Βοηθεια για ηλεκτρικη κιθαρα

Ελα μωρε σιγα…:lol:
Καλυτερα με το οφφτοπικ το κραταμε ζωντανο και ετσι οποιος θελει να κανει ερωτηση την κανει και ειμαστε εδω και την λυνουμε…:lol::lol: 8)

ανοιξα νεο θρεντακι!

guys για ριχτε ενα βλεφαρο!!!

πηρα ενα σετακι κιθαρα,ενισχυτη 10w,ηλεκτρικο κουρδιστηρι,πεννες κλπ

γαμαει!!! αντε καλοριζικα ολα ρε συ!!! και καλη αρχη!!!

ευχαριστω ρε φιλαρα!!!απο εχθες αντε να επαιξα(τροπος του λεγιν) 1 ωρα και εμαθα να παιζω το intro του one (παλουκι το ξερω) και το κυριο riff του electric funeral xD

ωραιος ρε.Πολυ καλη κιθαρα καλοριζικη και σενα.

μεγιες,μεγιες…:):smiley:

η δικια μ ερχεται αυτη τη βδομαδα επειδη ηταν κλειστα τα τελωνεια και αργησε…και αυτη τη βδομαδα ερχονται και τα ντραμς του κολλητου…and the dream beggins…

guys να σας ρωτησω ενας φιλαρακος μου εχει μπασο αλλα του μαλακα του χαλασε ο ενισχυτης…γινεται να συνδεσουμε το μπασο του με τον ενισχιτη μου που σας εδειξα στην φωτο???

αν εννοεις μπασσο και κιθαρα ταυτοχρονα γινεται…αλλα θελει ενα ειδικο βισμα/υποδοχη που θα βαλεις στον ενισχυτη σ…

ναι ρε…και μπασο μονο μπορω να παιξω στον ενισχυτη της κιθαρας μου???δεν υπαρχουν ξεχωριστοι ενισχυτες για μπασο και κιθαρα ε?

νομιζω πως υπαρχουν αλλα δεν πειραζει αφου δεν εχετε χρησιμοποιηστε αυτον της κιθαρας

Φιλαρα καλοριζικο το κιθαρονι!!!
Κατα συμτπωση το ιντρο του one ειναι και το τραγουδι που εγω εμαθα πρωτο(αν εξαιρεσεις τις ανοιχτεις του Nothing else matters…:lol: :lol:)

@papardelas περιμενουμε και το δικο σ φωτο!!!

Καλορίζικα Godsmack. Καλό jamming και καλό διάβασμα. Έλειπα 4 μέρες εκτός και τώρα είδα τα νεώτερα.

Πάντως μια και λέμε το πρώτο κομμάτι, το πρώτο που χα βγάλει στην κλασσική έτσι ροκάκι ήταν το nothing else matters που μου χε ματώσει τα δάχτυλα. Είχα φτύσει αίμα για να το βγάλω θυμάμαι. Φυσικά φωτοτυπία από το βιβλίο.

Υ.Γ.: Πάντως η ροζ πέννα είναι όλα τα λεφτά σε συνδυασμό με το μεταλοκίθαρο. :smiley:

Edit: Papardelas με γεια και η δική σου αγορά. Καλό παίξιμο. :smiley:

Υ.Γ.2: Όλοι περιμέναμε το δώρο του Πάσχα για να τσιμπήσουμε κιθάρα μου φαίνεται. :stuck_out_tongue:

μεγια σου φιλε

αντε ελπιζω να ερθει και η σειρα μου να παρω την δευτερη :stuck_out_tongue:

για το θέμα του ενισχυτή του μπάσου…
κοίτα φίλε μπορείς να βάλεις το μπάσο στν ενισχυτή κιθάρας αν και αν τ παρακάνεις υπάρχει μεγάλη περιπτωση να σου καεί…:smiley:

ναι…ενας φιλος μου εκαψε ενα ενισχυτακι με το μπασσο τ…

αμα παιζει δυνατα με το μπασσο στον ενισχυτη της κιθαρας μπορει να καει???

πωπω παιδια η εγω ειμαι για το π****ο η το γαμωκουρδιστιρι που ειχε το σετακι…μολις εσπασα την 1 χορδη (κατω) οταν προσπαθουσα να την κουρδισω με το κωλομαραφετι!!!:#-o
το λεω ετσι γιατι την μια ειναι στο πρασινο η χορδη (κουρδισμενη) μετα απο ενα λεπτο λεει οτι ειναι πολυ χαμηλα…και οταν επιτελους καταφερα να κουρδισω ολες τις νοτες…πηγα να παιξω το one και ακουγοταν μουφα δεν ηταν κουρδισμενες οι νοτες τελικα…λοιπον ξαναβαζω το κουρδιστιρι και μου ελεγε οτι ηταν χαμηλα…την ανεβαζω σιγα σιγα και ΜΠΑΑΑΑΜ!!!
πηγε να μου βγαλει το ματι…:lol:
τωρα τι κανω???
ααα και κατι αλλο…οταν παιζω τις χαμηλοτερες νοτες μι,λα,ρε καμια φορα μου κανει εναν περιεργο ηχο…ενα μππζζζζζζ…καπως ετσι :D…οταν τις παιζω δυνατα μονο…
(ακυρο αυτο με το κουρδισμα ετσι το ειπα)