Νομίζω πως ήρθε η ώρα να το ανακοινώσουμε. οι Ανώριμοι γιά πρώτη φορά στην Κύπρο. Πήραμε το ρίσκο και οργανώσαμε μία και μοναδική εμφάνιση στη Λευκωσία, στο club Red.
Κυριακή 24/1/2010
Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Solitary Sabred
Ελπίζω να μας τιμήσουν οι Κύπριοι φίλοι μας. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε δυόμιση ώρες show και μερικές εκπλήξεις ειδικά γιά αυτή τη συναυλία. θα ακολουθήσει αφίσα με λεπτομέρειες σύντομα.
άνοιξα και το σχετικό θέμα στο live section
“TRAMPAKOULA γυρνα στο US Power σου!”
:lol:
Άκουσα ότι οι Ανώριμοι θα 'ναι το Σάββατο 19/12 στο Harley Bar στη Θεσσαλονίκη8O Ισχυεί;
πως? όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. μήπως μπέρδεψες τις χρονίες?
Ότι -προφανώς εσφαλμένα- πληροφορήθηκα μεταφέρω…
Είχα ψάξει και προηγουμένως στο myspace του μπαρ και στο σάιτ της μπάντας, αλλά ήθελα μια επιβεβαίωση από μια έγκυρη πηγή:p
Πάντως οφείλω να ανθεωρήσω μερικές απόψεις που εξέφρασα στο παρελθόν σε τούτο το τόπικ. Χωρίς ακόμα να έχω ψαχτεί ιδιαίτερα, αλλά γουστάροντας ακόμη την χαβαλέ φάση, παίρνω πίσω το ‘καραγκιόζηδες’:pΤο μόνο που ίσως με δυσαρεστούσε σε αυτήν την μπάντα, ήταν η σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού ότι είναι κρίμα μια τόσο ωραία μουσική να ‘πάει χαμένη’ με τέτοιους στίχους… Σκεπτόμενος όμως πιο ανοιχτά, κατέληξα στο ότι η πλάκα χρειάζεται παντού τελικά… ειδικά στις μέρες μας. Έτσι το βλέπω πλεόν και πορώνομαι άγρια…
πάντως τώρα που το ψάχνω η ημερομηνία αφορούσε περσινή συναυλία.
ευχαριστούμε γιά τα κοπλιμάν πάντως!
Μύρισε 2007 (Bonus)
Απεσύρθη απο το Site λόγω απαγόρευσης διασκευής απο τον δημιουργό.
(στίχοι: Necropethamenos)
μπαχαχαχα μα είναι πολύ καλύτερο από το original…
Τι σας αρέσει από αυτούς;
Γουστάρω τρελά, γιατί έχουν γαμάτη μουσική, και χαβαλετζίδικο στοίχο, που στον καθένα έχει συμβεί έστω και μια φορά ένα σκηνικό που περιγράφετε από ένα τραγούδι. Στα live τους ποτέ δεν έχω βαρεθεί ή δεν έχω περάσει χάλια. Γενικά anorimoi we trust!
Γουστάρω τρελά, γιατί έχουν γαμάτη μουσική, και χαβαλετζίδικο στοίχο, που στον καθένα έχει συμβεί έστω και μια φορά ένα σκηνικό που περιγράφετε από ένα τραγούδι. Στα live τους ποτέ δεν έχω βαρεθεί ή δεν έχω περάσει χάλια. Γενικά anorimoi we trust!
+10000000000000000000000000000 αλλα αν με αφησετε θα πω το ιδιο και για τους demaximam :roll::roll::roll:
οι δεμαξημαμ σαρώνουν. φίλοι κολλητοί
να κανονισετε να παιξετε παλι μαζι 8)
προσπαθούμε να κανονίσουμε 2 συναυλίες στην Κρήτη προς καλοκαιράκι μεριά και ελπίζουμε τουλάχιστον σε μία να τους έχουμε μαζί μας
Για τον π@@τσο είναι!!! Χαλαρά…
ευχαριστούμε γιά το κομπλιμάν!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: