Πετρουλα κωστιδου

Ενω αν πηγαινε μονο με σαπιους 80αρηδες που παιρνουν ενα κουτι Βιαγκρα στην καθησια θα ηταν λιγοτερο πουτανα ξερω γω.:stuck_out_tongue:

Αυτο μου θυμιζει εκεινο το θεικο που ελεγαν καποιοι στα 90’ς(καποιοι το λενε ακομα)…“Ηρθαν αυτοι οι Αλβανοι και πηραν στα χερια τους ολα τα ναρκωτικα και τις πουτανες τα οπλα κτλ”…και συμπληρωνω…“απορω πως τολμησαν να παρουν τα δικα ΜΑΣ ναρκωτικα τις δικες ΜΑΣ πουτανες,τα δικα ΜΑΣ οπλα”.[-X

Αυτο με την AGB ειναι πολυ σχετικο,γιατι με την ιδια λογικη εχουμε και κυβερνησεις μειοψηφιας,μια και το πρωτο κομμα παιρνει καμια 2-3 μυρια ψηφους μονο…οποτε εχουμε και τις κυβερνησεις που μας αξιζουν.
Επισης σκοπος μου ηταν να το γενικευσω λεγοντας πως η Πετρουλα ειναι ενα μονο κομματακι απ την αθλιοτητα που λεγεται ελληνικη τηλεοραση και να ι πιστευω αυτη αξιζει στο μεσο νεοελληνα.

αυτό ναι.μας αξίζει τέτοια τηλεόραση γιατί ποιοτικές εκπομπές δεν βλέπουν πολλοί.Ας πούμε στην AGB πιάνουν 1% η 2%.Τώρα θα μου πεις η AGB δεν παίρνει αντιπροσωπευτικές μετρήσεις αλλά οκ.Ας πούμε πιος βλέπει τον καριοτάκη?λίγοι.Ποιος πάει σε ποιοτικά σινεμά και όχι στο μολ που έχει τα βίλατζ που μόνο σινεμά δεν λέγονται.Πλέον βλέπουμε ότι μας πασσάρουν και λίγοι βλέπουν και πάνε σε καλούς κινηματογράφους

To section είναι “άλλες ΤΕΧΝΕΣ” ΄και το thread είναι ελεεινό.

Χμ…κοιτα προσωπικα ουτε γω βλεπω τον Καρυωτακη.Επισης προτιμω τις ανεσεις των multiplex απο τα παλαι ποτε "καλως σε βρηκα λουμπαγκο"καθισματα των “παλιων καλων κινηματογραφων”.Καλο ειναι να μην απορριπτουμε συλληβδην ο,τι καινουριο υπαρχει και φτανουμε σε Δανικεια υψη ψευτοδιανοουμενιστικης νομικλατουρας(βασιλης_ζαχαροπουλος@ΜετσαλΧαμμερ.gr)χαριν μιας custom made ποιοτητας διασκεδασης,απλα πιστευω αν εχουμε καποια"φιλτρα"ενεργοποιημενα κανουμε τη ζωη μας καλυτερη.Ακομα πιο απλα κλεινουμε εντελως την Τιβι και παμε παρεα με το αμορε σε κανα Βιλατζ μωρε,καλο κανει κι αυτο.

ναι δεν λέω πως τα βίλατζ δεν είναι άνετα,αλλά γενικά όταν πας κινηματογράφο πρέπει να υπάρχει και μία αίσθηση ότι πας για να μάθεις.όχι πας για να καταναλώσεις.δηλαδή ξέρω παιδιά που πάνε κάθε σάββατο κινηματογράφο και βλέπουν ότι καινούριο βγαίνει χωρίς μετά να συζητάνε για την ταινία.απλά καταναλώνουμε δεν σκεφτόμαστε και πολύ.το ίδιο και με τα άλμπουμς.κατεβάζουν πολλοί ολόκληρες δισκογραφίες μόνο και μόνο για να τις ακούσουν μία φορα και να λένε τν γνώμη τους.(εγώ προσωπικά δεν κατεβάζω,κάνω οικονομία και αγοράζω σιντι και τ ακούω πολλές φορές:p)

Σ αυτο δεν μπορω να πω πως εχεις και αδικο.Πολλα πραγματα,πολυ λιγος χρονος.:?

όχι ρε,χρόνο έχουμε και μάλιστα πολύ.απλά εμείς τον σπαταλάμε σε μσν,φόρουμς,τιβι αντί ν παίξουμε καμιά κιθάρα ή ν διαβάσουμε κανα βιβλίο

Χρονος υπαρχει,αναλογως τις υποχρεωσεις του καθενος.:wink:.Δυστυχως αυτες απο ενα σημειο και μετα ειναι πολλες.

