Βοηθεια για ηλεκτρικη κιθαρα

Ναι ρε συ και εγω οταν ημουν στη δικη του φάση δεν καταλαβαινει την διαφορα στα κουρδισματα ετσι ωστε να μπορεσω να κουρδιζω ετσι…
Απλα εξασκηση στο αυτι θελει και μετα εισαι τζετ…
Δεν ειναι αναγκη να το κανεις με τις αρμονικες…
Ακους και κουρδιζεις πανω σε μια μι…
και μετα ψανχεις τις νοτες και κατεβαινεις και κουρδιζεις τισ υπολοιπες…(βασικα αυτο τωρα το σκεφτηκα…δεν το εχω εφαρμοσει ποτε…:lol::lol::lol::lol:)

αυτό κάνω και εγώ…βέβαι ακουρδίζω την λα πρώτα…με μία δια πασόν…ξέρεις την είναι,ετσι?:-s

Ναι ξερω τι ειναι…την χρησιμοποιω στο εργαστηριο για κατι…λυχνίες!!!:lol::lol::lol::lol:

Στην κιθαρα δεν το σκεφτηκα ποτε να το κανω…

ναι…βασικά είναι μουσικό εξάρτημα προορισμένο για κούρδισμα εγχόρδων.:roll:

κοιτα τι μαθενεις απο ενα φορουμ…μπραβο…χωρις εσας δεν θα ηξερα καν τις νοτες στα ελληνικα…lolololol!!!xD
αυριο το μεσημερι παω στον Τριμη…μεσημερι γιατι ειναι Πεμπτη και δεν κλεινουν τα μαγαζια σωστα???
καμια ιδεα εχετε???η να του πω κατι συγκεκριμενο???

Καλύτερα να πας εκεί και να του πεις τί θες, για τί τη θες και τί λεφτά διαθέτεις και τα σχετικά και θα σου πει. Θα παίξει και για σένα αφού δεν ξέρεις (εγώ πήγα να την πιάσω και τα δάχτυλά μου είχαν δεθεί κόμπος εν τω μεταξύ) για ν ακούσεις τον ήχο και θ αποφασίσεις. Οπότε ανάλογα με το τί σου αρέσει, αυτό αγοράζεις.

Πάντως σήμερα που πήγα, κάπου πήρε το μάτι μου αυτά τα πακέτα starter που έχει η Ibanez με ενισχυτή, κιθάρα κλπ, αλλά δε χάνεις τπτ να κοιτάξεις και ξεχωριστούς συνδυασμούς. Προσωπικά θα έλεγα ότι μάλλον επιβάλλεται.

Α και τα καταστήματα αύριο είναι από τις 10 μέχρι τις 9 το βράδυ.

αναφερθηκαν τα βιβλια του μπερκλευ.εγω παντως πανω σαυτα δουλευω…(ακομα βεβαια δν εχω βγαλει το πρωτο…:stuck_out_tongue: )

Εμενα ο δικος καθηγητης δεν μ είπε να παρω κανενα βιβλιο(ακομα οχι τουλαχιστον)…οτι χρειαζομαι μ το εκτυπωνει εκεινη την στιγμη…ή αμα ειναι καμια ταμπ για γκιταρ προ μου την δίνει στο φλασακι ή αμα το εχω ξεχασει μ την στελνει απο μσν…:smiley:

εγω με τον καθηγητη μ δεν κανουμε βιβλια κ τετοια…τεχνικες μ δειχνει κτλπ…καμμενος με μαλμστιν να ουμε…

Eτσι…χαλαρα…βεβαια με τον Malmsteen τα χαλας λιγο…:lol::lol::lol:

χαχα…εμενα δν μ αρεσει τοσο…ο καθηγητης μ απλα ειναι τερμα καμμενος…καθε δευτερη λεξη που λεει ειναι μαλμστιν και λα αρμονικη…:lol::lol:

χαχαχα…:stuck_out_tongue:
Εμενα δεν ειναι τοσο καμμενος με καποιον…τουλαχιστον δεν το δειχνει…:lol:
Μια φορα παντως ειχε κενο μια ωρα και ημουν εγω το επομενο μαθημα…και πω λγιο πιο νωρις και ον βλεπω να εχει βαλει το gp και να σολαρει πανω στο fade to black…

χεχ…αυτα ειναι…εμενα μου ταξε οτι θα μαθουμε το solo του hall of the mountain king…:lol: πλακα πλακα ομως ειναι το μονο σολο που δεν εχω βρει πουθενα σε ταμπ…

οι κλασικοι εγχορδιστες με διαπασων κουρδιζουν ρε
5 ευρω κανει παρτε ενα:p

εγω εκανα το berklee το πρωτο (το μισο) αλλα λογω ελλειψης χρονου κ βαρεμαρας το παρατησα

Εχω ρε συ δια πασων,απλα βαριεμαι να κατσω να το κανω…με τις αρμονικες και τελος…

εχω και γω δια πασων αλλα δεν την χρησιμοποιω γτ βγαζω επιχειλιο ερπητα!!χεχε!!
ρε μαγκες εσεις καλα ειστε με μαλμστιν και λοιπα.εμενα που πορωνεται με μπλουζ και τζαζ??

Ναι ρε…και εμενα κυριως μπλουζ παιζει(τον ειχα δει σε ενα live με την μπαντα τ,και επαθα την πλακα μ,τελικα ειχα κανει καλη επιλογη…:D)…αλλα ολα τα υπολοιπα τα βγαζει για να τα δειχνει σε εμας…

εμενα στα 80’σ-90’σ ηταν ψιλοκαμμενος με glam στυλακι αλλα με απειρο shreddin…

glam???
Πραγματικα δεν μπορω να τον φανταστω τον "δασκαλο"¨ να μοιαζει με τους motley crue #-o#-o …πραγματικα δεν μπορω…:stuck_out_tongue: :lol:

ρε γκάις…αρκετά οφφ τόπικ δεν βγηκαμε…???:lol::?:smiley: