Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Εγώ στον χαιρετισμό του Ιλον βλέπω τον Ιλον που παρακολουθώ χρόνια.
Μια μανία να γίνει ετζι και διαφορετικός , εξωγίηνος , δεν κωλωνω σε τίποτα.
Θα ονομάσω το γιό μου με αριθμούς! Ποιός το κάνει αυτό? Μόνο εγώ!

Εγώ βλεπω το Ιλον σε μια παρέα (που τον θεωρεί γαμάτο και του το λεει συχνα) να συζητούν για το πως
τον λένε ακροδεξιο κτλ. και αυτός να λέει

• “Θα χαιρετίω Ναζιτικά μπροστά σε όλο τον κόσμο λοιπόν!”
    -“Ελα ρε είπαμε ούτε ΕΣΥ δε το κάνεις ΑΥΤΟ, είπαμε ενταξει!”
  • “Κοιτα να μαθαίνεις !! Και θα τους βγάλω όλους ΤΡΕΛΟΥ ΜΕΤΑ!!”
    -“Μαλάκα είσαι τρελός!”

Ουτε Ναζιστικές ουτοπίες θέλει ούτε τίποτα.Αγοράζει νησί και δημιουργεί το Βασίλειο τον ουρανών για την πάρτι του αμα γουστάρει! Θέλει αυτό που του λείπει… Θαυμασμό.
Ναι δε κωλώνει πουθενα για θαυμασμό, για λίγο αγάπη απο τους γύρω του.
Αυτός είναι ο Ιλον που ξέρω εγω. Πολυ πιο απλά και παιδικά κίνητρα έχει.

Να γραψεις βιβλιο που θα τον ξεπλενεις, με αυτον τον τιτλο.

8 Likes

Και τίποτα να μην πουλήσει. Μπορεί να του στρίψει (αν μάθει την υπαρξή του) και να αγοράσει 10εκ
αντίγραφα μόνος του! Φορ φαν!

Πολύ καλη ιδέα!!

Εγώ ξέρω την Ιλον την κρέμα. Φυτικής προέλευσης, δεν παίζει να υπάρχει κάτι μη επεμβατικό που να είναι περισσότερο αποτελεσματικό για κύστες κόκκυγα.

Ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί.
Αλλά και να μην έχει κάτι να προσφέρει η παρουσία του αρκεί. Έχεις σφυγμο,
απο ότι καταλαβαίνω λοιπόν.

Υπάρχει καταμερισμός των έργων για κάποιο λόγο. Δεν θα πάω εγώ να πω σε καρδιοχειρουργό πως θα μεταμοσχεύσει .
Αλλά να παρακολουθώ μπορώ. Μπορώ να υπάρχω. Το έχουμε αυτό και οι δύο.

Τώρα να σχολιάσω μετά την εγχείρηση πως πάρκαρε στραβά το αμάξι του δε βλέπω πως συνεισφέρει. Σίγουρα όχι στην εγχείρηση.
Σίγουρα όχι στην ανάταση του γιατρού.
Ποιο το κίνητρο τότε? Αφού δεν έχω τα δώσω μόνο ένα πράγμα μένει . Να πάρω. Τι παίρνω όμως? Μόνο αυτό έχω ? Να μειώσω για να νιώσω συγκριτικά και προσωρινά σημαντικός?
Είναι αυτό ζωή τώρα? Θα με βοηθήσει κάπου έξι μήνες από τώρα αυτό που είπα?

Αλλά γτ ένιωσα ασήμαντος εξαρχής?
Ένιωσα πως ο γιατρός " δε με βλέπει" , δε βλέπει την αξία μου , την προσφορά μου.
Μα αγάπη μου ! Δεν υπάρχει προσφορά!
Τι θες να κάνει ο άνθρωπος? Να σταματήσει την εγχείρηση και να σου δώσει τα εύσημα της ύπαρξής σου? Ότι αναπνέεις δε βοηθά στη διαδικασία και η προσφορά σου είναι αυτή.
Κάπου αλλού είσαι καλός! Και ο γιατρός απλά υπάρχει σε αυτό ν τον τομέα, τι να κάνουμε.

