Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

θελω να πιστευω οτι θα μου απαντησει, γιατι οτι και να λεμε, γινεται μια ψυχραιμη συζητηση και (ευρυτερα) θελω να πιστευω οτι υπαρχει ενα επιπεδο συνεννοησης, γιατι στα ευρυτερα ιντερνετς, η συζητηση απλα παει αλλου.

ο,τι και να λεμε, το παιδι ειναι ευγενικο. οκ ειναι λιγο edgelord με τσιτατα, αλλα ειναι ευγενικο.

θα απαντησει, εχω πιστη.

Κάτσε να σου πω φίλος…

Όσο καιρό κυβερνάει ο Μιλέι έχει φτιάξει κάποιο νόμο στην Αργεντινή που να νομιμοποιεί την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων; Ότι είχε κάνει παλιότερα μια δήλωση ότι η εμπορία ανθρωπίνων οργάνων θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κανονικό εμπόριο, κλάιν από τη στιγμή που δεν το υποστηρίζει τώρα που έχει την εξουσία.

Καλά ότι μιλάει με το νεκρό σκύλο του επίσης κλάιν μάιν. Μπορεί να αγαπούσε το σκύλο του τόσο πολύ που να του μιλάει ακόμα και τώρα που πέθανε για να τον νιώθει ακόμα δίπλα του (λέω εγώ τώρα). Μια δόση τρέλας υπάρχει σε όλους. Αυτοί που μιλάνε με τα λουλούδια στον κήπο τους είναι ok δλδ; Ας πούμε και αυτοί που μιλάνε στο ζωντανό χάμστερ τους λες και καταλαβαίνει το χάμστερ.

Ποιος είναι καλύτερος και χειρότερος, μακράν ό,τι χειρότερο υπάρχει είναι ο πρωθυπουργός της Αγγλίας. Αυτός που συγκάλυψε πάνω από 1400 βιασμούς ανήλικων κοριτσιών. Έχει και ο ίδιος ανήλικη κόρη αυτό το ανθρώπινο σκουπίδι. Αλλά κανείς δεν λέει τίποτα για αυτό. Ούτε κάνει βίντεο το press project για αυτόν επειδή το σκάνδαλο αυτό το αποκάλυψε ο Μασκ και κάνει τζιζ.

Τα πάντα είναι ταμπέλες και σε κρεμάνε ή δεν σε κρεμάνε στα μανταλάκια αναλόγως τον ιδεολογικό χώρο που ανήκεις και το κόμμα. Το κόμμα να είναι καλά, οι πράξεις δεν παίζουν ρόλο. Aν είσαι δικός μας κλάιν μάιν. Τι υποκρισία :astonished: OMG !!

αχ αχ δεν σε ειχα παρει χαμπαρι και το λεγανε τα παιδια. Εγω προσωπικα ανθρωπο που μιλαει με τον νεκρο σκυλο του δεν θα του εδινα ουτε περιπτερο, όχι χώρα. Λυπάμαι που η ευρυτερη πραγματικότητα και τα σοσιαλ Media σε ρουφηξαν να γραφεις τα παραπανω και να μην βλεπεις τα δεδομενα.

Καλη συνεχεια

Εγώ πάντως είχα πολλούς καλούς δασκάλους στη ζωή μου κι έχω συνεργαστεί με καταπληκτικούς επιστήμονες. Πανέξυπνους, με ήθος, εργατικούς, διαβασμένους, ταπεινούς, γενικά εμπιστοσύνης άνθρωποι που θυσίασαν κι όλας προσωπικές φιλοδοξίες για να προσφέρουν στο κοινό.

Ίσως να είναι και σύμπτωση, αλλά κανείς τους δε μιλούσε με το νεκρό του σκύλο ή με τα λουλούδια του

3 Likes

Nαι αλλά και κανείς τους δε σου δίδασκε κάτι δικό του.

Σου διδασκε τις σκέψεις ενός που επινε υδράργυρο για να γίνει αθάνατος και ενός που παντρευτηκε το αγαπημένο του περιστέρι.

Με αποκλειστικά δική σου ευθύνη, karvou :smile:

3 Likes

Ναι, ναι δε το παντρευτηκε! Αλλα γκουγκλαρα μετα τι τρελες εκανε και πιστευε και ηταν χειρότερα ακομα!

Μωρή τρελοκουκουβάγια εγώ δεν ξέρω καν για ποιον λες

Nευτωνας-Τεσλα

Α ρε άρχοντα Μιλέι

Αυτό λεω. Πως ειναι ιδιοφυια σαν αυτούς. Γι αυτό και το Πριόνι! :joy:

Όταν ο Τέσλα -κωμικά έλεγε πως αγαπάει ένα θηλυκό περιστέρι- ήταν στα βαθιά γεράματα, ημιπαράλυτος από ατύχημα, ζούσε με φιλανθρωπίες και είχαν περάσει δεκαετίες από τη τελευταία του πραγματική ανακάλυψη. Η μόνη του κοινωνική συναναστροφή ήταν τα περιστέρια τα οποία από πάντα τάιζε.

