Ανώριμοι

σιγά μην δεν τους πω. σε λίγο όμως γιά να έχουμε σασπένς :stuck_out_tongue:

έχω ανοίξει threadακι γιά το νέο άλμπουμ οπότε τα λέμε εκεί. :wink:

Τραμπάκουλα έχετε σκεφτεί να κάνετε remaster τα παλιά σας τραγούδια???
Δηλαδή να βελτιωθεί η παραγωγή κλπ…

Now playing: ANORIMOI - Diakopes
via FoxyTunes

κάποια μπορεί να γίνουν στο μέλλον. υπάρχει η σκέψη να επαναηχογραφήσουμε κάποια στιγμή (που θα υπάρχει χρόνος και χρήμα) ολόκληρο το Pappous, the Rock Opera. λέμε τώρα…

Οχι,μηηη…:(…οπως και δεν θα ηθελα επαναηχογραφηση Σαδομαχ Θαλασσινο και Ντοντε γιου κραι,ετοναιτ ετσι και αυτο…αναμνησεις,αυτη η παραγωγη εχει μεινει θρυλικη8)…παιχτε το ολοκληρο λαιβ:D8) και θα ειμαι πρωτη σειρα απο κατω κ π@@τανα ολα…

σίγουρα κάποια πράγματα δεν μπορούν να αναπαραχθούν αλλά από την άλλη υπάρχουν μερικά κομμάτια που πραγματικά αδικούνται…

Πσσσ θα μετραει.

Εγω θελω να ακουσω το υπερεπος Ο Βαρβαρος live καμια φορα, ε φανταστικε Τραμπακουλα? :smiley:

χμμμ τόσες φορές που μας το έχουν ζητήσεις ίσως το τολμήσουμε κάποια στιγμη…

O Bαρβαρος πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να παιχτει ολοκληρος(το αλμπουμ)και με κουστουμια-σεναριο-σκηνικα επι σκηνης…σαν ροκ-οπερα(που ειναι)…εκει θα ειναι το ΠΗΚ πιστευω…!!

καλά εσύ το ψώφησες :lol:

Οπερεσιον Μαιντκραιμ,στρητς,δε γουωλ και μαλακιες…:lol:

Σαφώς και μερικά τραγούδια όπως ανέφερε ο Lupin δεν πρέπει ποτέ να τα πειράξετε από την αρχή!Επίσης αυτό το Εντότε Κράι Ε Τουνάιτ θα ήθελα να το ακούσω live!

το έχουμε παίξει πολλές φορές

4 φορές σας έχω δει και δεν το έχω πετύχει, μάλλον άτυχος…:frowning:

Now playing: Anorimoi - I xeiroteri mera ever
via FoxyTunes

Έκτακτο! Θα είμαι στο Live της Πάτρας!!! Το δίκανοοοοο!!!

Υποκλινόμαστε στους Anorimous :smiley:
το τελευταίο τα σπάει, με αγαπημένο μου το “μπουγιουρντί κιοφτέ τούτου γκρεμός” (φύγε μακριά απ’τ’αυτιιιι μου :p)
τους έχω δεί μια φορά κ σπάστηκα που δε μπόρεσα να πάω κ τον Οκτώβρη, ελπίζω να ξανακάνουν σύντομα live…κ να ακούσουμε κ το διακοπές στο βάλτο κ πάλι :respect:

φχαρστούμε πολύ, επόμενο λάηβ κάπου μέσα στο γενάρη ελπίζουμε :slight_smile:

διαβασατε την οχι και τοσο κολακευτικη κριτικη του χαμερ για το δισκο σας?

το περίεργο θα ήταν να έχει γράψει καλά λόγια το αντικειμενικό αυτό έντυπο. δεν έχω δει τί έχουν γράψει αλλά με τρώει η περιέργεια να δώ τι σκαρφίστηκαν αυτή τη φορά τα παλιόπαιδα τα ατίθασα!

αν την βρει πουθενα καποιος ας δωσει λινκ, εχω καιρο να γελασω με χαμερ. διαβασα λιγο κριτικη slayer στη σελιδα τους και νοσταλγησα παλιες καλες εποχες.