Έχουν επίπεδο.
Εγκεφαλογράφημα.
Έχουν επίπεδο.
Εγκεφαλογράφημα.
Ο οποίος Mule εν τω μεταξύ όταν είχε πεθάνει η Θάτσερ και έπεφτε κράξιμο (που πάντως καμία σχέση με το αντιθατσερικό ξεσάλωμα που υπήρξε στο ίδιο το UK) ερχόταν με κάτι ποστς σε στυλ “ντροπή, σεβασμός στους νεκρούς” κι έτσι.
Ενω οταν επεφταν οι διδυμοι τι γινοταν εδω? Παρτυ η κανω λαθος?
Δεν υποστηριζω τον Mule στο συγκεκριμενο, αλλα ετερον εκατερον.
Και γω χαρηκα οταν ψοφησε η τσατσογρια εδω που τα λεμε.
Το γιορτασα στην Τραφαλγκαρ δεοντως.
Ώπα! Μπορείτε να διαφωνείτε μαζί μου όσο θέλετε, μπορείτε και να μην με γουστάρετε.
Μπορεί και ο κάθε ένας να γράφει για επίπεδα εγκεαλογραφήματα. Στα αρχίδια μου, το έχω ξαναγράψει: Δεν έχω ανάγκη αποδοχής!
Αλλά δεν δέχομαι να διαστρεβλώνεται η στάση μου: Όταν ο Τσάβεζ πέθανε δεν βγήκα ούτε να πανηγυρίσω, ούτε να ανταποδώσω τα ίσα στον κάθε βλάκα που άνοιγε σαμπάνιες για τον θάνατο της Θάτσερ. Ψάξτε τα ποστς, με προκαλούσαν διάφοροι να γράψω κα΄τι και δεν το έκανα.
Το γεγονός πως πέθανε δε να θα με κάνει και κωλοτούμπα, να τα γυρίσω στο πως αποτιμώ τα όσα έκανε στη ζωή του και στα χρόνια που κυβέρνησε ειδικά. Δηλαδή επειδή πέθανε δεν θα ξαναπώ τη γνώμη μου για αυτόν;
Για Λένιν, Στάλιν, Μάο, να μην ξαναπώ επειδή όλοι είναι πεθαμένοι;
Απλά πράγματα, για να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη σου έκφραση Γράκχε…
Δηλαδή το ποστ σου για τον καραγκιόζη και τη δούρου που τον ήθελε μέσα της ήταν έκφραση γνώμης και κριτικής.
Ε τότε Mule δεν είσαι και τόσο συνεπής σ’ αυτή την αρχή σου. Όταν είχε πεθάνει η Θάτσερ σε είχε ενοχλήσει όλο εκείνο το μίσος που έβγαινε προς το πρόσωπό της και έλεγες για “μίζερες υπάρξεις”. Δικαίωμά σου προφανώς να θέλεις να υπερασπιστείς τις πολιτικές της, αλλά αφού δεν έμεινες μόνο σ’ αυτό, τι εμποδίζει εμένα σήμερα να θεωρώ εσένα άλλη μια “μίζερη ύπαρξη” που βγάζει χαιρέκακο μίσος απέναντι στον Τσάβες με χυδαία/απολιτίκ αστειάκια περί καραγκιόζη που χαριεντίζεται με τη Δούρου;
Και σκέψου ότι για μένα ο Τσάβες είναι πάνω-κάτω ό,τι έλεγες κι εσύ ότι είναι η Θάτσερ για σένα, δηλαδή ένας πολιτικός ηγέτης το ρόλο του οποίου στην (πρόσφατη) Ιστορία κρίνω ως θετικό, αλλά με τον οποίον έχω επίσης και μεγάλες πολιτικές διαφωνίες.
Με λίγα λόγια, είναι προφανές ότι μπορείς να κρίνεις ένα ιστορικό πρόσωπο όπως νομίζεις με βάση την κοσμοθεωρία σου (και ναι, αυτό σημαίνει ότι και για Λένιν-Στάλιν μπορείς να πιστεύεις ό,τι μαλακία θέλεις), αλλά, αν δεν τους κρίνεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ μου δίνεις πάτημα να σε κράξω. Με έχεις δει ποτέ να αναφέρομαι π.χ. στον Τσόρτσιλ ως μπουχέσα, ή στο Ρίγκαν ως ψυχοπαθή μέθυσο;
Κυριότερα, ήταν έκφραση της αισθητικής του. Από εκεί και πέρα, προσπαθούμε να καμουφλάρουμε με τάχαμου πολιτισμένη αντιπαράθεση και ίσες αποστάσεις το γεγονός ότι είμαστε τα εξώγαμα του Αβέρωφ. Σαν κλαδί στο κεφάλι αρκούδας στο δάσος.
