freddie mercury-brian may-roger taylor-john deacon…QUEEN ANETA!!!Ακολουθουν ολοι οι αλλοι…Ειναι μια απο τις περιπτωσεις που πραγματικα δεν μπορεις να πιστεψεις ποσο ταλεντο ειναι μαζεμενο σε ενα συγκροτημα…
Q-U-E-E-N
Η ερώτηση θα έπρεπε να ήταν “Αγαπημένο αγγλικό ροκ συγκρότημα” τι σημαίνει καλύτερο; Για παράδειγμα οι Beatles και οι Stones είχαν επιρροή σε όλους του επόμενους, είναι όμως είτε οι μεν είτε οι δε οι καλύτεροι;
Προσωπική άποψη:Αγαπημένο συγκρότημα είναι οι Floyd, όσον αφορά τα κριτήρια που κάποιος θα τους κατέτασε ως το καλύτερο συγκρότημα είναι πολλά όπως μουσική, στίχος, καινοτομίες και πρωτοτυπίες αλλά και επιρροές σε μεταγενέστερους. Αυτά…
οι def leppard που ειναι???
συμφωνω απλως θεοι!!!
ψηφισα floyd (αν κ ηθελα να ριξω και beatles)
αληθεια,ολοι οσοι ψηφιζουν queen εχουν ακουσει ενα white album ή ενα abbey road ?
πολυ αμφιβαλλω.μα παρα πολυ…
queen 25
beatles 11
#-o#-o#-o#-o#-o#-o
ε άμα δε θέλει να μπει η καριόλα…
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μλκ μπλιντινγκ
τι ειπες παλι αχαχαχαχαχαχαχα
θεος :lol::lol::lol:
:oops: ντροπηηη θα ψηφιζα queen ή floyd ή beatles…ε και ειδα τους τελευταιους πολυ χαμηλα και αποφασισα να τους ενισχυσω :roll: Ψηφιστε και clash ρε!
Xα! ψήφισα εγώ πριν κανά μισάωρο
Jethro Tull.
Οριστε και η γνώμη του Anderson για την μη αναφορά τους στο δημοψηφίσμα :lol:
Pink Floyd!
Ημουν ετοιμος να ψηφισω τα σκαθαρια αλλα μετα σκεφτηκα δισκους οπως dark side of the moon,the wall,wish you were here,animals…
:lol::lol::lol:
αυτα ειναι τα βασικα ρε παιδια
μαζι σου8)
Που ναχατε ακουσει και meddle,atom heart,piper at,umagumma κτλ δηλαδη…
Δισκαρα,απο τα αλλα εχω ακουσει κομματια μονο…Για αυτο εγραψα και τρεις τελιες στο ποστ μου.Αν ηταν να εγραφα ολη την δικογραφια…
Black Sabbath και Motorhead. Από το πολλ Rolling Stones (βασικά Floyd αλλά μου την σπάει που είναι τόσο μπροστά).
ε,ακου και τα αλλα καποια στιγμη,κριμα ειναι…
ειναι και αυτα που αξιζουν πραγματικα,για μενα βσκ
Από τα του πολλ, οι Pink Floyd, Clash και The Who είναι αγαπημένα μου γκρουπς.
Μεταξύ αυτών, θα επέλεγα μάλλον Who.
Beatles και Rolling Stones γουστάρω, αλλά δεν τους λέω και αγαπημένους. Τους Queen δεν τους πάλευα ποτέ ιδιαίτερα.
Ψήφισα άλλο βέβαια, για τον εξής λόγο