Ακόμα χειρότερα
Βαριέμαι να κάτσω να σου απαντήσω, αλλά μη με ξαναπροσβάλλεις
Πως ακριβώς σε προσβάλω?
Νομιζω καπου εδω θα ηταν η προσβολη, αν και παντα ειναι πιο ευκολο να το παιζει χαζος κανεις
Ό,τι λέει ο μαν από πάνω, όπως επίσης περιστασιακά αναφέρεσαι σε πράγματα που έχω πει για να με ειρωνευτείς.
Εγώ το έρωτα παρομοίασα αλλά αν κάποιος αισθάνεται ετσι δικό του πρόβλημα . Και επειδή τα έχουμε ξαναπεί εμείς οι δύο πρέπει να αισθάνεσαι πολύ έξυπνος ε?
Μεγάλη μαλακία σου, προχωράμε όμως
Δεν ξέρω γιατί περίμενες ακριβώς αυτόν τον τίτλο, δεν υπάρχει custom made κείμενο. Αλλά ακόμη κι έτσι, τα external links μπαίνουν σε σχετικά σημεία. Παρ’ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχει αναφορά στα gang rapes (στο lead).
Σε μια πιο γενική αναφορά, αν κάποιος τυχόν ενδιαφέρεται (ίσως κανείς), ο τίτλος δεν μπαίνει πάντα από τον συντάκτη, αν και στα κείμενα της συγκεκριμένης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γίνεται έτσι. Τα ξένα digital media που υποστηρίζουν κανάλια ή εφημερίδες έχουν ομάδες με αντίστοιχη, πχ αρχισυντακτες που αποφασίζουν για τίτλους, φώτο κλπ. Βέβαια, δεν έχω κάνει εργαζόμενος της Washington post, του CNN ή των ΝΥΤ, οπότε δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος.
Ο τίτλος είναι ενδεικτικός ενός θέματος, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε μαζί του. Η μπακουλη δεν κάνει ρεπορτάζ, απλώς συγκεντρώνει στοιχεία και φτιάχνει μια δική της ιστορία, άποψης, την οποία στηρίζει (giaγια credibility αλλά και seo λόγους) στα links. Στο λινκ του independent θα δεις ότι ο τίτλος έχει keywords για seo λόγους.
Τα διεθνή στον τύπο έχουν αυτή την ιδιαιτεροτητα. Σπάνια μπορείς να κάνεις απευθείας ρεπορτάζ, συνήθως γίνεται στο πεδίο.
Ναι δε με απασχολεί ιδιαίτερα, το ανέφερα γιατί όταν κάνει κάτι ο Μασκ με το οποίο δε συμφωνούν το ίντερνετ μου γεμίζει με τα αντίστοιχα άρθρα (τα ελληνικά ως συνήθως είναι κοπιες ξένων), ενώ τώρα που στην ουσία έχει γαμηθει να λέει για αυτή την ιστορία, το feed μου είναι πολύ χαλαρό (ή βλέπουμε τέτοια, out of context στην ουσία άρθρα).
Για την ιστορία κάποια στιγμή το είχα ξαναδιαβάσει κι εγώ αυτό το θέμα (μπορεί κι εδώ μέσα), είναι αδιανόητο αυτά που λένε ότι έχουν γίνει στο UK και απ’ότι καταλαβαίνω συνεχίζουν να γίνονται. Κάπου διάβασα πάντως πως παραιτήθηκαν αρκετά πολιτικά στελέχη σε ένα τοπικό συμβούλιο.
This post was flagged by the community and is temporarily hidden.
Ας του πει κάποιος του μαλάκα ότι οι μουσουλμάνοι είναι αιώνες στην Ευρώπη.
Είπαμε ρε παιδιά, όταν πετάτε τα σκουπίδια σας να κλείνετε τους κάδους… βγαίνουν έξω τα φασισταριά και πρήζουν μπάλες
Ομορφιές
Και καπάκι ο κλόουν λέει