Συνεχίστε.
Ολα τα καλα παλικαρια βλεπω
Συνεχιστε
Το πρώην δεξί χέρι του πρωθυπουργού της μπανανίας της Βενεζουέλας θα ιδρύσει νέο κόμμα με τη βοήθεια της αστυνομίας, της εκκλησίας και των ενοπλων δυνάμεων.Roots θα το ονομάσει.
σε φάση όπως παρακάτω;
Σε άλλα νέα… στην Ουκρανία πλέον τοποθετούν υπουργούς από άλλες χώρες! Πώς λέγεται μια τέτοια χώρα; Προτεκτοράτο; :-k
Ήμαρτον παιδιά…
Λες και χθες αρχίσαμε να γράφουμε στο φόρουμ αυτό και δεν έχουμε εξαντλήσει με πολιτικά επιχειρήματα τόσο τη δική μου τη γνώμη για τον Τσάβες (και τον Λένιν και τον Στάλιν κλπ.) όσο και του Γράκχου για τον Τσόρτσιλ και τον Ρέηγκαν… :dunno:
Πως τολμώ αληθεια να λέω καραγκιόζη τον άνθρωπο αυτό που στο βίντεο που βλέπετε με τοση πραότητα και κυρίως πολιτικό λόγο, έχει ανεβάσει 180 σφυγμούς ενώ τα χώνει στους “σκατοαμερικάνους” (Yankees de mierda)
:lol:
Koροϊδευόμαστε;
Ναι πώς τολμάει να τα χώνει στη χώρα που προσπάθησε να τον ανατρέψει πραξικοπηματικά, πραγματικά δεν είχε κανένα λόγο ο “καραγκιόζης”.
Εγώ λέω αντί να ασχολείσαι με έναν νεκρό και τις φαντασιώσεις της Δούρου, να μας πεις τι ωραία που περνάνε τελευταία οι μαύροι στη χώρα-πρότυπο δημοκρατίας.
Εγώ λέω ότι τον έχεις παρεξηγήσει, ο Mule είναι μάλλον ο μεγαλύτερος φαν του commandante Chavez εδώ μέσα. Δηλαδή κοίτα κάτι περίεργα βιντεάκια του που πάει και βρίσκει στον ελεύθερο χρόνο του :!:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64106478
[B]Εκθεση-σοκ για μεσαιωνικά βασανιστήρια από τη CIA[/B]
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την έκταση και τη φύση των ανακριτικών μεθόδων-βασανιστηρίων που χρησιμοποίησε η CIA κατά την οκταετία 2002- 2009 εναντίον υπόπτων για τρομοκρατία στο πλαίσιο του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» έφερε στο φως η έκθεση του Κογκρέσου για τις «τεχνικές προωθημένης ανάκρισης».
Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, η CIA επί σειρά ετών παραπλανούσε τους Αμερικανούς πολίτες και την κυβέρνηση για την αποτελεσματικότητα των τεχνικών αυτών καθώς και για τη σκληρότητα των μεθόδων.
Από την έκθεση προκύπτει ότι όλο το πρόγραμμα ανακρίσεων της υπηρεσίας καταρτίστηκε από δύο ψυχολόγους- συνεργάτες της CIA οι οποίοι πληρώθηκαν μάλιστα με περίπου 81 εκατομμύρια δολάρια! Σημειώνεται εδώ ότι από τις συνολικά 6.700 σελίδες της έκθεσης στη δημοσιότητα δόθηκε μια περίληψη άνω των 500 σελίδων και οι υπόλοιπες παρέμειναν απόρρητες, γνωστοποιούμενες πάντως στον Λευκό Οίκο και σε αρμόδια υπουργεία.
