα οι φιλοι μου με χανουν απο τα ματια τους…Κοιταζουν κατω και να΄μαι!!!Με το ενα ποδι(ολοκληρο)σφηνωμενο σε μια απο εκεινες τις τετραγωνες(συνηθως κλειστες αλλαοχι αυτη τη φορα)τρυπες που εξυπηρετουν το συστημα αποχετευσης…Και σαν να μην εφτανε αυτο αντι καποιος να με βοηθησει να σηκωθω εφυγαν τα γαιδουρια πηγαν λιγο πιο περα και κοιτουσαν τις απεγνωσμενες προσπαθειες μου να ξεσφηνωσω…Ολοι γυρω μου γελουσαν και το αστειο ημουν εγω…! :oops: :oops: :oops: :oops:
Δουλεύω (προσωρινά) σε ένα τηλεφωνικό κέντρο.
Η δουλειά μου είναι να παίρνω τηλ να ζητάω κάποιον και να τον ενημερώνω για κάποιο θέμα. Η λίστα είναι συγκεκριμένη, αλλά από τον χρυσό οδηγό (δηλ δεν ξέρουμε ποιον καλούμε)
Η κλασσική γκάφα της ημέρας είναι να πάρεις να ζητήσεις κάποιον που έχει πεθάνει (και η γραμμή είναι ακόμα στο όνομά του)
Παίρνω που λες μια κυρία προχθές και παρακολουθείστε διάλογο:
-Καλημέρα σας, θα μπορούσα να μιλήσω με τον κύριο Τάδε;
-Δεν είναι εδώ, ποια είστε;
-Είμαι η Τάδε και τον θέλω για αυτόν τον λόγο.
-Σας είπα δεν είναι εδώ!
Μήπως γνωρίζετε πότε θα επιστέψει για να ξανακαλέσω;
-Όχι, δεν θα επιστρέψει
-Εννοείτε πως δεν μένει πια εκεί;
-Δεν θα επιστρέψει κοπέλα μου, μου το σκασε πριν από 3 μέρες με μια Φιλιπινέζα που είχα εδώ και?..Κλλλαααααμμμμααααα η κυρία
πάντα ήθελα να το κάνω αυτό γιατι πολύ με πρήζουν κάτι τέτοια τηλέφωνα αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως τι φτάιτε εσείς τα δύστυχα τα κοριτσάκια που βγάζετε το ψωμί σας…