Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Το ότι κατάλαβες αυτό με αυτά που είπα με κάνει απαισιόδοξο για την συνέχεια του διαλόγου!

Τα παιδικά χρόνια διαμορφώνουν την εικόνα του εαυτού και του κόσμου που ζεις! Καντο ταττού ! Τόσο σίγουρα.

Αλλα τι μπορεί να έχουν αυτές οι δύο εικόνες (εαυτού και κοσμου) μέσα τους? Οτι να ναι! Οχι βέβαια ΜΟΝΟ ΤΑ σημαντικά για τον άνθρωπο!

-Αγάπη! Στο ευατό “Πόσο αγάπη αξιζω?” “Ποσο αγάπη έχει ο κόσμος? δλδ ποσο βοήθεια και στήριξη να περιμενω απο τους αλλους?”
-Ασφάλεια! “Ποσο ικανός είμαι να διατηρούμε ασφαλής?” “Πόσο επικινδυνος είναι ο κοσμος?”
-Ελευθερία!..
-κτλ
-κτλ

Αυτά δεν αλλάζουν! Εκτος αν ανήκεις το 0.1% που το χει κάνει! Δηλαδή γίνεται αλλά κανείς δεν το κάνει γιατί ζούμε στο “ψυχολογικο μεσαίωνα”!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! γκε γκε? ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!
Ομως μπορεί να είσαι επηρρεπεις αν νιωθεις πως αξιζεις λίγο! Γιατί? Γιατί αν κάνεις τον άλλον λιγότερο αξιο τοτε ασυνείδητα νιώθεις πως αξίζεις γτ δεν είσαι σαν αυτόν!! (μαύρος,μπλε ,κόκκινος κτλ). Φυσικά υπαρχουν διαβθμίσεις! Και αλλάγες! Που λέω το αντίθετο? Κούταρε! Μπορεί να είσαι φούλ
ρατσιστής Να νιώθεις απογονος του Μ.Αλεξανδρου αλλά η πεποίθηση αυτή να σε οδηγήσει σε συμπεριφορες που θέτουν σε κινδυνο την ασφλειά σου!
Αν νιώθεις ικάνος να το αντιμετωπίσεις ΟΚ συνεχίζεις, Αν όχι όμως? Τοτε κάνεις ΠΙΣΩ και απο έξω φαίνεσαι λιγότερο ρατσιστής απο πρίν! Ποτε δεν ήσουν ρατιστής για τον ρατσισμό! ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ! Ησουν ρατσιστής γιατί σου έδινε συναίσθημα που ένιωθες ότι λειπει!!

Αυτή είναι η μισή ΗΠΑ ! Η αλλη μισή που βλεπει 75εκ. Ναζι? Απο που πηγαζει αυτό?
Μειωμένη αίθηση ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ!! Τι είναι η καλοσύνη? Είναι το πως βλεπεις μικρός να επηρρεάζεις τους γύρω σου!!
Αν Μαμα -Μπαμπάς είναι χαρούμενα ατόμα… Λες απο μέσα σου. ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΥΤΟ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
Οταν ειναι όμως λυπημενοι,φτωχοί,αρρωστοι ή έχουν κακό γάμο και χωρίζουν. Τοτε λες. ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΑΥΤΑ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΟΥ!!
Τοτε νιώθεις ΝΤΡΟΠΗ, νιώθεις ΚΑΚΟ ΑΤΟΜΟ! Και σε τί είσαι επηρρεπείς? ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ γτ αν κάνεις του άλλους κακού για κάτι που κάνουν τότε εσύ που όχι απλά δε το κάνεις ΑΛΛΑ ΜΑΧΕΣΑΙ εναντίον του? ΥΠΟΥΛΑ και ασυνειδητα μειώνεις την ντροπή νιώθωντας “ΚΑΛΟΣ”!
ΝΑΙ κουιντομ υπάρχει κλίμακα και σε αυτό! ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Για Γκούγκλαρε. "Were there astronauts that didn t know Physics? " Για πες τι βγάζει. Εχουμε το ίδιο γκούγκλ?

