Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Me neither actually

“Ειπώθηκε” από την επιλογή των boldαρισμένων της πηγής και από την επιλογή παράθεσης αυτού του κειμένου κάτω από αυτή την είδηση, σε αυτό το blog για αυτή τη χώρα. Και μετά το γυρνάτε ανάποδα και τον βγάζετε τρελό. Σειρά μου;

Ρε Βικ, άκου λίγο: δεν έχω ιδέα αν η είδηση είναι αληθινή ή όχι, δεν έχω άποψη γι’ αυτό, ΔΕ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. Ο μόνος λόγος που χώθηκα είναι επειδή μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τη στάση του Mule ότι αν κάτι το λέει κομμουνιστής, δεν αξίζει καν να το πάρεις στα σοβαρά, οπότε ας προσπαθήσουμε να το γελοιοποιήσουμε.

Και φυσικά ό,τι λέει/γράφει κάποιος αντίπαλος/εχθρός κομμουνιστή, πρέπει να είναι 100% αλήθεια! 8)

Στο συγκεκριμένο ζήτημα με τη Β.Κορέα, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, η προπαγάνδα είναι και από τις 2 πλευρές. Όποιος δίνει αξία σε “ειδήσεις” προπαγάνδας από οποιαδήποτε πλευρά, δείχνει απλά το χαμηλό επίπεδο κρίσης του.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις τα πέριξ χωρίς να κρίνεις την ουσία. Έχω την αίσθηση ότι ο Mule καυτηριάζει το γεγονός ότι πολλοί κομμουνιστές τρέχουν να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο τα δήθεν «αδέρφια» τους, κι ας έχουν αυτά περάσει στη χειρότερη από τις αντίπερα όχθες. Το να σου λένε ότι ο τάδε «communist gone bad» δυσφημείται άδικα από τους «κακούς» και να βλέπεις ότι τελικά αυτό σου το λέει κομμουνιστής, είναι θλιβερό, αν όχι κωμικό. Ακριβώς, λοιπόν, το γεγονός ότι κομμουνιστής τρέχει να υπερασπιστεί τη Β. Κορέα είναι το θέμα! Δεν το πάω στα συλλυπητήρια, για να μην έχουμε εγκεφαλικά.

Επιπλέον, όποιος ενδιαφέρεται ή δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορεί να λέει «δεν με νοιάζει», όπως ειπώθηκε πιο πάνω ? είτε η είδηση είναι αληθινή είτε είναι προπαγάνδα.

Πρώτα απ’ όλα άσε κατά μέρος τα κροκοδείλια δάκρυα και τους συναισθηματισμούς, γιατί το νόημα του “δε με νοιάζει” δεν ήταν η αδιαφορία αλλά η επίγνωση ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν μπορούμε έτσι κι αλλιώς να ξέρουμε πολλά εξ’ αιτίας της ιδιαίτερης φύσης του, οπότε κάπου κουραζόμαστε με το πόσο “ομιχλώδες” είναι το εν λόγω τοπίο - το πολύ-πολύ αυτό να μην εκφράστηκε σωστά. Από κει και πέρα εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι αυτό που με ενόχλησε ήταν το ότι πολλοί έχουν συνηθίσει να αποδέχονται με τη μία ως ακλόνητη αλήθεια ό,τι βολεύει τα διάφορα σχήματα που έχουν στο κεφάλι τους και την ίδια ώρα να απορρίπτουν και μάλιστα με χλευασμούς κάποιον διαφορετικό προβληματισμό, κι εσύ εκεί το χαβά σου, περίπου μου λες ότι ούτε λίγο ούτε πολύ πρέπει, λέει, να πάρω θέση πάνω σε κάτι που ξεκαθάρισα απ’ την αρχή ότι δεν έχω την πρόθεση να κάτσω να κουβεντιάσω.

ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΝ

Ώχου ρε φίλε, πες τώρα ότι καταδικάζεις τις απάνθρωπες πρακτικές καθεστώτων σαν της Β.Κορέας όπως και τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, να πάμε για ύπνο όμορφα και ωραία.

Σωστό.

Λοιπόν παιδιά ακούστε.

“Καταδικάζω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται”

Με προσβάλλεις χωρίς λόγο, αλλά το προσπερνώ.

Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι ο συλλογισμός μου ήταν σαφής σχετικά με το πώς αναλαμβάνομαι την ειρωνεία του Mule, οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο στη συζήτηση.

Ωραία, και πολύ κράτησε.

Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα :

^ :lol:

Είναι δεν είναι αληθινή η είδηση,δεν έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή.Έχουν γίνει πολύ χειρότερα από αυτό ακόμα και τα τελευταία χρόνια.

Θα θελα να πω διάφορα αλλά δεν είναι της ώρας…

Αλλά το βρίσκω ελεεινό να τίθεται ακόμα και θέμα για υπεράσπιση (?!?!?!?!?!?!?!) αυτού του κράτους,μάγκες,γουεικάπ,δε μιλάμε για την κούβα,για την β.κορέα μιλάμε.

Προπαγάνδα υπήρχε και θα υπάρχει,αλλά η καλύτερη προπαγάνδα είναι ότι αυτή η χώρα έχει δώσει δικαιώματα για προπαγάνδα.Και η καλύτερη των καλυτέρων είναι ότι αν φύγεις από την χώρα ΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣΑΙ.Και το καλύτερο είναι πως είναι αλήθεια…

Δεν ξέρουμε άπειρα,αλλά ξέρουμε επαρκή.Βουλευτές με ασυλία στη νορβηγία,στασιαστές σε κίνα ρωσία και ινδία,υπάρχει κόσμος που έχει βγει από εκεί,και λέει αρκετά πράγματα.

Η είδηση που βγήκε από την φωλιά του τύπου της Νότιας Κορέας στην τελική δεν ενδιαφέρει αν είναι αληθινή…

edit:Με τον Mule δεν μοιραζόμαστε πολλές απόψεις,ούτε γνωρίζω ακριβώς τι είπε,αλλά περίμενα διαφορετική αντίδραση από τους κομμουνιστές.Όχι επειδή πιστεύω σ’αυτούς ή κάτι τέτοιο (:p) αλλά δεν γίνεται να λυπάστε μερικοί για αυτό το θέμα.Και οι υπόλοιποι να τίθετε θέμα δικαιολόγησης αυτών που ‘κλαίνε’…
Την προπαγάνδα τελικά μερικοί την τρώνε πιο πολύ

Εν τω μεταξύ το πραγματικά αστείο είναι ότι προσπαθείτε να ελαφρύνετε ιδεολογικά την κατάσταση μιας χώρας η οποία δεν αναφέρει πλέον ούτε μια φορά τον κομμουνισμό στο σύνταγμά της!

Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έχουν ηλεκτρικό,το χειρότερο είναι ότι και να θέλουν δεν μπορούν να πάνε σε μέρος που έχει ηλεκτρικό,και μερικοί δεν ξέρουν και πόσο πιο ξεκούραστη θα μπορούσε να είναι η ζωή τους με ηλεκτρικό.

Γράκχος btw αυτό το ποστ σου πάνω πάνω στην σελίδα κράτα το υπόψιν σου. Γιατί πολλές φορές έχεις φερθεί εδώ στο φόρουμ με τον τρόπο τον οποίο σε “ενόχλησε”

αυτό που με ενόχλησε ήταν το ότι πολλοί έχουν συνηθίσει να αποδέχονται με τη μία ως ακλόνητη αλήθεια ό,τι βολεύει τα διάφορα σχήματα που έχουν στο κεφάλι τους και την ίδια ώρα να απορρίπτουν και μάλιστα με χλευασμούς κάποιον διαφορετικό προβληματισμό

http://www.mychannel.gr/2012/01/18/ρατσιστική-επίθεση-με-ανελέητο-ξύλο-α/

αντρες#-o
το γεγονος ειναι οτι βρισκω απιστευτο πως ο ασιατης μετα απο τοσο ξυλο καταφερνει και ξεφευγει

Βλάκες!

Ένα ανάλογο βίντεο είχε ανέβει πριν μέρες -το είχαν δείξει και στην τηλεόραση- και έδειχνε κάτι κωλόπαιδα από την Αμερική (δε θυμάμαι την πολιτεία) να χτυπούν έναν άστεγο και να καυχιούνται και από πάνω. Ο κόσμος είναι βλαμμένος! :frowning:

Ξύλο και των γονέων…

Παίδες, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα, αλλά σε μερικά sites δεν μπορείς να μπεις για 24 ώρες γιατί διαμαρτύρονται για μια αμερικάνικη νομοθεσία που αλλάζει πολλά στο διαδίκτυο, μυρίζει τρελός φασισμός πάντως όλη η υπόθεση, όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μιλήσει

Ουσιαστικά είναι ο νόμος SOPA-PIPA, η Αμερικανική προσπάθεια φίμωσης της κοινής γνώμης στο internet και του file sharing. Ο νόμος χτυπά το downloading και το embering, προστατεύοντας και καλά τα δικαιώματα καλλιτεχνών και ταινιών (αρχίδια τούμπανα). Επιπλέον, η Αμερικανική κυβέρνηση θα έχει το δικαίωμα να κλείνει site, ιδιαίτερα αυτά τα οποία θεωρεί επικίνδυνα για αυτήν και τις εταιρίες που τη χορηγούν, πέρνωντας φασιστικά μέτρα. Το μπλοκάρισμα όμως δεν θα σταματά μόνο στις ιστοσελίδες (ή η πληρωμή προστίμου ή η φυλάκιση που μπορεί να είναι μέχρι και 5 χρόνια:!: ) αλλά σε παραβάτες θα μπλοκάρεται μέχρι και το IP τούς!!

Ευχαριστώ αδερφέ για τις διευκρινίσεις, απορώ πώς είναι δυνατόν να περάσουν τέτοια μέτρα, θα πέσει η μεγαλύτερη κατακραυγή στα χρονικά :!: