Ανώριμοι

Μεταφέρω κριτική απο Hamster:

[FONT=Verdana]Τραμπάκουλα, μείνε στο US power σου

Θα έγραφα πως "το αστείο παρατράβηξε¨, αλλά - ας είμαστε ειλικρινείς- στην περίπτωση τους το αστείο δεν υπήρξε ποτέ. Οι Anorimoi (και) στο νέου τους concept ¨πόνημα¨ αναμιγνύουν το ιντερνετικό ό,τι-να-ναι-ισμό, το πολιτισμικό ναδίρ της '80s βιντεοκασσέτας και το μηδενισμό της τηλεφωνικής φάρσας, κάνοντας τον Σεφερλή να φαντάζει George Carlin, τους ΑΜΑΝ Monty Pythons και τον ψάλτη Woody Allen. Δεν το παίζω εστέτ του χιούμορ, αλλά και η μαλακία θέλει τον τρόπο της, Αν θέλετε οπωσδήποτε χαβαλέ, προτιμήστε τα ¨έπη¨ των N-Carkade και Kafrillion ενώ αν θέλετε χαβαλέ ΚΑΙ καλή μουσική, ψάξτε τους θεούληδες Αμερικάνους Steel Panther.

(3)

Γιώργος Κετιγένης [/FONT]

Εντάξει, για το χιούμορ πάω πάσο, γούστα είναι αυτά. Τα πιασάρικα τραγούδια όμως; Αυτά μάλλον τον άφησαν εντελώς αδιάφορο.

Trampakoulas, αν θες καλή κριτική απο Hamster, ψάξτο με Πυρηνική Έκρηξη, ή με τα Μέσα του Αιώνα:p:roll: . Βροχή τα 8άρια! Το λιγότερο…

χαχα έπος
γιά άλλη μιά φορά καμία κουβέντα γιά τη μουσική. βέβαια δεν φταίμε εμείς που η warner τα έχει σπάσει με το χάμμερ και το χρονόπουλο αλλά τι να κάνεις… αδέσμευτος αμερόληπτος μουσικός τύπος είναι αυτός…
βλέπω πάντως πως γιά δεύτερη συνεχόμενη δισκοκριτική στο χάμμερ επιμένουν να αναφέρουν τους Monty Python ως Monty Pythonssssssssss

ΧΩΡΙΣ S ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ!

και γιά να μαθαίνουν και αυτοί που δεν ξέρουν, το μεταλ χαμμερ είναι το περιοδικό που ΔΕΝ δημοσίευσε ανταπόκριση συντάκτη του από συναυλία μας γιατί έγραφε ΚΑΛΑ λόγια. να σημειώσουμε πως το περιοδικό δεν έχει απαντήσει ποτέ στις προσκλήσεις που του έχουμε στείλει κατά καιρούς και φυσικά δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ καμία ημερομηνία από συναυλία των Anorimoi.επίσης έχουν αρνηθεί να δημοσιεύσουν διαφήμιση λέγοντας πως δεν είχαν χώρο. κάποιος που έχει το περιοδικό αυτού του μήνα ας μου πεί εάν έχει κάποια δική μας καταχώρηση.
α, και μην ξεχάσω. συντάκτης τους είχε αναφερθεί με μειωτικά λόγια στον κόσμο που μας είδε στο MMD 2 και φώναξε γιά encore.

αυτά τα λίγα. ευχαριστούμε και καληνύχτα :slight_smile:

Αναλαμβάνω (ξανά) τα χρέη του ρουφ!

Υπάρχει ολοσέλιδη καταχώρηση για το νέο CD, και συγκεκριμένα στο Horror.

πάλι καλά. τουλάχιστον είναι συνεπείς στο οικονομικό κομμάτι! :stuck_out_tongue:

N.W.O.O.F.G.M. thanx γιά τον κόπο σου!

Έλα τώρα… Δεν ήταν τίποτα…:oops:

Κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα…

εννοείς αυτού που έγραψε την κριτική?

Α ρε κουρεμα που χρειαζονται ορισμενοι.

Όταν βάζεις 8 στους Moral…τι τα θες…:p:!:
Πάντως από τον Κετιγένη δεν το περίμενα, έχω διαβάσει πολύ ενδιαφέροντα κειμενά του:!:
Πολύ αυστηρή η κριτική του, δεν με ενδιαφέρουν οι βαθμοί αλλά αυτά που γράφει είναι εντελώς απαξιωτικά:!:

γενικά μιλώντας, καλό θα ήταν ο “κριτικός” να ακούει πρώτα το δίσκο προτού αποτυπώσει την άποψή του στο χαρτί. αυτό που έχω αποκομίσει τόσα χρόνια (άσχετα με τους Anorimoi) είναι πως εκεί έξω γράφουν άνθρωποι κοιτώντας μόνο το εξώφυλλο του δίσκου και με γνώμονα τις συμπάθειες-αντιπάθειες τους και τα εκάστοτε συμφέροντα. μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν διαβάζω δισκοκριτικές που αναλώνονται στο αν οι μουσικοί είναι κομμώτριες ή δεν ξέρω τι άλλο…

στο δια ταύτα τώρα, η μπάντα δεν περίμενε την έγκριση του περιοδικού (και κανενός περιοδικού) γιά την ποιότητα του έργου της. τόσα χρόνια με το χάμμερ τέρμα κόντρα και έχουμε την πέραση που έχουμε πράγμα που σημαίνει πως ότι και να ειπωθεί από τους “ειδήμονες” του χώρου, ο κόσμος το ακούει βερεσέ. δεν με νοιάζει να πάρω μηδέν ή έντεκα σε μιά κριτική. αρκεί ο βαθμός να έρχεται με μιά εμπεριστατωμένη άποψη γύρω από τη μουσική κυρίως καθώς το θέμα “χιούμορ” είναι τελείως υποκειμενικό. “οι ανώριμοι παίρνουν μηδέν γιατί οι κιθαρίστες είναι κουλάδια, οι συνθέσεις γιά το πέος, ο ήχος γιά τα μπάζα, ο τραγουδιστής γιά τη Συγγρού”. αυτό μάλιστα. γιατί ποτέ μιά αρνητική κριτική γύρω από το συγκρότημα δεν γίνεται με αυτούς τους όρους? τώρα αν το χιούμορ μας είναι εκλεπτυσμένο ή όχι δεν νομίζω πως μπορεί να σταθεί μόνο του σαν επιχείρημα σε μιά κριτική από τη στιγμή που οι στίχοι είναι μόνο ένα κομμάτι ενός ευρύτερου συνόλου.

Ακριβώς όπως τα είπε ο τράμπας. Απαξιώστε μας αλλά εντός θέματος αν γίνεται. Το χάμερ είναι υποτίθεται μουσικό περιοδικό.

Είναι η 3η φορά που το χάμερ γράφει κάτι για μας χωρίς την παραμικρή αναφορά στο τι παίζουμε. Τι είδος μουσικής ρε παιδί μου! Και είναι η 2η που οι python φορτώνονται ένα s. Αυτό το εκλαμβάνουμε ως κακοήθεια αλλά δε βαριέσαι, αυτοί γίνονται ρόμπα, πάλι.

Νομίζω πως θα περιοριστούμε σε μια λιτή ανακοινωσούλα στο site μας γιατί είναι πολύ εύκολο να καταλήξει κανείς στο ξεκατίνιασμα.

πολύ “αντικειμενική” κριτική του Γιώργου “Warlordy” Κετιγένη.

Ήξερα πως ήταν απλά βλάκας όχι όμως και μαριονέτα.Well done.

τι ακριβός έγραφε η κριτική γιατι δεν διαβάζω εδώ και καιρό το χαμερ;

Δες σελ.13 , ποστ #101.

ευχαριστώ night*sky
εγω δεν κατάλαβα το σημείο που ο κριτικός επιχειρηματολογεί σχετίκα με το γιατί ο δίσκος αυτός δεν είναι καλός μουσικα.Μαλλον δεν υπάρχει κατί τετοιο γραμμένο…
Αυτά λοιπον είναι τα χάλια του χάμερ…
Ανωριμοί μην κολλάτε σε τίποτα.Συνεχίστε να βγάζετε καλοδουλεμένους δίσκους και να κάνετε live.

Να κανω και ενα ψιλοσοβαρο ποστ(8)),μιας και σημερα το καιω το βραδυ και εχω πεσει μετα μουτρα σε φοτοζ απο φοιτητικα χρονια και αναλογη μουσικη…

18 χρονων ψαρομενοι κλασσικομεταλλαδες φτασαμε Αθηνα με κολλητο απο κρητη,μεσα στην απογοητευση και την αβεβαιοτητα,μιας και προσαρμοστηκαμε πολυ δυσκολα στη πρωτευουσα…περαν λοιπον της πλακας,τα πρωτα cd και κομματια που ακουσαμε τοτε απο Ανωριμους,μας βοηθησαν οχι μονο στο να ξεχνιομασταν οπωτε μας ξενερωνε η ολη ατμοσφαιρα της Αθηνας,αλλα και ηταν σε μια εποχη,που το καφρο-χιουμορ και τα σκατολογικου ειδους αστεια(φουσεκηδες,λεντηδες κτλ) ηταν στο απογειο τους για εμας,με τους Ανωριμους εδεσε το πραμα τελεια…Παππους-ροκ οπερα,ιντου Φλοροι ραιντ,τα σινγκλς με σαδομαχ,κτλ,σατανικους ερωτες κτλ:lol:εινα πραγματικα μνημεια μεσα στις φοιτητικες μου πρωιμες αναμνησεις…