Αν και ψευτοκουλτουριαρης, συμφωνω με χοκαμ. Μια καλη ταινια που βγαινει μονο σε μικρους κινηματογραφους, μπορω να την βρω σε dvd οταν βγει η να την κατεβασω και να την δω σπιτι. Αν ειναι να παω κινηματογραφο, παω συνηθως για να ξεσκασω και προτιμω την ανεση των βιλατζ κτλ.
Το ιδιο ισχυει πανω κατω και για τβ. Την ανοιγεις για να χαζεψει το ματι σου. Αμα θες να δεις κατι αξιολογο, ντοκιμαντερ, ταινια, σειρα κτλ για αυτα υπαρχει το pc και το νετ. Τωρα αυτο που λες στο τελος και γω αγοραζω και συχνα μαλιστα, αλλα το να χεις ιντερνετ και να μην κατεβαζεις ειναι λιγο παραλογο.

Οφ τόπικ αλλά για τα βίλατζ θα διαφωνήσω εν μέρει…έπειδη είναι γενικώς πολυχώροι μαζέυουν και κοινό πολυεπίπεδο…Μέσα στο πολυεπίπεδο αυτό κοινό ανήκουν και άτομα σαν αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω που γενικώς δεν πάνε ακριβώς σινεμα αλλά περισσότερο να διασκεδάσουν, να τα πουν μέσα στην αίθουσα, νακάνουν πλάκα, να σχολιάσουν κ πολλές φορές άκομψα και χωρίς σεβασμό…έχει τύχει τουλάχιστον 3 φορές να μου χαλάσουν την ταινία τέτιοι τύποι 'οπου όυτε την έξοδο μου ευχαριστήθηκα, όυτε την ταινία απόλαυσα και τα λεφτά μου έκλαψα…Βέβαια σε αυτό δεν φταίνε τα village αλλά η παιδεία του κάθε ανθρώπου, αλλά σαν πολυχώρος τα village ευνοούν την πίθανότητα να συναντήσεις τέτοιους τύπους εν αντιθέσει με σινεμά σαν το Αττικόν ή τον Δαναό που εγώ μια χαρά τα βρίσκω και απο άποψη ανέσεως…

κοίτα κατεβάζω μόνο αμα μου πουν κάτι συγκεκριμένο.Όταν θέλω να ακούσω κάτι καινούριο,απλά ακούω ένα κομμάτι και άμα μαρέσει και έχω ακούσει καλά λόγια για το άλμπουμ στο οποίο είναι πάω και το αγοράζω.Γενικά με τα σιντι έχω κόλλημα,θέλω να έχω γιατί μαρέσουν τ πάντα πάνω τους,ενώ άμα τα έχω στο πισι νιώθω κάπως ξερά:p

tylerdurden ναι εχεις δικιο, απλα εμενα δεν μου χει τυχει ως τωρα.

Otinanai οταν φτασεις να εχεις πανω απο 100 cd που εχουν πιασει σκονη στην δισκοθηκη σου, θα ακους παραπανω απο ενα κομματι απο ενα αλμπουμ πριν το αγορασεις :stuck_out_tongue:

καταρχάς otinane is my fucking name:p
κατά δεύτερον έχω ήδη 100 σιντι(100 παρά κάτι για την ακρίβεια)και δεν είναι σκονισμένα(τα σκουπίζω συχνά)αλλά αυτό που μου αρέσει είναι που έχω μία δισκοθήκη με ποικιλία(από φλόγκινγκ μόλλυ μέχρι ντίμου μποργκίρ)και γενικά μαρέσει πιο πολύ να ψάχνω την δισκοθήκη μου παρά φακέλους στο πισι,γιατί και κάθε σιντί έχει την δική του ιστορία(αχ τι λογοτεχνικό ήταν αυτό:p)

+1000
Mε αυτό και το προηγούμενο ποστ σου πως έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει τα είπες όλα.! 8)

Μάγκες καλά πάμε…αλλάξτε και τον τίτλο του thread σε “Σκόρπιες σκέψεις σε θέματα τέχνης” να το κλείσουμε ύπουλα το thread της κάριόλας που ήδηξ έφτασε 7 σελίδες…:p:p:p

ναι δεν διαφωνω στο οτι ειναι ωραιο να χεις δισκοθηκη, απλα τονιζω οτι το d/l αν το χρησιμοποιησεις σωστα μπορεις να κανεις μια δισκοθηκη χωρις “σκονισμενα” cd.

+1 αν και η δισκοθηκη μου αποδεικνυει το ακρως,μα πολυ ακρως,αντιθετο.:stuck_out_tongue:

ναι εδώ συμφωνώ.απλά μην το παρακάνουμε με το νταουνλόαντ.Αν και φυσικά και τα δισκοπωλεία μπορούνα να μην το παρακάνουν με τις τιμές:wink::stuck_out_tongue:

Εγώ πλέον παίρνω ένα cd το μήνα γιατί έχουν γεμίσει οι δισκοθήκες και έχω γεμίσει κούτες και σακουλάκια και τσιγκουνεύομαι να πάρω μεγάλη δισκοθήκη, κλειδώστε το τοπικ όμως το γαμήσαμε και ησύχασε ;p

πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κλειδωθεί. όποιος δεν γουστάρει δεν γράφει. Άλλα τόπικ δλδ που είναι ανοιχτά και υποτίθεται ότι είναι ενδιάφεροντα (μουσικά πχ) και έχουν 2 - 3 replies? Στην ουσία αυτά είναι “κλειδωμένα” από τα αυτιά μας.