Τώρα αν θες να συνεισφέρεις στην καρδιοχειρουργική πρέπει πρώτα να γίνεις μαθητής. Πουτανα ζωή. Αλλά έτσι είναι.
Το “η αρρώστια είναι ο Θάνος " " Και γω με την μπέρτα μου θα έρθω να την ξεριζώσω από το στήθος σου!” Δεν θα λειτουργήσει. Και ο γιατρός θα καλέσει την ασφάλεια! Και καλά θα κάνει, ε? Ένα τύπος γυρνά με στολή Μπάτμαν και λέει θα δειρει όλες τις αρρώστιες! Κάντε κάτι παρακαλώ!

Ο χειρισμός είναι λεπτός και χρειάζεται πολύ γνώση για να γίνει η δουλειά. Το καταλαβαίνεις για τις καρδιές αλλά όχι για την ψυχολογία?
Πως γίνεται αυτό? Γτ είναι τόσο σημαντικό για σένα? Ρητορική ερώτηση. " Γιατί είναι όλη η ζωή διαολε θα πεις!" Και έχεις δίκιο.
Άδειασε λοιπόν και μάθε. Δεν θα μάθεις αν δεν παραδεχτείς πως δεν ξέρεις.

Το καλό στο τέλος θα νικήσει! Υπάρχει μόνο στο Χόλιγουντ, στη Βίβλο και το κοράνι!
Το " οι λεπτοί χειρισμοί και η ανάλυση είναι ο Σατανάς και γω θα σκοτώσω τον σατανά" είναι θρησκευτικής φύσεως και είναι κάτι που θα έλεγε και λέει η Ελένη Λουκά, δεν προσφέρει κάπου. Φύγε λοιπόν από το χειρουργείο, μάθε και γύρνα ,αν είναι κάτι σημαντικό για σένα το να προσφέρεις στον τομέα.
Συγγνώμη που δε είναι πιο απλό!

Πρέζα όμορφη

12 Likes

Αν φοβούνται οι τράπεζες τα κρυπτονομίσματα, τις λογιστικές εγγραφές και τη δημιουργία αξίας από αέρα, ας συμφωνήσουν πως ό,τι χρήματα βλεπουν στα συστήματά τους ανταποκρίνονται σε ονομαστική αξία στον έξω κόσμο, να δούμε αν θα υπάρξει θέμα όταν ο κάθε Τραμπ αποφασίσει να εξαπατήσει τον κόσμο, τόσα μεγάλα μυαλά έχουν σίγουρα μπορούν να βρουν μια λύση.

Για το ξέπλυμα χρημάτων, είναι απλά αστείο να γκρινιάζουν οι τράπεζες :stuck_out_tongue:

Επίσης αυτό που έκανες είναι παράνομο, μπορεί να σε κυνηγήσει η καθημερινή γιατί διανείμεις το επί πληρωμή περιεχόμενό της :stuck_out_tongue:

δεν εχεις αδικο

Φυσικά το να πουλήσεις στα 53$ είναι χαζό. Εαν υπάρχει ανταγωνισμός χωρών για το ποιος θα δωσει τα πιο πολλα για ευνοική πολιτική αυτο σημαίνει εκτόξευση ,ΣΥΝΕΧΗ, εκτόκευση της τιμής. Γιατί πολυ απλά οι χώρες συνεχως θα θέλουν χάρες απο τον Τραμπ.

Η συνέπεια σε αυτό θα είναι πληθωρισμός! Οχι αυτός που έχουμε τώρα ή ειχαμε ποτε! Μιλάμε για
3000000% το χρόνο. Οπως καταλαβαίνετε η Οικονομία καταρρέει. Οχι 2008 και μαλακιούλες. Μιλάμε για το ότι αν δεν έχεις κήπο έχεις πρόβλημα.