Ας πουμε όμως πως έτσι είναι 100%. Ενας Αστροναύτης ξέρει τα ΠΑΝΤΑ για φυσική! Πιο πολλα απο τους φυσικούς (που δεν, γτ επικεντώνονται στην επιβίωση για προφανής λόγους) αλλά ας πούμε πως έτσι είναι. Ο τύπος ξέρει όλοι την φυσική!! Να σε ρωτήσω κάτι ρε Κουιντομ. Που την έμαθε την φυσική αυτή?
Στο φεγγάρι (HΠΑ) Κουιντομ την έμαθε την φυσική αυτή? Θα μπορούσα μια ώρα πριν ανεβεί στον πυραυλο για φεγγαρι να τον Ρωτήσω για φυσική και να τα ξέρει όλα?
Δηλαδή πριν πάει στο ΦΕΓΓΑΡΙ? Ε Κουιντομ? Ειναι άσχετο αν έχει πάει ή όχι? ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ! Αυτο δεν λεω? Δεν ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑ
ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! (κατα αναγκη). Αν ξέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ πρίν πας τοτε τι σημμασία έχει αν τελικά πας ή όχι?

Τώρα διαβάζω για μια που σπούδασε Διοικηση Επιχ. και με ένα χρόνο την καναν Αστροναύτη !
Δεν έχει πάει ακόμα ,είναι αναπληρώτρια. Λες αμα γινει τίποτα και πάει να χρειαστεί να μάθει όλη την φυσική απο την αρχη? Αμα δε ξερει την τροχιά του φεγγαριου σε 2.2 δις χρόνια λες να την στείλουν?

Ειναι μια Παρομοίωση που προσπαθεί να δείξει κάτι αλλο και συ κολλας στην εγγυρότητα της παρομοίωσης!! Σου δείχνω το φεγγαρι και κοιτάς το ΄δαχτυλο!!
Και επειδή δεν έχω κομμενα νύχια , λες Α τον ΧΑΖΟ δε κόβει τα νύχια!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!
Βλέπεις Κουιντομ? Αυτή λέγεται ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ! Το ξανάκανα! Ναι, αν δεις φωτό μου και έχω κομμένα δάχτυλα? Τι θα πεις? Χαχα! αυτό που είπε δεν γίνεται γτ δεν έχει δαχτυλα στην πραγαμτικότητα! Αυτό λεω ρε Κουιντομ? Αυτό έχει την βαρύτητα εδω?

Οκ, όλοι οι αστροναύτες είναι ο Αισταιν! Παμε σε άλλο. Αν ήθελα να μάθω για πυροτεχνηματα να ρωτήσω τον θείο μου τον πυροτεχνουργό ή έναν φίλο μου που έχει χάσει δαχτυλα με πυροτεχνημα? Ψαξε τωρα αν έχω θείο πυροτεχνουργο! Ξερεις το κόλπο. Τα μάτια στο δάχτυλο γιατί μπορεί να δεις το φεγγαρι και να σου ξεφύγει ενα χαμόγελο! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ! Ειμαι καλο ατομο! Ειμαι καλο ατομο
Ειμαι καλο ατομο! Ειμαι Καλο ατομο! Που το ξερεις? Ξερω τι είναι ΚΑΚΟ και εγω δεν είμαι αυτό!!
Ειμαι καλο΄ατομο ! Ειμαι Καλο Ατομο! Ειμαι καλο ατομο!

Φυσικά. Ειπες 100 αποψεις τις κατέρριψα και τις 100! Βασικά της ΚΑΤΕΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑ (ναι αυτη η λέξη ταιριάζει καλυτερα!) και σε μία το μαχαίρι ήταν μη ακονισμένο και πετάχτηκες! ΧΑΧΑ! το μαχαίρι κύριοι!

Βελτιώσου!! Να γίνει ενδιαφέρον όμως! Μέχρι τώρα είναι σαν να κάνω κοντρα ταχύτητας με άτομο που έχει πατερίτσες! Αρχισα να νιώθω κακός!

Δεν έχω φίλους . Δεν βγαίνω καν απο το σπίτι. Εχω ΟοοοΛο τον χρόνο δικό μου!!
Bring it on !!!

1 Like

Το εκανα, επειδη παιρνει λιγοτερο απο μισο λεπτο, αν και γνωριζα ηδη την απαντηση:

111

Θλιβερο το οτι ισως και να πιστευεις οτι ξερεις τα παντα για της ΗΠΑ :smiling_face_with_tear:

Το ενα πραγμα που ειναι αληθεια σε ολα οσα ειπες.