περαν απο τη μουσικη,που τοτε ειδικα,ωσαν τροου μεταλλα,την βρισκαμε καταπληκτικη(ακομα δλδ,απλα πιο μικροι ηταν αλλιως) και την συγκριναμε με μεγαλες μπαντες κτλ(θυμαμε επικη συζητηση για το αν το ριφ του Βαρβαρου ειναι πιο επικο απο εκεινο του alexander the great:p:lol:-με επιχειρηματα κιολας:lol::lol: ή αν το στις 9 του μακαριτη εχει τους πιο επικους στιχους του ή οχι ),με τους στιχους τρωγαμε τρελα φλας,μιας και με καποιους επαιζε ταυτιση(μπαλαντα χειροκινητου:lol::lol:ευτυχως για λιγο καιρο:oops::stuck_out_tongue:) και με αλλους απλα λιωναμε στο γελιο,μιας και ειδικα πχ το ολο στορυ του Παππου κτλ μας φαινοταν απιστευτα γαματο ή το break με την αφηγηση στον Βαρβαρο…

Εγω γουσταρω τρελα Ανωριμους…τα τελευταια χρονια εχω χασει επαφη με καινουριο υλικο κτλ(αν και ο Μεγιστανας ηταν ΥΠΕΡΠΕΟΣ),μιας τα γουστα μου αλλαξαν σταδιακα και εχασα επαφη με το χωρο…ομως απο ολο αυτο το ειδος του μεταλ,που εντασονται οι Ανωριμοι,τους θεωρω μακραν οτι καλυτερο εχω ακουσει,μιας και-και δεν το λεω για πλακα-,παντα μου φαινοντουσαν αυθεντικοι σε αυτο που εκαναν και κανουν,πως το γουσταρουν τρελα,ξερουν μουσικη και δεν παιζουν μια μλκια ριφ ή κατι παρομοιο οπως πλοκαμια κ λοιποι βλακες αλλα χωνουν κλασσικο τιμιο μεταλ και εχοντας δει και λαιβ τους,πιστοποιησα και official οτι ειναι πραγματικα οι βασιλιαδες σε αυτο το χωρο…

Το χιουμορ ειναι τελειως υποκειμενικο,οπωτε θα καταλαβω καποιον που θα ξινισει…δεν θα καταλαβω ομως καποιον που θα τους απαξιωσει…τεσπα,μπορει κ να λεω π@π@ριες,2 το βραδυ,απλα εχω χωσει δισκογραφια στο media player και με ψιλοαναπολω τιμια φοιτητικα χρονια…ΗΑΙL σε Ανωριμους,ελπιζω να πετυχω κανα λαιβ οταν ειμαι Ελλαδα να τα σπασουμε παλι ολα,οπως στο Underworld κατι χρονια πριν…

ΠAΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ!!![SIZE=“4”]\m/[/SIZE]

υγ εδιτ:περι χαμμερ κτλ…ουτε καν ομως…αυτο το περιοδικο,μια ζωη βοθρος θα παραμεινει,με ολα τα κομπλεξακια που εχει μαζεψει…αντε να κανουν κανα αφιερωμα σε μεηντεν και ας αφησουν τα περι χιουμορ και χαβαλεμουσικης για αλλους…

συγκίνηση με νοσταλγικό πόστ λουπέν. θενκς μαν

[FONT=Verdana]Αν θέλετε οπωσδήποτε χαβαλέ, προτιμήστε τα ¨έπη¨ των N-Carkade και Kafrillion [/FONT]

Δεν έχω καμιά όρεξη υπεράσπισης του συντάκτη και του περιοδικού, αλλά άμα βάλεις δίπλα δίπλα το κινγκς οφ φέτα, το ρεμπέτης μεταλλάς και το γαμιά της γειτονιάς, οι ανώριμοι χάνετε απ’ τα αποδυτήρια για το προσωπικό μου γούστο

κανένα πρόβλημα! ξέρω πως δεν είσαι φαν και αλλοίμονο αν αρέσαμε σε όλους :stuck_out_tongue:

μόνο που το “kings of feta” βγήκε το 2004 και η συζήτηση γίνεται γιά το “καλά να πάθεις” που βγήκε το 2009. οπότε υπάρχει ένα θέμα…

επίσης το θέμα δεν είναι το χιούμορ αλλά η μουσική και δεν βλέπω καμία κριτική γιά το μουσικό κομμάτι.