πολυ prog ρε πες κατι ουδετερο
Όπα! Είμαι απαράδεκτος, δεν τους σκέφτηκα αυτούς. Συμφωνώ και επαυξάνω!
Διαφωνώ για το πολύ προγκ. Οι Hawkwind πάνω από όλα παίζαν (παίζουν) ροκ ν ρολλ, και μετά όλα τα άλλα. απλά είχαν πιο space και φευγάτη αισθητική. μόνο και μόνο που αποτέλεσαν επιρροή για τα μισά πανκ γκρουπς λέει κάτι από μόνο του.
Που’ναι οι Zeppelin ωρέ; :evil:
[SIZE=“7”]LED ZEP [/SIZE] λεμε…EVER
Πάμε λίγο γερά όλοι οι Zepheads να βγάλουμε το “άλλο” πρώτη επιλογή!
+1000000000000000000000000000000000000000
ειπες μαζεμενους τους 4 καλυτερους δισκους τους.
δε ξερω ποια ειναι η καλυτερη μπαντα αλλα και μονο για αυτους τους 4 δισκους παιρνουν την ψηφο μου ως πιο αγαπημενη…
Led Zepelin:bow2::papas::):!:
The Beatles δαγκωτό γιατί χωρίς αυτούς και τους πειραματισμούς τους… θα ήμασταν ακόμα πολύ πίσω…
και επειδή περιμένω να ακούσω την ατάκα ότι αν δεν ήταν η Beatles
θα ήταν η “τάδε” μπάντα…
από τώρα λέω ότι η γιαγιά μου δεν έχει καρούλια και στέκομαι απλά στα γεγονότα!!!
που ειναι οι sabbath ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
βγαλτε clash και βαλτε sabbath
που ειναι ο μανζαρεκ ?
μου εχουν μεινει κατι λιαστες ντοματες απο τουρκια να του πεταξω…
πολλ-παρωδια.
Beatles γιατί ήταν οι πρώτοι που άκουσα όταν ήμουν πιτσιρίκι και είναι στην καρδιά μου από τότε…
έκανε πολλ ο άλλος κι έβαλε 6 μπάντες και επιλογή “άλλο” :lol: δεν έβρισκε συγκροτήματα ικανά να μπουν στο πολλ μάλλον #-o
απ την άλλη… ΤΙ ΞΕΘΑΨΑΤΕ ΡΕΕΕΕ
Queen you filthy boys
Queen μακραν καλύτερο συγκρότημα κατά την προσωπική μου άποψη…
Αν κ αξίζει να αναφέρουμε κ μερικά από τα καλύτερα συγκροτήματα της εποχής μας που αυτή τη στιγμή γράφουν ιστορία και προέρχονται από Αγγλία μεριά όπως οι Radiohead (νταξει το τελευταίο τους το In Rainbows δεν ήτανε κ ό, τι καλύτερο, αλλά έχουν κάποια cd’s διαμαντάκια στη δισκογραφία τους), οι Muse (αν κ τους μισώ που δεν προβλέπεται να περάσουν απο την Ελλάδα για φέτος:(), οι Portishead (εχουν καταφερει να καθιερωθουν με 3 δισκους όλους κ όλους απο το '91) Archive (με εξαιρεση τη φετινη χρονια π τους εφαγε η μαρμαγκα) κ άλλα πολλά…
Καλύτεροι οι Who, οι Beatles, οι Sabbath ή οι Pink Floyd?
Άλλο ένα άκυρο poll, όπως και η πλειοψηφία των παλιών poll στο φόρουμ (να ένας τομέας που το φόρουμ βελτιώθηκε κάπως με τα χρόνια)
Ψήφισα Clash γιατί έτσι.
Αμα έχει Queen το poll δεν κοιτάζω μήπως θυμηθώ κανένα καλύτερο στην επιλογή “άλλο”…