και οσκαρικές ερμηνείες αν μη τι άλλο!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::lol:
και ναι μολις ειδα θρεντ ανωριμοι αυτο το κομματι μ ηρθε κατευθειαν στον νου καθωσ το εχουνε λιωσει καθε ελληνικη βραδια στο valhalla(aka κομοτηνη.) τρελο γελιο. μου αρεσουν πολυ παραπανω απο πλοκαμι του καρχαρια κ θεωρω οτι λενε κ σαν μπαντα περα απο τον χαβαλε.
ευχαριστούμε γιά τα καλά σχόλια.
να κάνω μιαν ερώτηξη?
στο Valhalla γίνονται συναυλίες?
πριν απο 2-3 χρονια γινοταν ακομη.εχω ομως χρονια να ακουσω για λαιβ εκει.και θα το επαιρνα πρεφα πιστευω…τωρα η δεν τυχαινει η εχουν αποφασισει να μην κανουν πλεον.ετσι κ αλλιως ο χωρος δεν προσφερεται ιδιαιτερα.
ευχαριστώ γιά την πληροφορία. να υποθέσω πως γενικά δεν παίζει κάποιο μαγαζί γιά συναυλίες στην Κομοτηνή?
πολυ χλιαρα τα πραγματα…δυο μικρα ροκαδικα με λαιβ απο τοπικες μπαντες κυριως μεσω πολιτιστικων κινησεων κλπ…η φαση που αξιζει ειναι οταν γινεται κατι στα πανεπιστημια…αλλα σε εκεινες τις περιπτωσεις παιζει παντα συννενοηση με παραταξεις…εχουν κατσει ομως καλα σκηνικα.
Τραμπ γίνονται ακόμα live στο Valhalla, αλλά ο χώρος παπαείναι μικρός για σας. Ούτε 100 άτομα δεν χωράει. Είναι όσο το Metalgroud, λιγάκι μεγαλύτερο. Εάν ενδιαφέρεσαι όμως, πες μου καθώς γνωρίζω τον ιδιοκτήτη.
Επίσης, από φίλη που δουλεύει σερβιτόρα στο μαγαζί, ξέρω πως τις Πέμπτες που έχει ελληνική βραδιά, παίζει πάντα 3-4 Ανώριμοι άσματα και γίνεται χαμός.
ευχαριστώ γιά τις πληροφορίες. βασικά αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι εάν υπάρχει stage, εξοπλισμός και αν φεύγουν τα τραπέζια όταν γίνεται συναυλία
stage δεν υπαρχει… το φιαχνουν στο επιτοπου… δλδ ντραμς στον αερα και με καποιες σανιδες στο μπαρ… :-k:-k και ο χωρος παρα ειναι μικρος… 30τετραγωνικα? πολλα λεω? παντως απο κοσμο αλλο τιποτα!! ειναι τρελοι αυτοι εκει πανω
απο οτι ειχα δει παλιοτερα… πρεπει να γινονται λαιβ σε καποια εστια?? αλλα δεν ξερω περισσοτερα…
Πόσο είχες πιει εσύ ο αποπάνω; Δεν είναι 30 τετραγωνικά ρε. Πάντως μην κάνετε το λάθος να παίξετε Manowar.
Απο τα πιο επικά σκηνηκά ποχω δει σε metalobaro.
Anorimoi Live
Παρασκευή 21/5 Σφεντόνα, Αθήνα
Anorimofest with
Trendy Hooliguns
ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ.
The Silent Rage
Είσοδος 15 Ευρώ, οι πόρτες ανοίγουν 19:00 και η συναυλία ξεκινά στις 19:30
οι πρώτοι 100 θα πάρουν δώρο συλλεκτικό cd Anorimoi 8)
Σάββατο 22/5 Eightball, Θεσσαλονίκη
Anorimofest with
ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ.
Trendy Hooliguns
CumAlot
Είσοδος 15 Ευρώ με μπύρα, οι πόρτες ανοίγουν 19:00 και η συναυλία ξεκινά στις 19:30
οι πρώτοι 50 θα πάρουν δώρο συλλεκτικό cd Anorimoi 8)
αφίσσες σε λίγες μέρες
ΚΑΙ ΓΑΜΩ!Μέσα! Να σου πώ ρε Τράμπα τι ώρα θα είστε αύριο στην εκπομπή του DIT Radio καλεσμένοι?
18:00 με 20:00
KAI ΓΑΜΩ!Θα είμαστε εκεί σαφώς!
Εκ μέρους του τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ:ΤΙΜΗ MAΣ!
ευχαριστούμε, ευχαριστούμε
ιδού μιά συνεντευξούλα που κάναμε για το radio jinx
http://www.youtube.com/watch?v=U6yQR2us3rE
Μέσα στις σκιές ελίσσεται, όποιος τον κοιτάζει εκπλήσσεται :lol::lol::lol:
Άπειρο ρισπεκτ.