Γαμήσανε απλά χθες παιδιά τι να λέμε τώρα!
Οι The Silent Rage πάρα πολύ καλοί και αρκετά χαβαλέδες (medley Seek And Destroy με ένα σκυλάδικο.Πόσο θεούληδες!:lol::lol::lol::lol:).
Οι Δε.Μα.Ξ.Η.Μα.Μ τα σπάσανε (καλά στο Έτσι Το Σκατό Να Ρέει έγινε ΤΟ ΠΙΤ) κορυφή και το τζαμαρισμα στο Raining Blood στο τέλος που έγινε απλά της καριόλας.8)
Οι Trendy Hooliguns μας πώρωσαν και μας γέμισαν με ΠΙΤΣΙΝΙΑ! Γουσταρω τα Πρόκα και Το Χασα πάρα πολύ. Μπράβο μάγκες ωραίοι!
Ε οι Ανώριμοι χωρίς λόγια απλούστατα! Για μια ακόμα φορά respect στο Κόμη Vargsteiner για τα ποιήματα του και που έφερε πίσω τους Ανώριμους αφού έπαιξαν 3 κομμάτια και έφυγαν:lol::lol:. Επίσης πρώτη φορά που έπαιξαν το Σκάσε Ηλίθια. Όσο για το υπόλοιπο σετ ντάξει θέρισε. Μου βγήκε ο σβέρκος.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι ενώ έβγαλα φωτό με Τράμπα δε πρόλαβα να την αποθηκεύσω ο μαλάκας:(
edit: Θα ποστάρω στο θρέντ του live στις Συναυλίες. Παρακαλώ κάποιος mod να σβήσει το εδώ πόστ μου
Τι να πώ. Για Όσκαρ πραγματικά!:D. Αψογο βίντεοκλιπ. Ο Tafoplakium προσκυνητής, ο Vargsteiner Δασκαλος Καμα Σούτρα. Ειδικά στο σημείο που έχουν το σαλάμι στο στόμα και κάνουν το πελαργό έλιωσα:lol::lol:. Και δεν ξεχνάμε το υπέρτατο:
NECROPETHAMENOS FOR BUDDHA! ΕΠΟΣ.-
Ένας εδώ που έχει μαγαζί διοργανώνει πολύ συχνά live. Έχουν έρθει πάρα πολλές μπάντες από Ελλάδα μέχρι και Manilla Road. Αύριο, μεθαύριο αν είναι θα του μιλήσω!
νομίζεις δεν θέλουμε? είχαμε stand by ένα live στην Πρέβεζα και προσπαθούσαμε γιά ΜΗΝΕΣ να συνεννοηθούμε με το Legacy γιά να το ζευγαρώσουμε με Γιάννενα αλλά άκρη δεν βγάλαμε, τελείως κουκουρούκου η φάση. χάσαμε και το live στην Πρέβεζα έτσι…
αν υπάρχει και άλλο μαγαζί που φιλοξενεί συναυλίες, πληζ ενημερώστε μας!
Αγάπες μου καθυστερημένες, δισκάκια θα έχει στο λάιβ της Θεσσαλονίκης για εμάς που βαριόμαστε να κατέβουμε ανθρώπινες ώρες στο κέντρο για σόπινγκ;
Α, θα ήθελα επίσης να ενώσω τη φωνή μου με τα οπαδά που θέλουν να ακούσουν λάιβ το Βάρβαρο… Και εννοείται θέλουμε επανηχογραφήσεις. Εδώ ολόκληροι Manowar το κάνουν, εσείς θα κωλώσετε;
Α, θα ήθελα επίσης να ενώσω τη φωνή μου με τα οπαδά που θέλουν να ακούσουν λάιβ το Βάρβαρο… Και εννοείται θέλουμε επανηχογραφήσεις. Εδώ ολόκληροι Manowar το κάνουν, εσείς θα κωλώσετε;
Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, αλλά σχεδιάζουμε να αναδείξουμε λίγη παλιατζούρα ακόμα, live ή ηχογραφημένη. Θα κριθεί από το πως βγαίνει.