Σύμφωνα με τα ευρήματα από την εξέταση των περιπτώσεων περίπου 119 κρατουμένων σε μυστικές εγκαταστάσεις-κολαστήρια της CIA ανά τον κόσμο (Αφγανιστάν, Πολωνία, Ρουμανία και Ταϊλάνδη), οι ανακριτές οι οποίοι δρούσαν σχεδόν ανεξέλεγκτα, προσπάθησαν να αποσπάσουν πληροφορίες από υπόπτους για τρομοκρατία με επίπονα και εξευτελιστικά βασανιστήρια.
Εκθεση-σοκ για μεσαιωνικά βασανιστήρια από τη CIAΠέραν του γνωστού «εικονικού πνιγμού» που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον, οι άνδρες της CIA στερούσαν τον ύπνο από τους κρατουμένους μέχρι και για 180 ώρες, τους έβαζαν να στέκονται σε άβολες στάσεις, τους αλυσόδεναν τα χέρια για πολλές ώρες πάνω από το κεφάλι, τους έκαναν κλύσματα, τους τάιζαν από τον πρωκτό, τους χτυπούσαν το κεφάλι στους τοίχους και τους κατάβρεχαν με παγωμένο νερό.
Κάποιοι κρατούμενοι της CIA φυλακίστηκαν σε μυστική τοποθεσία μένοντας σε πλήρη απομόνωση, αλυσοδεμένοι, με μόλις έναν κουβά για να κάνουν τις σωματικές τους ανάγκες, σε συνεχές σκοτάδι και βομβαρδιζόμενοι χωρίς σταματημό από δυνατούς θορύβους. Η έκθεση καταγράφει την περίπτωση κρατουμένου ο οποίος πέθανε από υποθερμία σε κελί απομόνωσης αλυσοδεμένος και ημίγυμνος σε τσιμεντένιο κελί χωρίς καμία πηγή θέρμανσης. Για όλα αυτά τονίζεται ότι ο τέως Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους δεν γνώριζε σχεδόν τίποτα και όταν έμαθε μέρος της αλήθειας αισθάνθηκε «άβολα».
Οπως ήταν αναμενόμενο, οι αποκαλύψεις προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων. Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία το πρόγραμμα της CIA χαρακτηρίζεται ως «προβληματικό» και κατηγορείται ότι έβλαψε την εικόνα και τα συμφέροντα των ΗΠΑ διεθνώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι ρεπουμπλικάνοι βουλευτές υπερασπίστηκαν εμμέσως το πρόγραμμα της CIA, ενώ ο Τζον Μπρέναν, ο επικεφαλής της υπηρεσίας, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ότι το πρόγραμμα «απέφερε καρπούς παρά τα όποια λάθη έγιναν».
Μακράν πάντως η πιο σοβαρή αντίδραση στη δημοσίευση της έκθεσης ήταν αυτή του ειδικού εισηγητή του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Μπεν Εμερσον, ο οποίος ζήτησε «να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων». Σύμφωνα με τον Εμερσον η δίκη των υπευθύνων θα διασφαλίσει ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να ξαναβασανίσουν στο μέλλον και είναι αναγκαία.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι ΗΠΑ να παρακολουθούν τους πολίτες τους ή να βασανίζουν όποιον θέλουν όπως θέλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά και σε άλλους χώρους. Αυτά τα κάνουν οι ισλαμοφασίστες και παλιότερα οι κομμουνιστές, αλλά αυτούς τους νικήσαμε οκ,όπως και τους ναζί. Τι πάει στραβά ; Μήπως φταίνε οι μαύροι ;
Μαλλον, γι’αυτο ας τους σκοτωσουμε κι αυτους να δουμε τι φταιει τελικα.
Ελευθερια υπαρχει μονο στη Βορειο Κορεα
Ναι έχεις και συ τα δίκια σου. Επειδή υπάρχει η Βόρειος Κορέα, στην Αμερική όλοι, ειδικά οι μαύροι, τα περνάνε φίνα.Ζάχαρη. Έλεος…
Οι μαύροι τα περνάνε μια χαρά στην Αμερική. Έχω ανηψιά Αμερικάνα και μαύρη. Έχει αλλάξει πολύ η Αμερική σε αυτό το θέμα. Πάνε αιώνες άλλωστε. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως σε όλες τις χώρες. Αλλά για να μην μιλάμε στον αέρα. Σε ποιες χώρες στον κόσμο εφαρμόζονται πολιτικές με τις οποίες είσαι σύμφωνος και υπάρχει αυτό το ανώτερο επίπεδο ζωής για τους πολίτες των;