Το ότι κατάλαβες αυτό με αυτά που είπα με κάνει απαισιόδοξο για την συνέχεια του διαλόγου!
Τα παιδικά χρόνια διαμορφώνουν την εικόνα του εαυτού και του κόσμου που ζεις! Καντο ταττού ! Τόσο σίγουρα.
Αλλα τι μπορεί να έχουν αυτές οι δύο εικόνες (εαυτού και κοσμου) μέσα τους? Οτι να ναι! Οχι βέβαια ΜΟΝΟ ΤΑ σημαντικά για τον άνθρωπο!
-Αγάπη! Στο ευατό “Πόσο αγάπη αξιζω?” “Ποσο αγάπη έχει ο κόσμος? δλδ ποσο βοήθεια και στήριξη να περιμενω απο τους αλλους?”
-Ασφάλεια! “Ποσο ικανός είμαι να διατηρούμε ασφαλής?” “Πόσο επικινδυνος είναι ο κοσμος?”
-Ελευθερία!..
-κτλ
-κτλ
Αυτά δεν αλλάζουν! Εκτος αν ανήκεις το 0.1% που το χει κάνει! Δηλαδή γίνεται αλλά κανείς δεν το κάνει γιατί ζούμε στο “ψυχολογικο μεσαίωνα”!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! γκε γκε? ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!
Ομως μπορεί να είσαι επηρρεπεις αν νιωθεις πως αξιζεις λίγο! Γιατί? Γιατί αν κάνεις τον άλλον λιγότερο αξιο τοτε ασυνείδητα νιώθεις πως αξίζεις γτ δεν είσαι σαν αυτόν!! (μαύρος,μπλε ,κόκκινος κτλ). Φυσικά υπαρχουν διαβθμίσεις! Και αλλάγες! Που λέω το αντίθετο? Κούταρε! Μπορεί να είσαι φούλ
ρατσιστής Να νιώθεις απογονος του Μ.Αλεξανδρου αλλά η πεποίθηση αυτή να σε οδηγήσει σε συμπεριφορες που θέτουν σε κινδυνο την ασφλειά σου!
Αν νιώθεις ικάνος να το αντιμετωπίσεις ΟΚ συνεχίζεις, Αν όχι όμως? Τοτε κάνεις ΠΙΣΩ και απο έξω φαίνεσαι λιγότερο ρατσιστής απο πρίν! Ποτε δεν ήσουν ρατιστής για τον ρατσισμό! ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ! Ησουν ρατσιστής γιατί σου έδινε συναίσθημα που ένιωθες ότι λειπει!!
Αυτή είναι η μισή ΗΠΑ ! Η αλλη μισή που βλεπει 75εκ. Ναζι? Απο που πηγαζει αυτό?
Μειωμένη αίθηση ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ!! Τι είναι η καλοσύνη? Είναι το πως βλεπεις μικρός να επηρρεάζεις τους γύρω σου!!
Αν Μαμα -Μπαμπάς είναι χαρούμενα ατόμα… Λες απο μέσα σου. ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΥΤΟ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
Οταν ειναι όμως λυπημενοι,φτωχοί,αρρωστοι ή έχουν κακό γάμο και χωρίζουν. Τοτε λες. ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΑΥΤΑ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΟΥ!!
Τοτε νιώθεις ΝΤΡΟΠΗ, νιώθεις ΚΑΚΟ ΑΤΟΜΟ! Και σε τί είσαι επηρρεπείς? ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ γτ αν κάνεις του άλλους κακού για κάτι που κάνουν τότε εσύ που όχι απλά δε το κάνεις ΑΛΛΑ ΜΑΧΕΣΑΙ εναντίον του? ΥΠΟΥΛΑ και ασυνειδητα μειώνεις την ντροπή νιώθωντας “ΚΑΛΟΣ”!
ΝΑΙ κουιντομ υπάρχει κλίμακα και σε αυτό! ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Για Γκούγκλαρε. "Were there astronauts that didn t know Physics? " Για πες τι βγάζει. Εχουμε το ίδιο γκούγκλ?