Οπότε πιστεύω πως ο Τραμπ θα μάσει όσα μπορεί τωρα και θα το “καταργήσει” το νόμισμα με κάποιο τρόπο. Ναι δεν θα καταστρέψει την ανθρωπότητα. Την θέλει να υπάρχει και να την Κυβερνά και θέλει
τα δις που θα βγάλει να έχουν αξία. Φυσικά αυτός δεν θα το καταλάβει αλλα οι δίπλα του το εχουν κάνει ήδη και έχουν “τρόπο εξόδου” όταν βγάλει όσα βγάλει ο πορτοκαλη.

Αυτό συμβαίνει ήδη. Οι Κλίντον κάναν το Clinton Foundation που είναι για “”“”“φιλανθρωπίες”“”“”
Δεν πουλούσαν όπλα στους Σαουδαραβες γτ τα δίναν σε τρομοκράτες. Ε ήρθε ο πριγκιπας Εδωσε 5-6 δις υπερ της “Προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών” !!!
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
(αν και έχουν περάσει χρόνια και έχω μία επιφύλαξη, κατα 99% σίγουρος, για το 'υπερ των γυναικων μιλάω, οχι για την δωροδοκία ,100% τρου η δωροδικία…σορρυ φιλανθρωπία)

Ε, πήραν τα όπλα. Αυτό δεν είπε ο Τραμπ? Πως θα περιορίσει την γραφειοκρατία? Αυτό δεν κάνει?
Ξερεις πόσα χαζοέγγραφα χρειάζονταν οι Κλιντον για όλη αυτή την Απάτη? Γτ να χαλάμε χαρτι?

Μια δυνατή ανάλυση με τίτλο “τι άλλαξε;;” για την πρόσφατη συμφωνία Ισραήλ / Παλαιστίνης…

Πάντως και πριν το κρυπτοφακελάκι, ο Τραμπ έπαιρνε εμέσως λεφτά. Πολλοί αξιωματούχοι που θα επισκέπτονταν τις ΗΠΑ, θα έμεναν στα ξενοδοχεία του και θα έκαναν λογαριασμούς πολλών δεκάδων χιλιάδων $ κάθε μέρα. Tώρα θα το κρύβει και με τη βούλα.

Οι τράπεζες κινούνται στα πλαίσια που επιτρέπει η γραφειοκρατία και ο νόμος. Ο POTUS όχι. Ό,τι κι αν θέλουν οι τράπεζες, δεν έχουν την πολιτική ισχύ ενός εκλεγμένου αξιωματούχου.

Εξαιρετικό :point_down:

Στα υπόλοιπα, τι ηδονή το κλαψούρισμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας επειδή χάνουν τη χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ. Κλεμμένα λεφτά των Αμερικανών πολιτών, αδιάφορο αν ρωτήθηκαν ή όχι (ΔΕΝ ρωτήθηκαν). Βγήκε το βράδυ και ένας άλλος συγγενής οργανισμός με τον ΠΟΥ και μοιρολογούσε κι αυτός και έκανε συμπαράσταση :joy:
Βγείτε να ζητιανέψτε λεφτά από την Κίνα ή το Κατάρ. Τελείωσαν τα λεφτά από τις ΗΠΑ που τους είχατε πιάσει κορόιδα. Αν δεν σας δώσουν, βρείτε να κάνετε μια κανονική δουλειά.

(εννοείται ότι εμπιστεύομαι κάθε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας τον αξιολάτρευτο γάτο της φωτογραφίας)

Σε άλλα πολύ καλά νέα επίσης, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τελειώνει σιγά-σιγά (το ελπίζω δηλαδή). Μισοάδειο το δωμάτιο ενώ ο Γερμανός Καγκελάριος μιλούσε. Είναι τόσο τοξικό που δεν γουστάρει και πολύς κόσμος πλέον να εμφανίζεται. Άντε να τελειώνουμε με τον WEF να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Εσυ μαλλον εισαι ευαισθητουλης και σε πειραξε που επρεπε να βαζεις μασκα για κατι μηνες, δεν εξηγειται αλλιως.

Αλλα μιας και εισαι αγραμματος πιθανοτατα, αν δεν υπηρχε ο World Health Organization, τοτε καθε μελος της οικογενειας σου και εσυ ο ιδιος θα κινδυνευες ακομα απο:

• Πολυομυελιτιδα
  • Ευλογια
  • Ebola
  • Ιλαρα
  • Φυματιωση

Οι τρεις τελευταιες αρρωστιες βεβαια υπαρχουν ακομα, απλα λογω του WHO η Εμπολα εχει περιοριστει δραματικα, ενω και οι αλλες δυο ειναι υπο ελεγχο, σχετικα.

Δεν περιμενω να καταλαβεις βεβαια κατι απο ολα αυτα, καθως εισαι ειτε τρολλ, ειτε ακομα χειροτερα τρελος ψεκας.

Αλλα ρε φουκαρα, τουλαχιστον κανε λιγη ερευνα να εισαι και σωστο τρολλ. Τα λεφτα που εδωσε στον WHO η Αμερικη την διετια 2022-2023 ηταν 1.4 δισεκατομμυρια δολλαρια. Το μπατζετ της Αμερικης ειναι 1000 φορες περισσοτερο απο αυτο το νουμερο καθε χρονο, στην κλιμακα των 1.4 τρισεκατομμυριων δολλαριων.

Κλαιγεσαι σαν παιδακι που του πηραν το μπιφτεκι του, επειδη η Αμερικη εδωσε το 0.1% του μπατζετ της στον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας. Ελπιζω να καταλαβαινεις ποσο γελοιο ειναι ολο αυτο. Αν και δεν το νομιζω. Τουλαχιστον να εκθεσουμε τις χαζομαρες που γραφεις λογω αγνοιας.

Σε κατι τυπους σαν και σενα απευθυνεται ο Τραμπ και παιρνει ψηφους. Κι αυτοι πανηγυριζουν για τα λεφτα που γλιτωσε ο Τραμπ επειδη εβγαλε την Αμερικη απο τον WHO, και δεν καταλαβαινουν οτι με τους δασμους και ολα τα αλλα μετρα που τους εχει βαλει, σε λιγα χρονια θα χασουν το ιδιο τους το σπιτι μαζι με το γκαζον τους εκει στο Τεξας και στο Αρκανσω που ζουν.

Μια μικρη παρηγορια στην κατασταση ειναι η γνωση του οτι οι πρωτοι που θα φανε την οικονομικη πουτσα λογω της εκλογης του Τραμπ, ειναι οι ιδιοι οι ψηφοφοροι του. Αγραμματοι, φανατισμενοι, θρησκοληπτοι, και δυστυχως απλα ηλιθιοι, βλαχοι. Η ιδια κυβερνηση εντωμεταξυ θα ξοδεψει γυρω στα 500 δις σε στρατο και οπλα, και μολις 100 δις (αν ειμαστε τυχεροι) σε εκπαιδευση και κοινωνικες λειτουργιες. Τον πειραξε το 1.3 δις τον σερπας. Κλαμα.

Πως να ειναι αραγε να ειναι καποιος εντελως μα εντελως στοκος? Λογικα ευτυχισμενος πρεπει να ειναι.

Με αυτο ακομα γελαω 6 μερες μετα. Απιστευτη προταση. Θα φανε κι αυτοι καλα.

9 Likes

Υποθέτω πως η αναφορά δασμών έχει να κάνει με τους εισαγωγικούς, σωστά;
Τους οποίους πληρώνει ο αντίστοιχος εισαγωγέας, ο Αμερικάνος εν προκειμένω, σωστά;
Ο οποίος με την σειρά του για να μην έχει ζημία θα χρεώσει επιπλέον τον Αμερικάνο καταναλωτή, σωστά;

Δεν πιστεύω να εννοεί δασμούς στις εξαγωγές, γιατί προφανώς και θα μειωθούν αυτές, σωστά;
Οπότε γιατί να πανηγυρίζει κάποιος;
Ο εισαγωγέας που αν σταματήσει να εισάγει δεν θα έχει δουλειά;
Ή ο καταναλωτής που θα χρεώνεται παραπάνω;

