Να κανω και ενα ψιλοσοβαρο ποστ(8)),μιας και σημερα το καιω το βραδυ και εχω πεσει μετα μουτρα σε φοτοζ απο φοιτητικα χρονια και αναλογη μουσικη…
18 χρονων ψαρομενοι κλασσικομεταλλαδες φτασαμε Αθηνα με κολλητο απο κρητη,μεσα στην απογοητευση και την αβεβαιοτητα,μιας και προσαρμοστηκαμε πολυ δυσκολα στη πρωτευουσα…περαν λοιπον της πλακας,τα πρωτα cd και κομματια που ακουσαμε τοτε απο Ανωριμους,μας βοηθησαν οχι μονο στο να ξεχνιομασταν οπωτε μας ξενερωνε η ολη ατμοσφαιρα της Αθηνας,αλλα και ηταν σε μια εποχη,που το καφρο-χιουμορ και τα σκατολογικου ειδους αστεια(φουσεκηδες,λεντηδες κτλ) ηταν στο απογειο τους για εμας,με τους Ανωριμους εδεσε το πραμα τελεια…Παππους-ροκ οπερα,ιντου Φλοροι ραιντ,τα σινγκλς με σαδομαχ,κτλ,σατανικους ερωτες κτλ:lol:εινα πραγματικα μνημεια μεσα στις φοιτητικες μου πρωιμες αναμνησεις…
περαν απο τη μουσικη,που τοτε ειδικα,ωσαν τροου μεταλλα,την βρισκαμε καταπληκτικη(ακομα δλδ,απλα πιο μικροι ηταν αλλιως) και την συγκριναμε με μεγαλες μπαντες κτλ(θυμαμε επικη συζητηση για το αν το ριφ του Βαρβαρου ειναι πιο επικο απο εκεινο του alexander the great:p:lol:-με επιχειρηματα κιολας:lol::lol: ή αν το στις 9 του μακαριτη εχει τους πιο επικους στιχους του ή οχι ),με τους στιχους τρωγαμε τρελα φλας,μιας και με καποιους επαιζε ταυτιση(μπαλαντα χειροκινητου:lol::lol:ευτυχως για λιγο καιρο:oops:
) και με αλλους απλα λιωναμε στο γελιο,μιας και ειδικα πχ το ολο στορυ του Παππου κτλ μας φαινοταν απιστευτα γαματο ή το break με την αφηγηση στον Βαρβαρο…
Εγω γουσταρω τρελα Ανωριμους…τα τελευταια χρονια εχω χασει επαφη με καινουριο υλικο κτλ(αν και ο Μεγιστανας ηταν ΥΠΕΡΠΕΟΣ),μιας τα γουστα μου αλλαξαν σταδιακα και εχασα επαφη με το χωρο…ομως απο ολο αυτο το ειδος του μεταλ,που εντασονται οι Ανωριμοι,τους θεωρω μακραν οτι καλυτερο εχω ακουσει,μιας και-και δεν το λεω για πλακα-,παντα μου φαινοντουσαν αυθεντικοι σε αυτο που εκαναν και κανουν,πως το γουσταρουν τρελα,ξερουν μουσικη και δεν παιζουν μια μλκια ριφ ή κατι παρομοιο οπως πλοκαμια κ λοιποι βλακες αλλα χωνουν κλασσικο τιμιο μεταλ και εχοντας δει και λαιβ τους,πιστοποιησα και official οτι ειναι πραγματικα οι βασιλιαδες σε αυτο το χωρο…
Το χιουμορ ειναι τελειως υποκειμενικο,οπωτε θα καταλαβω καποιον που θα ξινισει…δεν θα καταλαβω ομως καποιον που θα τους απαξιωσει…τεσπα,μπορει κ να λεω π@π@ριες,2 το βραδυ,απλα εχω χωσει δισκογραφια στο media player και με ψιλοαναπολω τιμια φοιτητικα χρονια…ΗΑΙL σε Ανωριμους,ελπιζω να πετυχω κανα λαιβ οταν ειμαι Ελλαδα να τα σπασουμε παλι ολα,οπως στο Underworld κατι χρονια πριν…
ΠAΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ!!![SIZE=“4”]\m/[/SIZE]
υγ εδιτ:περι χαμμερ κτλ…ουτε καν ομως…αυτο το περιοδικο,μια ζωη βοθρος θα παραμεινει,με ολα τα κομπλεξακια που εχει μαζεψει…αντε να κανουν κανα αφιερωμα σε μεηντεν και ας αφησουν τα περι χιουμορ και χαβαλεμουσικης για αλλους…