Φέτα είχε; Τυρόπιτα; Κάτι με αυγά; Αν ναι, τότε δεν “έπρεπε να φάτε σύμφωνα με το ημερολόγιο της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας” :), απλώς έπρεπε να μην τρώτε κάθε μέρα κρέας και μια σύμβαση για να γίνει αυτό ήταν να μη σερβίρεται Τετάρτη και Παρασκευή. Έτσι, και δεν τρώγατε κάθε μέρα κρέας, και εξυπηρετούνταν αυτοί (οι λίγοι) που ήθελαν να νηστέψουν.
Στρατός ο πιο χαρακτηριστικός χώρος!! Βέβαια, ο στρατός είναι και ο πιο χαρακτηριστικός χώρος του Δημοσίου γενικότερα, δε θα μπορούσε να μην είναι και στο φαγητό :lol:.
Δε νομίζω πως είχε τυριά και γαλακτοκομικά. Φακές και όσπρια ήταν συνήθως. Βέβαια, έχω να φάει εκεί από το 2006. Μπορεί και η μνήμη μου πλέον να με απατά. Αυτό που θυμάμαι είναι που όλοι μας το σχολιάζαμε και το είχαμε προσέξει
^^Το παστίτσιο μας να δεις σόδα που είχε. Δεν κατάφερνες να φας όλο το κομμάτι και 1 ώρα μετά γουργούριζε το στομάχι σου μέσα στο μάθημα από την πείνα.
Και μιας και το τόπικ είναι ειδήσεις από όλο τον κόσμο:
In the first half of this year 150 inmates died in prison riots, according to a recent report by Venezuelan Prisons Watch. The main problems are overcrowding, dismal health conditions and malnourishment.
Ποτέ δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για τη Βενεζουέλα! Υπάρχουν και φωτογραφίες της Δούρου με τον καραγκιόζη, με ένα χαμόγελο λες και τον είχε μέσα της! :lol: