@Owl δεν μπορω να σε ακολουθησω ρε μπρο γραφεις πολυ μπερδεμένα
Ουσιαστικά λεω πως όλοι , δεξια- αριστερα στη Γερμανια ειναι υπέρ των απελάσεων.
Τέτοιες νοηματικές-πέρα-δώθε-ερωταποκρίσεις-με-τον-άλλο-μου-εαυτό μόνο σε κάτι κριτικές του Δανίκα έχω συναντήσει
Για να επανέλθουμε στο θέμα του νήματος… “Ειδήσεις…”:
“#Trump Spends $200 MILLION On Ads To Thank Himself.”
Για αυτούς που λένε πως αυτό παει κόντρα στις δημοσιες περικοπες του.
Δεν παει! Ηταν σαφής πως δε θα κοψει τα απολύτως απαραίτητα.
Δεν ξερω αν ειναι οπως ακριβως το πλασαρουν, αλλα η εικονα της συναντησης στον λευκο οικο ηταν πραγματικα ανησυχητικη.
Του τα χώνουν ζωντανά στο βίντεο που κυκλοφορεί, αλλά προφανώς η αιτία ήταν στις συζητήσεις που προηγήθηκαν εκτός κάμερας. Τόλμησε ο Ζελένσκι να ζητήσει έξτρα ανταλλάγματα για τη συμφωνία υποτέλειας-ξεπουλήματος με τον ορυκτό πλούτο.
Πρωτόγνωρα πράγματα σε διεθνείς σχέσεις από όποια πλευρά και να το πάρεις.
Δύο κακοί ηθοποιοί
Υποτιθεται οτι πηγε εκει για να υπογραψει. Δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν τον ειχαν στησει. Και ναι, μοιαζει αρκετα κακο θεατρο απο τους δυο μπροστα στις καμερες. Αλλα φανταζομαι οτι το 52% που τους ψηφισε, ειναι χαρουμενο.
Αυτό κάπως μου θυμίζει έναν συνάδελφο σε μια δουλειά που έκανα πριν ~20 χρόνια με τον οποίο με το ζόρι ανταλλάσσαμε ένα “καλημέρα, τι κάνεις;” …που μια μέρα ήρθε περιχαρής και μου είπε πως αφού κάηκαν οι ελιές τις οικογένειας του βρήκε βύσμα και πήρε μια αποζημίωση για τις ελιές για κάθε μέλος της οικογένειας του δηλαδή 5-6 φορές περισσότερο από την κανονική αποζημίωση. Πράγμα που εμένα με σόκαρε.
Μου θυμίζει αυτό γιατί δεν πιστεύω πως οι Δημοκρατικοί θα έκαναν κάτι διαφορετικό. Και αυτοί θα αναγκάζονταν να λήξουν τον πόλεμο και αυτοί θα έψαχναν να εκμεταλλευτούν την Ουκρανία κλπ …απλά θα το έκαναν λιγότερο φανερά και με ένα κάρο δικαιολογίες.
Έχει και ο τρόπος τη σημασία του.
Πιθανως να γινεται με τον ιδιο ακριβως τροπο πισω απο κλειστες πορτες, δεν εχω κανει πολιτικος. Σημασια εχει ομως οτι οι δυο αχρειοι το εκαναν ον καμερα. Καμια πολιτικη προσεγγιση, μονο ο,τι εχουν μαθει να κανουν: σοου στις καμερες, δεν μπορω να περιμενω κατι καλυτερο απο τον Τραμπ.
Στη χτεσινή συνάντηση με το Ζελένκι ειπώθηκαν και αυτά.
Φυσικά και το ξέρει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει στη Βρετανία με την κυβέρνηση των Εργατικών.
Στ αρχίδια μας.
Δωρικός
Εγω παντως νιωθω πολυ κοντα στην πατριδα μου αυτες τις μερες.
Η χωρα στην οποια μεγαλωσα και η χωρα στην οποια διαμενω εχουν την χειροτερη κυβερνηση της ιστοριας τους, και οι διακυβερνουντες ειναι τα χειροτερα σκουπιδια που εχουμε δει ποτε!
Μια μικρη θαλπωρη την νιωθω, δεν μπορω να πω.
Πόσο έχει πάει μια ομελέτα?
Κλαιω.
Την προηγουμενη βδομαδα επρεπε να παω δυο μερες σερι στο Κοσκο για να βρω αυγα.
Τα λιμαρια τα εξαφανιζουν ολα μεσα στις πρωτες 2 ωρες που ανοιγει, οπως και το χαρτι κουζινας.
Τα ιδια λιμαρια που βριζουν τον κομμουνισμο και λενε οτι στις κομμουνιστικες χωρες ο κοσμος περιμενει στην ουρα για αυγα και ψωμι.
Έτσι! Άντε περιμένουμε σε λίγο να μας πει ο κλόουν ότι φταίνε οι μετανάστες για ότι έχει συμβεί.
Ενδιαφέρον. Έχει πολλά που τα έχουμε ακούσει αλλά και κάποια (7εκ για μαγεία) απίστευτης βλακείας.
Όσοι ακόμα τον έχουν για σοβαρό αυτόν τον τύπο και ικανό να φέρει θετική αλλαγή περαστικά πριν είναι αργά.
Εγώ έχω αρχίσει και τρομάζω.