XAXAXAXA! Βιάζεσαι πολυ να απαντήσεις που δείχνει συναισθηματιμό!
Δεν εννοω τους σημερινούς ρε που προποιούνται πως ειναι αστροναυτες και βλεπουν το
φεγγαρι μόνο οταν δεν έχει συνεφειά. Ημουν σαφής. Αλλα βιάζεσαι. Μιλαω για το 1959 οταν
η ΗΠΑ προσπαθούσε να προλάβι τους Ρώσους και έπερναν συνέντεξη απο οποιον ανέπνεε χωρίς
υποστήριξη!! Λεω αυτούς γιατί αυτοι πήγαν! Ξεχνα αυτους που έχουν καλα τηλεσκόπια ! Δεν εννοω αυτούς!

The records of 508 experienced pilots were screened in early 1959 by NASA’s Space Task Group (STG) for several criteria: The candidates must be under 40 years old, have graduated from test pilot school, be in top physical health, be qualified to fly jets and have a bachelor’s degree .

Οχι Κουιντομ το μπατσελορ δεν ηταν στη φυσική. Δεν είναι εύκολο να βρείς πολλους πιλοτους κατω
απο τα 40 με μπαρτσελορ στη φυσικη για καποιο περίεργο λόγο. Η αστροναύτες που πήγαν με την βιαυνη να προλαβουν την Ρωσία ξερεις τι ξεραν απο φυσική? Πως το φεγγαρι ειναι στο ουρανο!

Και σε αυτό λάθος ρε ? Βρηκες ένα ψεγάδι και ούτε αυτο σου κάθεται?

1 Like

Επιστρέφω από techno party, αυτός ο διάλογος ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν, ευχαριστώ

11 Likes
3 Likes

3 Likes
2 Likes

Εγω θα εβαζα Κασσελακη και Κοκλωνη σε δυο ακομη θεσεις. Οικονομιας και Εθνικης Αμυνας πιθανως.

2 Likes

DOGE. Στην κυβερνηση της ποιο ισχυρης χωρας του πλανητη ειναι πλεον ενας τυπος με (συναισθηματικη και κανονικη) νοημοσυνη 12χρονου.

2 Likes

Ναι, αλλα του το συγχωρουμε, διοτι ειναι αυτοδημιουργητος και δουλεψε σκληρα για να κανει την περιουσια του :rofl:

3 Likes

Ξέρετε πως αυτή την στιγμή υπάρχουν εσωτερικές συζητήσεις για μια κινηση απο τον "χαζο¨ Τραμπ που θα αλλάξει την ιστορία της ανθρωπότητας? (προς το θετικό φυσικα!)

Εχει πέσει στο τραπέζι το όνομα Alex Jones για υπευθυνο τυπου . Δηλαδή να βγαίνει και να απαντά
στους δημοιογράφους για τις κινήσεις της κυβέρνησεις.

Θέλω 24 ώρες Λαιβ στριμ !! Δεν το κλείνω ποτε. Ας βλεπω το κενό Ποντιουμ! Δεν με νοιαζει , μόνο στη σκεψη του τι προκειται να ακολουθήσει θα είμαι ευτυχισμένος!

Φυσικά πολυ δυσκολο. Δεν είμαστε έτοιμοι άκομα.

Το ποστ αυτο δεν μπορω να το διαβασω ουτε σαν αστειο.

6 Likes

Είναι δεδομένο πως όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου χαρακτηρίζονται από άσχετους, λαμόγια και γραφειοκρατία. Στο δίπλα νήμα για τις ειδήσεις από την Ελλάδα κοροιδεύαμε πως δώσαμε 30k για ένα μ, για ένα έργο που τρέχει 30 χρόνια (?).