Ας πουμε όμως πως έτσι είναι 100%. Ενας Αστροναύτης ξέρει τα ΠΑΝΤΑ για φυσική! Πιο πολλα απο τους φυσικούς (που δεν, γτ επικεντώνονται στην επιβίωση για προφανής λόγους) αλλά ας πούμε πως έτσι είναι. Ο τύπος ξέρει όλοι την φυσική!! Να σε ρωτήσω κάτι ρε Κουιντομ. Που την έμαθε την φυσική αυτή?
Στο φεγγάρι (HΠΑ) Κουιντομ την έμαθε την φυσική αυτή? Θα μπορούσα μια ώρα πριν ανεβεί στον πυραυλο για φεγγαρι να τον Ρωτήσω για φυσική και να τα ξέρει όλα?
Δηλαδή πριν πάει στο ΦΕΓΓΑΡΙ? Ε Κουιντομ? Ειναι άσχετο αν έχει πάει ή όχι? ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ! Αυτο δεν λεω? Δεν ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑ
ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! (κατα αναγκη). Αν ξέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ πρίν πας τοτε τι σημμασία έχει αν τελικά πας ή όχι?
Τώρα διαβάζω για μια που σπούδασε Διοικηση Επιχ. και με ένα χρόνο την καναν Αστροναύτη !
Δεν έχει πάει ακόμα ,είναι αναπληρώτρια. Λες αμα γινει τίποτα και πάει να χρειαστεί να μάθει όλη την φυσική απο την αρχη? Αμα δε ξερει την τροχιά του φεγγαριου σε 2.2 δις χρόνια λες να την στείλουν?
Ειναι μια Παρομοίωση που προσπαθεί να δείξει κάτι αλλο και συ κολλας στην εγγυρότητα της παρομοίωσης!! Σου δείχνω το φεγγαρι και κοιτάς το ΄δαχτυλο!!
Και επειδή δεν έχω κομμενα νύχια , λες Α τον ΧΑΖΟ δε κόβει τα νύχια!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!
Βλέπεις Κουιντομ? Αυτή λέγεται ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ! Το ξανάκανα! Ναι, αν δεις φωτό μου και έχω κομμένα δάχτυλα? Τι θα πεις? Χαχα! αυτό που είπε δεν γίνεται γτ δεν έχει δαχτυλα στην πραγαμτικότητα! Αυτό λεω ρε Κουιντομ? Αυτό έχει την βαρύτητα εδω?
Οκ, όλοι οι αστροναύτες είναι ο Αισταιν! Παμε σε άλλο. Αν ήθελα να μάθω για πυροτεχνηματα να ρωτήσω τον θείο μου τον πυροτεχνουργό ή έναν φίλο μου που έχει χάσει δαχτυλα με πυροτεχνημα? Ψαξε τωρα αν έχω θείο πυροτεχνουργο! Ξερεις το κόλπο. Τα μάτια στο δάχτυλο γιατί μπορεί να δεις το φεγγαρι και να σου ξεφύγει ενα χαμόγελο! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ! Ειμαι καλο ατομο! Ειμαι καλο ατομο
Ειμαι καλο ατομο! Ειμαι Καλο ατομο! Που το ξερεις? Ξερω τι είναι ΚΑΚΟ και εγω δεν είμαι αυτό!!
Ειμαι καλο΄ατομο ! Ειμαι Καλο Ατομο! Ειμαι καλο ατομο!
Φυσικά. Ειπες 100 αποψεις τις κατέρριψα και τις 100! Βασικά της ΚΑΤΕΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑ (ναι αυτη η λέξη ταιριάζει καλυτερα!) και σε μία το μαχαίρι ήταν μη ακονισμένο και πετάχτηκες! ΧΑΧΑ! το μαχαίρι κύριοι!
Βελτιώσου!! Να γίνει ενδιαφέρον όμως! Μέχρι τώρα είναι σαν να κάνω κοντρα ταχύτητας με άτομο που έχει πατερίτσες! Αρχισα να νιώθω κακός!
Δεν έχω φίλους . Δεν βγαίνω καν απο το σπίτι. Εχω ΟοοοΛο τον χρόνο δικό μου!!
Bring it on !!!