Αυτο που εννουσα εγω guys ειναι οτι το ταλεντο ειναι ο λογος που θα σε σπρωξει στην εντατικη εξασκηση…Δεν ειπα οτι απο μονο του κανει εναν καλο κιθαριστα!Φυσικα και οχι…
Βασικα αυτο λεγεται ενδιαφερον,οχι τοσο ταλεντο!!!
Ενδιαφερεσαι για κατι και ασχολεισαι,απλα αν το χεις και λιγο μεσα σου σιγουρα θα ξεχωρισεις παντα ομως με σκληρη δουλεια.
ξερει κανεις ποσο μπορει να μου κοστισει ενα floyd rose η ενα kahler?
Aυτοδιδακτος,σπιτι κατι σαν ιδιαιτερα η ωδειο? Στο ωδειο θα πληρωνεις τα μαλλια της κεφαλης σου,σπιτι μπορει και να μην σαρεσει να ερχεται ο αλλος ασε που πρεπει να εχεις και τον εξοπλισμο ολο κ χωρο,αυτοδιδακτος μαλλον θα κανεις μια τρυπα στο νερο.
Οπως και να χει ποτε δεν ειναι αργα να μαθω ηλεκτρικη κιθαρα…
ρε παιδια λιγο χελπ γαμω το floyd rose!μετα απο περιεργα κουρδισματα και παι3ιμο και πειραγμα και λοιπα βλεπω οτι ο καβαλαρης εχει φτασει κανα μετρο πανω απο την κιθαρα!μπορει και 2. πως στο καλο το φερνω στα συγκαλα του??οι αποσταση των χορδων εχουν φτασει απο την ταστιερα γυρω στα 1 δαχτυλο!
Ο μεγαλύτερος καημός μου με την καινούρια κιθάρα με το floyd rose είναι που δεν μπορώ να αλλάζω στο πόδι κουρδίσματα…
Η γέφυρα του floyd rose είναι πολύ ευαίσθητη.
Αν αλλάξει έστω και λίγο η τάση των χορδών (αλλαγή κουρδίσματος, σπασμένη χορδή, αλλαγή σετ με διαφορετικό βάρος) πρέπει να αντισταθμιστεί από την τάση των ελατηρίων στο πίσω μέρος της κιθάρας.
Κοντολογίς:
Αν έχει κέφια και υπομονή, δοκίμασε να την “ρυθμίσεις” αυξάνοντας και μείωνοντας την τάση από τα ελατήρια της ράχης.
Αλλίως: Στο μάστορα.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ’ΧΕΙ: Ο’τι αλλαγή κάνεις, έχει και την αντίστοιχη ρύθμιση. Κατέληξε σε ένα κούρδισμα ή έχε υπόψη σου πως κάθε αλλαγή θέλει ρύθμιση.
Κιλ γουίθ πάουερ.
thanks m8 !!κοιταξα πολλα βιντεακια…αλλα ειμαι λιγο αμπαλος…χεχε!
υπαρχει τροπος να μπλοκαρουμε καπως τον μηχανισμο ωστε να μην το χρησιμοποιω?ουτως η αλλως το τρεμολο το χρησιμοποιω ελαχιστα…
και αυτο που λες με τα κουρδισματα ειναι πολυ σπαστικο…δεν μπορεις να κουρδισεις ευκολα απο Ε σε ντροπ και μετα Εb και παλι πισω…σου γαμιεται το συμπαν…
http://www.thomann.de/gr/ibanez_grgm21gb_bkn_mikro_bundle.htm ή http://www.thomann.de/gr/ibanez_grx70dxjuca.htm ???
Νομίζω η πρώτη που έβαλες έχει λίγο μικρότερο μέγεθος από το κανονικό.Τέλος πάντων πάρε τη δεύτερη.Είναι πολύ κλασσική για ξεκίνημα στην κιθάρα και είναι μια χαρά κιθάρα.Έχω παίξει κι εγώ με τέτοια.