Από το πως το ονομάζει ή αν έχει συναισθηματική νοημοσύνη 12χρονου ή αν βρήκε τα λεφτά του έτοιμα από το μαμά και τη μπαμπά, θα πρότεινα να εστιάζατε ότι η (ιδιωτική του) εταιρία κατάφερε να κάνει έναν πύραυλο reusable και να κατεβάσει πολλές τάξεις μεγέθους το κόστος, που για να υπνεθυμίσουμε, τα διαστημικά προγράμματα ήταν κρατικά για πολύ απλούς λόγους, ήταν πανάκριβα (όπως και τα δίκτυα ενέργειας αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και άρα τα πλήρωναν οι πολίτες. Κάπου κυκλοφορεί και ένα video που ο μαν της NVIDIA μιλάει για τον Μασκ, αλλά επειδή δεν το βρίσκω εδώ ένα άρθρο

In an extraordinary feat of engineering, Elon Musk and his team at xAI have constructed a supercluster powered by 100,000 of NVIDIA’s cutting-edge H200 Blackwell GPUs—in just 19 days. NVIDIA CEO Jensen Huang recently detailed this achievement, calling Musk’s execution “superhuman” and an example of unprecedented innovation and speed.

According to Huang, xAI’s journey began with a concept phase that was turned into reality faster than most tech projects of this magnitude. From building a dedicated facility to housing the massive GPU cluster, to setting up advanced liquid cooling and electrical infrastructure, Musk’s team pushed the boundaries of what’s achievable in tech infrastructure development. By comparison, an average data center of this scale would typically require up to four years to plan, ship, and install hardware, Huang noted. “They went from concept to a fully operational AI training facility in under three weeks. It’s something we’ve never seen before,” Huang said.

For context, typical data center projects this size generally dedicate three years solely to planning, with the final year focused on hardware shipping, installation, and operational integration. Musk’s team bypassed the traditional timeline with remarkable speed, coordinating closely with NVIDIA engineers to ensure precise and synchronised delivery of the GPUs and related infrastructure.

The complexity of setting up NVIDIA’s hardware cannot be overstated. Huang explained that networking a high-density array like NVIDIA’s GPUs involves a staggering amount of intricate wiring and system integration. “The back of each node is nothing but wires,” he remarked, emphasising the challenges the team had to overcome.

Δεν πιστεύω ότι κανείς διαφωνεί ότι η κυβερνητική γραφειοκρατία είναι σε αδιανόητα επίπεδα και θα πω ένα παράδειγμα δικό μου χθεσινό.

Θέλω μια απόφαση δικαστηρίου για να πάει σε μια κρατική υπηρεσία, “γιατί δε μας τις στέλνουνε”. Πάω στο δικαστήριο, μου δίνουν το πρωτότυπο και μου λένε βγάλτο φωτοτυπίες. Είναι πολλές σελίδες, και το κόστος 50€. Αφήνω στην άκρη το γεγονός, ότι εντός των δικαστηρίων, ο μαν μου είπε 43€ χωρίς απόδειξη, Τις θέλω με σφραγίδα, άρα πηγαίνω ξανά στο αρχείο με τις φωτοτυπίες για να αφήσω το πρωτότυπο και να μου τα σφραγίσει. Όταν μπαίνω, ο μαν εκεί μου λέει “την ταυτότητα την πήρες” για να του πω ναι, που απ’ ότι καταλαβαίνω αυτό είναι red flag, γιατί εγώ μπορεί να έπαιρνα την πρωτότυπη απόφαση και να έφευγα και να μην υπήρχε μετά πουθενά (?). Τέσπα, πληρώνω 2.5€ μεγαρόσημο, και μου λέει ο μαν στο αρχείο, “για να φύγουμε στην ώρα μας και επειδή έχουμε κλείσει για το κοινό (09.00-13.00 btw), έλα από μέσα και βάζε εσύ τις σρφαγίδες και τη μονογραφή”. Άντε τι να κάνω λέω, θα το κάνω (αμισθί).

Κάποια στιγμή ενώ ήμαστε δίπλα και εγώ σφραγίζω κι αυτός δουλεύει, του κάνω “ρε μλκ, είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το πράγμα; Για μια κρατική υπηρεσία στην άλλη, να έχω δώσει ήδη 50€, βάλε άλλα 10 το ταχυδρομείο, και έχουμε χαλάσει 250σελίδες χαρτί? Γιατί δεν είναι ψηφιακά αυτά?”, για να μου πει “Ξεκινάνε και τα ψηφιοποιούνε, αλλά για να καταλάβεις, όταν μου ζητάνε από τα δικαστήρια αποφάσεις από το αρχείο, πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία που κάνεις εσύ τώρα (φωτοτυπίες και σφραγίδα) και μετά να τα σκανάρω”.

Άρα που καταλήγουμε? Εγώ χθες έχασα 4 ώρες από τη ζωή μου (και από τη δουλειά μου), 65€ από τα λεφτά μου, και 250 σελίδες χαρτί, επειδή το κράτος δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Θα έλεγα ότι είναι anecdotal, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι γιατί υπάρχει πλ πλ πλ πλ χρήμα που κινείται από αυτή τη γραφειοκρατία.

Σίγουρα θα φάει και χλωρά και ξερά γιατί υποστηρίζει τον Τραμπ, αλλά μια χαρά δουλειά θα κάνει ο Μασκ σε άλλο ένα θέμα που είναι βασικότατο πρόβλημα (και όχι μόνο στις ΗΠΑ). Δεν πάω καν στο να θίξω το “συναισθηματική νοημοσύνη 12χρονου” (και λοιπόν?) ή αν “είναι αυτοδημιούργητος και πόσο δούλεψε” (δεν είδα ποτέ κάποιον ενεργά να υποστηρίζει να μην μπορεί να περνάει η περιουσία του προς τα κάτω ή 100% φόρος κληρονομιάς για να ξεκινάμε όλοι από τα ίδια)

Τον έχω ακούσει τον Μασκ να μιλά και τις μισές φορές έλεγε θα μειώσουμε “the bureaucracy” και άλλες
“the regulations”. Που είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα ε?
Φυσικά υπάρχουν και χαζοί κανονισμοί ! Αλλα όταν ο Τραμ ρωτήθηκε να γίνει συγκεκριμένος στο Ρογκαν
έλεγε για περιβαλλοντικούς κανονισμούς και πως οι περιβαλλοντολόγοι τα παίρνουν κτλ
“Joe , They didnt let me build my Beautiful building for a f@cking two inche plant because is rare they said ! Nasty people Joe nasty people!”

Βλέπουμε πως ισως το “Μειώνω κανονισμούς” δεν είναι πάντα θετικό.

Επίσης ο Μασκ είναι πολύ εφευρετικός και συνεπείς όταν του γεμίζει την τσέπη! Αλλα όταν του μειώνει το εισόδημα έστω και το απειροελάχιστο τα ξεχνά όλα! Εχω 1.4 δις παραδείγματα.

Ας πω ένα. Πήρε το τουίτερ για να “σώσει τον ελεύθερο λόγο”. Αλλά δυτυχώς ο Ερντογάν δεν πήγε καλα στις εκλογές… Και λέει στο Μασκ ΜΠΑΝΑΡΕ όλους τους αντιπάλους μου ΧΘΕΣ αλλιώς θα περιορίσω το Τουίτερ στην Τουρκία. Φυσικά δεν άφησε κανέναν!

Ο Μασκ απάντησε στους επικριτές του.

“Did your brain fall out of your head, Yglesias? The choice is have Twitter throttled in its entirety or limit access to some tweets. Which one do you want?"

Οταν έχει ζημιές έχει θεματάκια.

Οπότε μικρό καλάθι. Τι θα κανει ο Μάσκαρος όταν έρθει απέναντι σε μια απόφαση που είναι καλή για τον κόσμο αλλά θα του κοστήσει προσωπικά? Η απάντηση στα επόμενα επεισοδια!

τα ποστ αυτα τα γραφει bot ?

5 Likes

Ας απαντήσω πόσο χαζό είναι.

Το twitter είναι ένα μέσο, αν μια κυβέρνηση πει κάτι, οι πολύ απλοϊκές επιλογές είναι είτε συμβαδίζεις για να δουλέψεις, είτε πας κόντρα και σε κόβουν.

Αν θες ο Μασκ να κάνει κουμάντο στην ελευθερία του λόγου γιατί έχει μια πλατφόρμα και όλοι πρέπει να υπακούν στο τι λέει (όπως το καταλαβαίνει αυτός ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή όχι), πες το ξεκάθαρα ότι θες ο μαν να κάνει κουμάντο.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα κράτη νομοθετούν άρα εκεί πρέπει να ζητάμε τα ρέστα και όχι στο τι κάνει ένας δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης

Δεν συνεχιζω γιατι διαφωνω 100% και θεωρω τον Μασκ εναν απο τους πιο βλαβερους για το κοινωνικο συνολο ανθρωπου που υπαρχουν πανω σε αυτον τον πλανητη σημερα. Επισης ειναι ενας παντελως βλακας περιστοιχισμενος απο γλειφτες που τον εχουν πεισει οτι ειναι ο σωτηρας της ανθρωποτητας. Αυτο και το αφηνω εδω γιατι δεν θα σε πεισω ουτε θα με πεισεις.