Η λογική των δασμων είναι οτι γινονται ακριβοτερα τα εισαγόμενα προιοντα με αποτελεσμα ενισχυση της εγχώριας παραγωγής,αυξηση θεσεων εργασίας,κερδη για τοπικες επιχειρησεις.
Βεβαια υπαρχουν τομείς που δεν μπορει να ανταποκριθει η εγχωρια παραγωγη (πχ αλουμινιο) με αποτελεσμα βεβαια κατακορυφη αυξηση τιμων για τον καταναλωτη.
Νομιζω πως δεν πρεπει να εχουμε την εντύπωση πως υπαρχει καποιο ιδιοφυε ςσχεδιο πισω απο τα μετρα Τραμπ κλπ.
Κονομα για συγκεκριμενα συμφεροντα αμεσα,αυτο θελει να κανει.
Χαμενοι θα είναι οι γνωστοι , αυτοι που ηταν χαμένοι και πριν επι Μπαιντεν

5 Likes

don’t feed the troll ρε συ

4 Likes

Ε ναι, οι δασμοι θα μπουν στις εισαγωγες προϊοντων στις ΗΠΑ, απο αλλες χωρες (την ΕΕ εν προκειμενω). Που σημαινει οτι με μειωση εξαγωγων, η ΕΕ θα βαζει τα αγαθα της στον πατο της, αφου θα ειναι ακριβοτερα. Αλλα οι εγχωριοι στοκοι φαινεται οτι χαιρονται για το ενδεχομενο μιας νεας υφεσης. Και για αυτον τον λογο, δεν ξερω αν πρεπει να γελαω ή να κλαιω.

Γενικως, εχει μπει ο κοσμος σε μια λογικη ποδοσφαιρικης οπαδοποιησης των παντων. Αντιμετωπιζουμε σοβαρα θεματα με ποδοσφαιρικους ορους, με αποτελεσμα να μην υπαρχει πια λογικη σε καμια αποπειρα συζητησης και συνεννοησης. Δεν πρεπει ολοι να συμφωνουμε, αλλα αντι να μειωνουμε τις ποδοσφαιρικες κοντρες στα γηπεδα, εχουμε κανει τα παντα Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος και Αρης-ΠΑΟΚ. Στο μεταξυ, οσοι δημιουργουν τα “προβληματα”, εχουν ετοιμες και τις “λυσεις”, οσο εμεις τσακωνομαστε αν ο Τραμπ ειναι πιο φασιστας απο τον Μπαιντεν και η Λατινοπουλου πιο μαυρη απο τον Βελοπουλο.

3 Likes

Το οτι καποιοι λενε σοβαρα οτι θα βαλει δασμους στις εισαγωγες και στην ιδια προταση οτι ο κοσμος τον ψηφισε για να πεσει ο πληθωρισμος, δειχνει την ηλιθιοτητα που επικρατει εκει εξω και βασικα την οπαδοποιηση που λεει και ο jonkyr. Αμα το λεει το τυρογαριδακι γαμαει, πονατε αριστερουληδες κτλ, χωρις να εξεταζουμε καν τι λεει.

Btw, ξεκινησε ηδη προγραμμα ρουφιανεματος και απολυσεων απο τις κυβερνητικες υπηρεσιες οσων κρινει καποιος οτι αποτελουν DEI hires. Εγω γελαω με κατι TERF και κατι LGB (χωρις το Τ) που ψηφισαν το τυρογαριδακι γιατι δεν θελουμε τους τρανς και αυτο το wokeness παραπηγε και ξαφνικα θα βρεθουν διωκωμενοι, σοκαριστικο παιδια, ποιος να το περιμενε.

4 Likes

Θέμης γλεντάει τον υπερπολύτεκνο (12 παιδιά) Μασκ και τα σκυλάκια του. Πάμε κατά διαόλου, αλλά εντάξει, όλα καλά.

3 Likes