Γκάφες.!

:lol: Και εγώ το κάνω αυτό με τα μάτια,αλλα όχι με μάτια…

Πρίν κανα μήνα στην “προσευχή” το πρωί,παρουσίασαν έναν καινούργιο καθηγητή που θα έρθει στο σχολείο του χρόνου.Αλλα δεν ήταν εκει μπροστά ηταν ακριβώς πίσω μου,και λέει ο γυμνασιαρχης,η κυρία τάδε ξερω γω,και φωνάζω:"πωωω με τον κάθε μαλάκα που έρχετε στο σχολείο πρέπει να μας καθηστερουν και την γυμναστική(πρώτη ώρα αυτα είναι)λέει ο δίπλα μ:ναι ρε έλεος δλδ τι θα γίνει,αυτη ρε τη διδάσκει? και λέω εγω:στ’αρ…(κοιτάω δίπλα μ π ήταν εκείνη)ΣΤΑ ΦΡΎΔΙΑ ΜΟΥ!

μάθημα στο σχολείο . κάθομαι στο ίδιο θρανίο με τον Ν. ακριβώς από πίσω του είναι ο Δ. , ο οποίος εκείνη τη μέρα είχε ξεχάσει τα γυαλιά του σπίτι κ είχε πάει όσο πιο μπροστά μπορούσε για να βλέπει τον πίνακα …
σε μια φάση μ λέει ο Ν. ψιθυριστά … “πο μλκ αμόλησα ένα κλανίδι άλλο πράμα”

μετά από μια στιγμή πετιέται ο Δ. :

“ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ! ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !!”

:lol3: :lol3: :lol3:

ο Ν. είχε λιώσει στο γέλιο κ εγώ είχα γίνει κατακόκκινος γτ προσπαθούσα να γελάσω κ να μην ακουστώ …

Στο μαγαζί που δουλεύω (με ρούχα btw) έχω κάνει αρκετές γκάφες, χαρίζοντας αφθονο γέλιο στον υπεύθευνο και τους συναδέλφους μου. Ευτυχώς δλδ γιατί αν ήτανε άλλοι θα με κραζανε… Δύο που θυμήθηκα τώρα:
Μια μέρα επέμενα σε μία πελάτισσα οτι στο δικό μας κατάστημα δεν εχουμε κανενα μπλε παλτό, ούτε στα καταστήματα που συνεργαζόμαστε, ίσως να υπάρχει σε καποιο μαγαζι φρανσάιζ και ακριβώς από πίσω μου υπήρχε αφίσα σε φυσικό μέγεθος με ένα μοντέλο που φορούσε το ίδιο παλτό που είχε δει η κυρία. By the way, εν μέρει είχα δίκιο πάντως, μόνο στην αφίσα το είχαμε…:stuck_out_tongue:
Και το άλλο: Την περίοδο των γιορτών τα Χριστούγεννα, γινότανε ένας κακός χαμός από κόσμο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δουλευουμε όλοι αρκετές ώρες με αρκετές υπερωρίες και δεν συμμαζεύεται. Μια μέρα λοιπόν ήτανε 9 παρα 20 και σε 20 λεπτά θα κλείναμε, οπότε είχε μείνει ένας πελάτης μόνο στο μαγαζί ο οποίος επι τρία τέταρτα δοκίμαζε ρουχα [-X. Εγώ λοιπόν (πτώμα και τσατισμένη από πελάτη που μου είχε ανοίξει καμποσα ρουχα χωρις να αγοράσει τπτ:thumbdown:) αφού μάζεψα όλα οσα ητανε διασκορπισμενα στο μαγαζι μπήκα στα δοκιμαστήρια μήπως έχει ξεμείνει κάτι εκει και είδα μια μπλούζα και μία ζακέτα άσχετης φίρμας και λεω “ωχ ποιος μαλακας τα ξεχασε?” και τα παω στο ταμειο να τα δειξω στον υπευθυνο, ο οποίος έβαλε τα γέλια και προσπαθούσε να μου εξηγήσει οτι δεν τα ξεχασε κανεις, αλλά είναι του τύπου που δοκιμαζει ρουχα…#-o:lol::lol::lol: Ευτυχώς που εκείνος ήτανε απασχολημένος, καμάρωνε την “κορμάρα” του με τα ρούχα του μαγαζιού και δεν είδε το σκηνικό, οπότε εγώ κατακόκκινη απο ντροπή τα πήγα και τα αφησα πισω στο δοκιμαστηριο…:stuck_out_tongue:

μια φορα κατι ιδιοφυιες σπασανε τα τζαμια της πισω πορτας του μαγαζιου για να μπουν μεσα και η πορτα ηταν ετσι κ αλλιως ξεκλειδωτη…δηλαδη…σκεφτηκαν να τα σπασουν μεν…αλλα δεν δοκιμασαν μηπως και ανοιγει η πορτα!!!χααχχα ηλιθιος κ πανηλιθιος…