2 Likes

No really no!

Επίση κάτι που δε λέει. Προσπαθησε να μπλοκάρει και τους νεους τρόπους χρήσης του Τουιτερ και
έφαγε τα μουτρα του ΜΕ το τουίτερ να Ποστάρει 10 -10 άλλους τρόπους, κάθε μέρα. Επεσε με τα μουτρα στα σκατα και το ΑΝμπαναρε.

Οποτε όχι. Μια κυβέρνηση δε μπορεί να το μπαναρει εύκολα. Απλα ο Μασκαρος δε μπηκε στο Κοπο και έκανε ότι του είπε ο δικτατορας!

Εγω δεν θεωρω οτι ειναι βλακας, αλλα επισης διαφωνω 100%. Συμπασχω με την περιπετεια του nnnkkk. Ομως, κανενα παραδειγμα δημοσιας υπηρεσιας στην Μπανανια δεν θα με κανει να αλλαξω γνωμη για το γεγονος οτι ενας επικινδυνος ανθρωπος, οπως ο Μασκ, θα αναλαβει εναν καθοριστικο ρολο για την παγκοσμια κοινοτητα, ως δεξι χερι του επισης επικινδυνου Τραμπ. Οι διαστημικες αποστολες είναι σπουδαιες, αλλα εχουν μικρη αξια αν 8 δις ανθρωποι εδω κατω ζουν σε δυστοπια.

Αν ο στοχος του πετυχημενου, αυτοδημιουργητου, ευρηματικου ή ο,τι αλλο θελετε να χαρακτηρισω επιχειρηματια ειναι να εξαφανιστει τις σφραγιδες στις Δ.Υ. των ΗΠΑ ή και ολων των χωρων του κοσμου, αφου πρωτα ελυσε το προβλημα των διαστημικων αποστολων, τοτε κατι δεν παει καθολου καλα σε αυτον τον πλανητη. Ειναι πλεον καταγεγραμμενο απο την ιστορια οτι το Χ εμμεσως και αμεσως χρηματοδοτησε/πληρωσε για να αναδειχθει ο Τραμπ προεδρος, με ολοφανερη πλεον την ευνοια του ιδιοκτητη του απο την κυβερνηση των ΗΠΑ.

Ειναι δικαιωμα καθενος να βλεπει τις ενεργειες του καθε Μασκ οπως θελει ή να τον χειροκροταει, δικαιωμα του. Εγω οχι. Ολα τα αλλα ειναι για κουβεντολοϊ πανω απο τον βαρυ γλυκο που παρηγγειλε ο montechristo (νομιζω) σε καποιο αλλο αθλητικο νημα (της ΑΕΚ ισως) πριν λιγες μερες.

Και για φιναλε, οχι! Ουτε αυτοδημιουργητος ειναι, ουτε δημοκρατης, ουτε οραματιστης, ουτε δουλεψε για την περιουσια του.

3 Likes

Διάβασε το άρθρο και πες μου τι καταλαβαίνεις. Εγώ καταλαβαίνω οι Τούρκοι είπαν, έτσι λένε οι νόμοι μας, ban. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο “But the whole thing backfired on Erdogan. Twitter also told Turkish users ways to evade the ban.”

Big whoop, αν μου έλεγες ότι χρησιμοποίησε το neuralink για να περνάει τις θέσεις του στους πολίτες θα έπεφτα από τα σύννεφα, τώρα δηλαδή μας απασχολεί ότι τα ΜΜΕ ή μια πλατφόρμα που ανήκει σε πλούσιους επηρεάζει την κοινή γνώμη?

Καμία απολύτως σχέση, αν βάλεις στη σειρά αυτά που έχουν καταφέρει οι εργαζόμενοί του θα διαπιστώσεις πως 100% είναι σύγχρονα προβλήματα που όταν πας να σκεφτείς την ιδεατή λύση, καταλήγεις σε αυτό που έκαναν (και προοδευτικοί/αριστεροί πολιτικοί τα έχουν ψηλά στην ατζέντα τους πάρα πολλές φορές)