εγω ευτυχως εχω φροντηστηριο εκεινη την ωρα κ δεν την εχω πετυχει:!:
πάντως έχω δει φωτος της χωρίς φότοσοπ και είναι μεγαλύτερο μπάζο απ’ό,τι φαντάζεστε.
Τα πόδια της είναι πιο ντεκαβλέ κι απ’τα δικά μου [-X
δεν χανεις και τιποτα:D
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ανοιγεται τοπικ για καθε ξεκωλο πουτανακι της ελληνικης τρας τβ…ελεος ρε παιδια
Θέλω να την γαμήσω.
για πλακα το εκανα και επειδη ειναι στην τηλεοραση.δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν:wink:
Η πουτανια(με την κακη εννοια), η βλακεια και η ασχημια δεν ειναι καλτ.:roll:
Εχουμε την τιβι που μας αξιζει και η Πετρουλα ειναι η αποδειξη για το τι γνωμη εχουν οι καναλαρχες για το καταναλωτικο κοινο που τους γεμιζει την τσεπη.
Εγώ πάντως την Πετρούλα την βλέπω στο youtube. Δε πληρώνω καναλάρχες εγώ. πφ
Ελενα Πουτση…Καινουριο φρουτο ειναι δαυτη?:-k
Είναι και αυτη, ένα καινούργιο αστέρι/τραγουδίστρια/παρουσιάστρια/μοντέλο/ψυχολόγος/τερας μορφώσεως/φοιτήτρια νομικής/ηθοποιός/ναυαγοσωτρια/εθελοντρια αναδάσωσης/αεροσυνοδος/αγγειοπλάστρια/ανθρακωρύχος/βοηθός νεκτροθάφτη/βυρσοδέψης/διατητής/κριτικος κινηματογράφου/μασέρ/νοσοκόμα/νταντά/πλακας και τέλος σφαγέας πτηνών.
καλύτερα βάλε vomva…
όχι απαραίτητα,η AGB παίρνει μετρήσεις από 3000 σπίτια μόνο και βγάζει συμπεράσματα για όλη την Ελλάδα.Άρα δεν σημαίνει ότι βλέπουμε όλοι πετρούλα.Εγώ προσωπικά μία φορά έχω δει,τότε με την απεργία των γιατρών που είχε ντυθεί γιατρός και είχα σιχαθεί γιατί μόνο τον καιρό δεν έλεγε:p.
Τρίβια:Η πετρούλα στην πρώτη λυκείου παράτησε το σχολείο,τώρα είναι 19 άρα φανταστείτε γιατί άνθρωπο μιλάμε.
Κουίζ:Πόσοι την έχουν ξεσκίσει στο σταρ?όλοι ή οι μισοί?
Στη Θεσσαλονικη παντως την εχει παρει η μιση ρωσικη μαφια της πολης.
Και παλιοτερα ειχε μαλωσει με κοπελα σε κλαμπ και της εβγαλε μαχαιρι και την χαραξε στη μαπα.
Αληθεια λεω.
λολ ρε.οκ την είχα για καραπουτανάρα αλλά και σε μαφία?:p,να μου πεις για να την βάλουν στο σταρ εκτός από το ότι θα έκανε αίσχη με διευθυντές θα είχε και τ κονέ:p
Καλα το Star το εχει γαμησει και εχει ψοφησει…Καθε τυφλη,μουγγη και αταλαντη εχει βρει το φως της εκεί…
Γιατί η Πέπη ήταν καλτ κι η Πετρούλα δεν είναι;
Γιατι αλλο Πεπη και αλλο πρεπει…:lol: