απορω πως δεν ειχε φτιαχτει θεμα για αυτην τοσο καιρο
Είμαστε Τεμπέλιδες!
και αυτη επρεπε να μπει στο poll με τους cult αλλα οι mods θα το κλεισουν:(
Η απόδειξη ότι ο συνδιασμός ξανθιά + χαζή + γνωστή, κάθε άλλο παρά σέξυ είναι. Όσο σκέφτομαι πάντως ότι η τύπισσα πληρώνεται για να κάνει το απόλυτο τίποτα μου γυρνάνε τα έντερα ανάποδα και η σπλήνα μου στριφογυρίζε. Ουστ!
Ρε παιδιά έλεος…μην αναπαραγάγουμε κάθε παπαριά της Ελληνικής tv…δεν φτάνει που όπου κ να πας οτι και να κάνεις ακους για αυτήν την μαλακισμένη καθόμαστε και εμείς σε ένα μέσο σαν το internet που είναι ελεύθερο και μη προσανατολισμένο και γράφουμε για το υποπροϊόν…για μένα δεν έχει καν χαβαλέ…anyway την γνώμη μου γράφω…
Μπορεις να μας αιτιολογησεις γιατι" απορεις που δεν εχει φτιαχτει θεμα τοσο καιρο" εσυ που το ανοιξες?
Ρε πουστη το να ανοιγεις τοπικ σε φορουμ,ειδικα ενα τετοιο τοπικ στο οφτοπικ ενος ροκ φορουμ,δεν ειναι μαγκια.Ποσο μυαλο θελει να το καταλαβεις?
εε οχι κ στις τεχνες αυτο το πορνιδιο…[-X
βεβαια πιανετε για τηλεοραση αλλα τεσπα…
σιχαμερη κ ηλιθια ειναι.κατι οτι περναει απ τα μπουτια της για τη δημοσιοτητα…
+1…
συμφωνω και αναρωτιεμαι ποιος την βλεπει:-k
το -ε με αι παει γραφεις σε λιγο καιρο:p
ωωωωωχ:oops: #-o
Αλλη μια υπενθυμιση του ποσο καταντημενη ειναι η σημερινη ελληνικη τηλεοραση.Ουστ ρε.
εσυ που λατρευεις cult πως κ δεν την γουσταρεις???
Δεν ειχα χαμπαριασει τιποτα γω μιας που δεν εχω τη δυνατοτητα να βλεπω τβ (που και να την ειχα παλι δεν θα εβλεπα), αλλα ξαφνικα πμ στο μσν και χαζοστατους στο φατσαμπουκι πηραν φωτια με μαλακιες του τυπου “ειμαι ο ταδε και μολις τελειωσα”. Ε και ρωτησα απο δω κι απο κει και μου πανε περι τεινος προκειται, ειδα και κατι βιντεακια στο γιουτιουμπι. Ε δεν θελει και πολυ να νιωθεις μια ντροπη. Οχι μονο σεξυ δεν τη βρισκω, αλλα και ακρως εκνευριστικη (ποτε δεν ημουν φαν του νιαουρισματος ετσι κι αλλιως).
Τι να πω. Φετος μαζι με το Στιγμη της Αληθειας και η Πετρουλα ξεπερασε η ελληνικη τβ καθε οριο ξεφτιλας
μια εικόνα που της πάει γάντι…
(και μπάζο, και ούφο)
αυτο ξαναπεστο…
πλακα πλακα το δελτιο καιρου του star χτυπαει μεγαλα νουμερα με το μπαζο…
ελεος πια…
και να φανταστειτε οτι εχει υπογραψει συμβολαιο με το σταρ για πεντε χρονια.την εχουμε πο#$&#σει:(
Αφου την βλεπετε.
Που το ειδες το cult?Η τυπισσα ειν’αλλου γι’αλλου.
φιλαρακι εγω οταν την δω γυριζω καναλι.αλλα για να κανει ακροαματικοτητες υπαρχει κοσμος που την βλεπει
Στανταρ τη βλεπεις και τελειωνεις μαζι της.