Επίσης, ο υδράργυρος για χιλιετίες θεωρούταν φάρμακο που φέρνει μακροζωία. Ήταν επιστήμονες (που δε μιλούσαν με το νεκρό τους σκύλο) που μας επιτρέπουν να ξέρουμε πως τελικά είναι δηλητήριο. Αν το είχαν δείξει νωρίτερα, τότε ο Νεύτωνας και οι χιλιάδες της εποχής του θα είχαν κόψει τον υδράργυρο (όπως και η ηγεσία των Ναζί ίσως να μην είχε ξεκινήσει τα βαριά ναρκωτικά σε νεαρή ηλικία). Μόνο λίγοι ψεκασμένοι θα τον έπαιρναν ακόμη γιατί θα πίστευαν πως ηταν προπαγάνδα των Αράβων και πως όλα βγήκαν από κρυφά εργαστήρια σε καμιά Αλεξάνδρεια.

Αυτά που διδάχθηκες (δεν ξέρω αν ήσουν καλός μαθητής ή όχι αλλά οι αποδόσεις στο στοίχημα δεν είναι ευνοϊκές) είναι τα προϊόντα της σκέψης επιστημόνων στο peak της πνευματικής τους διαύγειας και πριν ο εγκέφαλος αρχίσει να έχει άλλα προβλήματα λόγω ηλικίας. Επίσης, δεν οικειοποιόμαστε το όνομα του για να βγάλουμε λεφτά (βλέπε την Tesla). Δε διδάσκουμε τον Τέσλα ή τον Νεύτωνα, αλλά τους νόμους της φύσης που έτυχε να αποκαλύψει πρώτος. Πάντα ήταν εκεί αυτοί οι νόμοι της Φύσης κι εμείς δε τους ξέραμε μέχρι που τους είδαν πρώτοι και έγραψαν για αυτό.

Δεν έχαναν τον χρόνο τους μιλώντας με το νεκρό τους σκύλο που ήξερε μόνο να γλύφει τα αχαμνά του

5 Likes

Αχου πάλι τα ίδια, τα ίδια που κάνει ο Αδωνις (επικληση στην αρχαιότητα) και ο Peterson.

Για τους φίλους του στοιχηματος, Newton: 1642 - 1727, Tesla: 1856-1943.

Θελω να πιστεύω ότι το 2025 έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις και γνώσεις αναφορικά με την ψυχική υγεία, σε σχέση με τόσα χρόνια πριν. Το οτι καποιος υπηρξε μεγαλειωδης, στην εποχη του, δεν παει να πει οτι τα εκανε ολα σωστα.

εδιτ: @karvou γραψαμε τα ιδια, παραλληλα

4 Likes

Λαθος. Γκούγκλαρε συγκεκριμένα “Τρελες” Νευτωνα- Τεσλα στα νιάτα τους!
Μη με κάνεις να στα δείξω ειναι παντου!

Πάντως, εδώ να πούμε πως αν ένα Owl θέλει ένα Pigeon, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Το τι κάνει κάθε πουλί στο κρεβάτι του, δεν είναι δικό μας θέμα

1 Like

Δυστυχώς όχι.
Θα τους θεραπευαμε το 2025 αλλά παράλληλα δεν θα ειχαν ουτε μια δημιουργική ιδεα.
Θα βάζαν σφραγιδες σε κάποια δημόσια υπηρεσία.

ως ανθρωπος που βλεπω πως εχεις καημο με τη ψυχικη υγεια, απορω πως γραφεις τετοιες ανερματιστες ανακριβειες. Αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα, το αντιλαμβανεσαι ετσι ;

Και επισης απορω πως συγκρινουμε τον Τεσλα με τον Μιλει.

Θα το κάνω με χαρά γιατί μου αρέσει να ερευνώ. Googlaρέ κι εσύ όμως το Alternate Current και τι κατάφερε ένας μετανάστης σαν τον Τέσλα

Αδελφε τι δε καταλαβαίνεις? Προτείνεις το μοντέλο “Τρέλα= οχι αποτελεσματικότητα 'η οφελος”
Παίρνω το μοντέλο σου και το ρίχνω στα σκουπίδια ! “Τρελα μια χαρα μπορει αποτελεσματικοτητα και εφυια!”

Και μου λες. Κοιτα ενας ΜΗ τρελος που πέτυχε! ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Μοντελο Owl . “Τρέλα ή ΜΗ τρελα δεν έχει να κάνει με αποτελεματικότητα-ευφυία”

Καθόλου να μην απορείς, όταν η “κριτική” στον (κάθε) Μιλέι αναφέρεται σε προσωπικές του ιδιοτροπίες που έχουν μηδενική σημασία και όχι στις πολιτικές του θέσεις και πράξεις (και στο γιατί αυτές έχουν βρει εκτεταμένα ακροατήρια καλύπτοντας κάποιο κενό που η “παραδοσιακή” δυτική πολιτική σκέψη προφανώς δεν μπορεί να κατανοήσει) τότε μια χαρά ανοίγει η πόρτα για τέτιου τύπου άσχετες αντιπαραβολές με τον “Χ” Τέσλα.

6 Likes