Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

γιατί να μην στηρίζει;

Και λίγες μέρες πριν αυτούς που θέλουν ‘British Bulldog’…

Γιατί έτσι αφού

2 Likes

Κάτσε καλά, πληρώνει επιστήμονες όμως.

4 Likes

Αυτά δεν περνάνε στη Γερμανία, έχουνε παράδοση και strong unions, γι’ αυτό και το afd είναι στα τάρταρα

Η διεθνης κατασταση αρχιζει να θυμιζει πολυ τη δυστοπια που περιγραφει αυτη η φοβερή σειρα.

6 Likes

Κανει μπαμ πως είναι woke προπαγάνδα για πρόβατα.

Σιστας αλερτ φαση; Δεν ειναι ματσο ιναφ; Τι κριμα μωρε. Στα θετικα νεα, το woke ειναι γραμμενο σωστα. Δεν σας ειναι πολυ ευκολο διοτι εχει τεσσερα γραμματα και μπερδευει η σειρα.

3 Likes

Μην ασχολείστε με τον βλάκα μωρέ, μια ζωή αυτό κάνει, θυμήθηκε μετά από 6 μήνες να μπει να κάνει flamebait.

2 Likes

Οι φασίστες και οι ναζί αριστεροί σαν εσένα ήταν xD

Μαθηματα ιστοριας απο σιστα. Αναβαθμιση του φορουμ.

2 Likes

χρειαζόταν μια αναβάθμιση

Καλά τα περί ότι οι φασίστες ήταν αριστεροί είναι άνευ ουσίας αλλά ας μην αποκλείουμε τη συζήτηση περί ‘Woke’. Ο μισός κόσμος έτσι σκέφτεται και το ‘Woke’ / ‘anti-woke’ / ‘anti-anti-woke’ είναι κάτι που είναι στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης καλώς ή κακώς.

Edit:

Ενδιαφέρον έχει η συζήτηση / αντιπαράθεση περί των H-1B visas στην Αμερική.

https://www.reuters.com/world/us/elon-musk-vows-war-over-h-1b-visa-program-amid-rift-with-some-trump-supporters-2024-12-28/

Εδώ μια ανάλυση…

Key takeaways

H-1B is a flawed visa program:

• DOL lets H-1B employers undercut local wages. Sixty percent of H-1B positions certified by the U.S. Department of Labor are assigned wage levels well below the local median wage for the occupation. While H-1B program rules allow this, DOL has the authority to change it—but hasn’t.
  • A small number of employers dominate the program. While over 53,000 employers used the H-1B program in 2019, the top 30 H-1B employers accounted for more than one in four of all 389,000 H-1B petitions approved by U.S. Citizenship and Immigration Services in 2019.
  • Outsourcing firms make heavy use of the H-1B program. Half of the top 30 H-1B employers use an outsourcing business model to provide staff for third-party clients, rather than employing H-1B workers directly to fill a special need at the company that applies for the visa.
  • Major U.S. firms use the H-1B program to pay low wages. Among the top 30 H-1B employers are major U.S. firms including Amazon, Microsoft, Walmart, Google, Apple, and Facebook. All of them take advantage of program rules in order to legally pay many of their H-1B workers below the local median wage for the jobs they fill.

Τα ίδια λέει και ο Bernie…

Παρακαλείται κάποιος να πει στον κύριο να σταματήσει λίγο το καλό που κάνει στην ανθρωπότητα. Μας κακομαθαίνει

7 Likes

Είναι αξιοθαύμαστο που αυτή η τύπισσα βιοπορίζεται ως γραφιάς, ας το γυρίσει πάλι στον τρίτο ενικό τουλάχιστον να ξέρουμε να κάνουμε skip από την πρώτη παράγραφο

https://www.washingtonpost.com/world/2025/01/02/who-is-tommy-robinson-why-does-elon-musk-want-him-freed

3 Likes

Καλά, μεταφράστρια με “άποψη” η μπακουλη, δημοσιογράφος ίσως δεν ήταν και ποτέ. Αλλά στο συγκεκριμένο άρθρο έχει φουλ παραπομπές, κάτι που δεν έκανε για πολύ καιρό όταν ξεκίνησε τα “αποκαλυπτικά” άρθρα της στο 247. Πρέπει να έφαγε κράξιμο είτε από πολύ κόσμο είτε από το μέσο, κάποια στιγμή, γιατί άρχισε να βάζει λινός.

Ανεξάρτητα από το αν το κείμενο είναι ή δεν είναι καλογραμμένο (δεν), ο μασκ εξακολουθεί να παραμένει ακριβώς το ίδιο σκουπίδι, ακόμη κι αν διαβάσεις τα ξένα δημοσιεύματα.

4 Likes

Εγώ θα περίμενα τα δημοσιεύματα να έχουν τίτλο κάτι του στυλ “Elon musk writes 200 tweets about 25year ongoing rape gangs across UK” αλλά δεν είμαι δημοσιογράφος

Ούτε προκτοσάλτε κούλης τέτοιος έρωτας

1 Like

Μπα, το ξέρω ότι θα σου φανεί εξωγήινο αλλά δεν έχω ανάγκη να με πληρώνουν για να έχω άποψη