Πετρουλα κωστιδου

Δεν έχω πρόβλημα με το τοπικ, έχω πρόβλημα με το ότι λέγεται πετρούλα κωστίδου και μιλάμε για σιντι :stuck_out_tongue:

Έχω ~450 σιντί αλλά ακόμη αγοράζω αβέρτα

Ωρα ειναι να δουμε και poll Τατιανα vs Λαμπιρη(αν δεν εχει γινει ακομα,αλλα ας μη βαζω ιδεες).:stuck_out_tongue:

μα καλα ειναι δυνατον?ανοιξατε θρεντ για αυτο το τσολι??αντε βρε και σασα μπαστα σε λιγο…:lol:

απορια η πετρουλα θεσσαλονικια ειναι?

ναι…απτην περιοχι που μενω και γω…Ρετζικι θεσσαλονικης…την εβλεπα συχνα οταν εμενε ακομα εδω…πολυ π*****ανα η κοπελα…και εχει ριξει πολυ κοσμο στα ναρκωτικα…

Πωωωωωωωωω,τι ασχολειστε μ’ αυτο το πατσαβουρι ρε σεις;

το μονο που αξιζει να βλεπεις απο αυτη!!!ειμαι η SophiexXx κ μολις τελειωσα

α τόσο καλά.Εγώ λέω εντάξει καμιά συνηθισμένη θα είναι αυτή σαν και τα μοντέλα που κατά καιρούς βγαίνουν,αλλά είπε εδώ ένας(στο τόπικ) ότι μαχαίρωσε καμία κοπέλα,τώρα ακούω και για ναρκωτικά,το φαινόμενο πετρούλα φαίνεται να έχει πολύ βρώμα μέσα

πωπωπ ρε συ κοπελλια εισαι μεγαλο κατιναρι ε ? κυττα με τι μαλακιες ασχολειται η μαζα…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10691

ασχολειστε με σκατα οταν υπαρχει διπλα σας το νεκταρ.wake up.

εσυ πρεπει να τα φτιαξεις με την sophieXXX .χαραμιζεσαι αγορι μου εδω μεσα.

σκατα παντου ρε γμτ

υγ : βλακα που βαζεις τετοιο θεμα στο ‘αλλες τεχνες’

ηλιθιοι παντου

ωπα ρε awake, μη μας δειρεις ολους…λες και σε αναγκασε κανεις να μπεις στο θεμα…αλλα εσυ οχι μονο μπηκες αλλα και αρχισες να ποσταρεις και να βριζεις οσους ποσταραν …ζητω συγγνωμη εκ μερους ολων που αποτελουν παρασιτα στην ελιτιστικη πραγματικοτητα σου και συγγνωμη που δεν διαβαζουμε phil dick

απλα θα ηθελα να σου θυμισω πως αλλη φορα μπορεις απλα να ΜΗΝ ασχοληθεις με ενα θεμα που δεν σε αφορα

εσυ τι εισαι τωρα , ο συνηγορος υπερασπισης των καθυστερημενων ?

και συγνωμη αλλα με αφορα η ανειπωτη βλακεια που μας εχει κατακλυσει απο παντου.τι θες να πω και μπραβο στην sophie(το ΧΧΧ σε μαρανε…) που καθεται και κατινιαζει ?

και δεν βριζω οσους ποσταρουν αλλα χαρακτηριζω οπως το μυαλο μου αποκωδικοποιει τα γραφομενα του καθενος

μπραβο στον εξυπνο, μαυρο στον βλακα.try it yourself.

δε σου λεω να διαβασεις dick.προφανως εισαι απασχολημενος να περασεις νομικη σχολη.

ζωα παντου…

Λοιπόν:

1. ή η τύπισα είναι πολύ σάπια και για αυτό η συζήτηση πήγε στο downloading ή

2. μόνο εδώ μπορούσατε να μιλήσετε για downloading δίχως τον Vega :stuck_out_tongue:

Την κατάρα μου να έχουν όσοι ήθελαν να κλειδωθεί το τόπικ και δεν έκαναν report:p

:lock: