@pantelis79 θυμάσαι ποτέ είχαμε γράψει σε κάποιο thread πριν αρκετό καιρό ότι θα βγει αέρα και δεν πίστευε κανένας?? Σίγουρα πάνω από χρόνο μην είναι και 2.
Ναι εσεις ειχατε δηλαδη προβλεψει οτι θα αναλαβει η Καμαλα Χαρρις 2 μηνες πριν τις εκλογες και πως ο Ηλον Μασκ θα δωσει εκατομμυρια δολλαρια και θα ανατρεψει τις εκλογες τρεις βδομαδες πριν αυτες γινουν ε?
Όχι ρε, ότι θα κερδίσει αέρα ο αγαπημένος σου λέγαμε, καμία Καμάλα στα σκαριά τότε.
Το μόνο που σου μένει είναι να πάρει καμία κούπα ο Λεμπρον!
Ποιος Λεμπρον;; Το γατάκι;
Μόνο ένας φορούσε άξια το 23.-
Το ειχαμε πει εδω, ας πουμε. Αυγουστο του '23, εσυ, ο ακατανομαστος (sic) @St_Anger κι εγω.
Απο τις πολυ ελαχιστες φορες που στενοχωριεμαι που δεν επαιξα κανα στοιχημα
10 ευρώ στον καθένα μας χρωστάει λοιπόν…
Εγώ παραιτούμαι, δε θέλω τίποτα
Δεχόμαστε και κέρασμα
Εθισμένος mode on , πάντως τα λεφτά είχαν αξία στο 34 απόδοση της Καμαλα Χάρις κι ας το έχανες όπως αποδείχθηκε. Μπορεί να έδινε κανένα cash out καλό
Ακριβως ετσι. Επισης, αφου παραιτειται ο Παντελης, διεκδικω εγω το δεκαευρο. Θα το ριξω αμεσα στο να γινει ο Βανς επομενος προεδρος των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ μαζι με τον πλουσιοτερο ανθρωπο στον κοσμο που εριξε 44 Δις για να κανει το Τουιττερ οργανο προπαγανδας υπερ του. Παιδια οι αντισυστημικοι, αντισυστημικοι τα παιδια.
Ενα ενδιαφερον φακτ, ειναι οτι η Harris ξεπερασε τον Τrump στα εξοδα διαφημισεων / media κατα $460 μυρια. Το ιδιο περιπου ειχε συμβει και με τον Biden που τον ειχε ξεπερασει κοντα κατα 500.
Σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι ο Τραμπ εκανε μεγαλη στροφή στο marketing, επενδύοντας κατά βάση σε podcasts / online εκπομπές το τελευταίο έτος, σε σημείο να ακυρώνει ομιλίες του σε μεγάλες πόλεις για να μιλήσει με τον κάθε Jake Paul πχ, ενισχύοντας έτσι και το “αντισυστημικό” του προφιλ.
Ο Αμερικανός Άδωνις . Πριν μόλις λίγα χρόνια, έκραζε τον Trump από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως ο Έλληνας Άδωνις τον Κούλη .
btw, Μιλάτε για αυτή τη χώρα, ε
https://www.expressnews.com/politics/article/did-joe-biden-drop-out-google-searches-19893367.php
Ενδιαφέρον Φακτ στο τετράγωνο και αυτο στην δεκάτη.
Γυναίκες ηλικίας (18-29) το 2020: 33% Trump
Μεσολαβούν Εκτρώσεις κτλ κτλ κτλ (2022)
Γυναίκες ηλικίας (18-29) το 2024 : 40 % Trump
ΝΑΙ! Κερδισε 7 μονάδες στις νέες γυναίκες !!! Και γενικότερα στις γυναίκες αύξησε τα ποσοστά του.
Φαν φακ Νο2
Το 2016 ο Τραμπ θεωρήθηκε ο Ρεπουμπικανός με τα μεγαλύτερα ποσοστά μειονοτήτων στην ιστορία της ΗΠΑ. (απο μνήμη δεν το ψαξα κ νέου)
Ε το 2024 έσπασε κάθε ΡΕΚΟΡ στις μειονότητες αυξάνοντας ΤΑ ΗΔΗ εξωφρενικά ποσοστά του !!
Παράδειγμα … ετοιμαστείτε… προειδοποιώ!
Λατίνοι Αντρες.
Κλιντον τους κερδίζει με +31%
Μπαιντεν με +23 %
Χαρρις τους ΧΑΝΕΙ με -12%… ΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ +12% ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ!!
Τις Λατίνες γυναίκες τις χάνει ΑΛΛΑ βελτιώνει το ποοστό του 17% !
Κλιντον +44 %
Μπαιντεν +39 %
Χαρρις + 22%
Ολα τα άλλα ποστοστά του Τραμ με τους λευκούς - άντρες είναι παρόμοια. Οσοι το ψηφιζαν τον ψηφισαν. Την διαφορά την έκαναν ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ !!!
Ενός λεπτού σιγή.
Εδώ ξέχασες ένα “Τ” , εκτός και αν το έκανες επίτηδες. Πάντως βγάζει νόημα
H εξαιρετικα ανετη εκλογητης Rashida Tlaib στο Michigan, σε μια Πολιτεια που εχασε η Χαρρις, δειχνει οτι το προβλημα των Αμερικανων ψηφοφορων δεν ειναι ουτε το woke culture που φανταζονται κατι θλιβερα incel αγορακια αλλα ουτε οτι δεν την ψηφισαν γιατι ειναι μαυρη γυναικα (λολ). Αλλα ειναι τα θεματα που εκαναν τους Δημοκρατικους να χασουν 15 εκατομμυρια ψηφους σε σχεση με το 20 (φαν φακτ, και ο Τραμπ εχασε ψηφους σε σχεση με το 20, αλλα πολυ λιγοτερους).
Το οτι οι Αμερικανοι ψηφισαν Τραμπ γιατι ενδιαφερεται για τον λαουτζικο επισης δεν πολυπροκυπτει. Οπως ειπαμε ο Τραμπ εχασε ψηφους σε σχεση με το '20. Δεν ειναι τοσο οτι εγινε καποια τεραστια μετακινηση απο τους Δημοκρατικους στους Ρεπουμπλικανους οσο οοτι πολλοι που ψηφισαν Δημοκρατικους δεν ψηφισαν καν η ψηφισαν 3rd party. Ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον.