@nnnkkk Εχεις 28 μερες να δηλωσεις πως εκανες λαθος και πως ο Μασκ ειναι τελικα ενα φασιστικο σκουπιδι, ενας απατεωνας δημαγωγος, και ενα σιχαμα το οποιο κανει την ανθρωποτητα χειροτερη.
Στα ειχα πει πριν κατι μηνες, τελικα η διαδικασια που αποδεικνυει ποσο υπανθρωπος ειναι εχει διαρκεσει πολυ λιγοτερο απο οτι περιμενα… περιμενα να μπορουν να δουν ολοι την αληθεια μεχρι τον Αυγουστο, αυτος δεν χρειαστηκε ουτε 50 μερες για να εκτεθει ανεπανορθωτα.
Πού τις βρίσκετε αυτές τις γτπ ιστοσελίδες στην Ελλάδα; Για αρχή, γράφουν μόνο άνδρες και γράφουν βλακείες. Όλες οι ειδήσεις που προωθούν είναι η ατζέντα του Τραμπ καιτ ου Μασκ. ; Δε μπορώ να βρω πότε πρωτοξεκίνησαν ως εφημερίδα και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Έχετε καμιά ιδέα; Είναι πασιφανές πως είναι προπαγάνδα με τίποτα αξιέπαινο να κρύβεται από πίσω και όχι δεν κάνουν “deliver news” όπως ο τίτλος υποννοεί. Το πότε είναι η γιορτή του Αγίου Βασιλείου και ποια η άποψη του Σεφερλή για τα δημόσια θέματα, δεν είναι news. Γρσφουν και για εκκλησιαστικά θέματα μια στο τόσο για να “υπερασπιστούν” τους ορθόδξους: αυτά είναι τα μόνα στα οποία χρησιμοποιούν το πολυτονικό σύστημα (!).
Καμία έκπληξη που ούτε μια γυναίκα δεν αρθρογραφεί εκεί. Όπως είπαν και οι Rise Against στο πρόσφατο live τους στη Γερμανία, “there is no place for racism in a revolution. There is no place for sexism in a revolution”
Σε άλλα νέα, το Τικ Τοκ έχει γεμίσει fake accounts διαβάζω το τελευταίο διμηνο που μπλέκονται στην ελληνική πολιτική. Έχετε το νου σας και κάντε τα report
Πρώτον έχουμε Μάρτιο, δεύτερον «αλλιώς τι θα μου κάνεις;», τρίτον μόλις διαβάσεις το άρθρο και όλα τα misinformation fingerprint (και τα 28) όπως εγώ, τότε μπορούμε να το συζητήσουμε περαιτέρω
Σε εμένα απαντάς; Γιατί δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα κι αρχίζω να πιστεύω πως μας κοροίδεύεις. Εγώ ρωτάω για την ιστοσελίδα newsfire.gr πληροφορίες που προσπαθεί να προπαγανδίσει υπέρ του Μασκ από την αρχή ώς το τέλος.
Το video που ανέβασες γράφει από κάτω
“This video was conducted on behalf of Giant Mining Corp, and was funded by Gold Standard Media LLC and/or affiliates”
συνεχίζοντας με λινκς για bitcoin-related. Η Giant Mining Corp κάνει εξόρυξη χαλκού και resources για μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων (βλ. Tesla). H Gold Standard Media LLC έχει έδρα την Ατλάντα, με έναν υπάλληλο στο LinkedIn και μότο
“We provide graphics, video content, and social media solutions for clients who want to share dynamic stories and change the world.”
Τι φάση ρε man? Σας πληρώνουν οι ολιγάρχες για να μας τα προωθείτε αυτά ή το κάνετε τζάμπα και έτσι ενημερώνεστε; Αν πληρώνεστε, να σας κάνω εγώ δηλαδή 400 κλικ σήμερα και να πάρετε τα λεφτά δίχως να χαλάμε το τόπικ εδώ με “μη ειδήσεις από όλο τον κόσμο”. Αυτός ο Caplin διαβάζω ήταν πολιτικός πριν από …20 χρόνια! Πότε μίλησε εναντίον του Μασκ; Δε βρίσκω πουθενά την είδηση. Αυτό ξεκινάει να γράφεται ως “δεδομένο” μόνο μετά τη σύλληψη του. Αλλά αμφιβάλλω πως είναι δεδομένο γιατί τότε θα έπρεπε κάπου να είχε γραφτεί και πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.
@jonkyr Thanks. Λες να έχει σχέση με τον φιλοχουντικό Μιχαλόπουλο που είχε την Ελεύθερη Ώρα;
Οταν οι Ευρωπαίοι έφτασαν στην Αμερική κάποιοι Ινδιάνοι δεν μπορούσαν να δούν τα καράβια!
Ηταν μπροστά τους 100 μέτρα καράβι και όταν τους ρωτούσαν “τι βλέπεις εκει?” έλεγαν “ανοιχτό ορίζοντα” ή “θάλασσα”. Αυτό γίνονταν γτ η παρουσία των καραβιών αυτών τους άλλαζε την ζωη , την εικόνα για το κοσμο και τον εαυτό τους. Αυτή η αλλαγη΄ήταν τόσο έντονη συναισθηματικά που το μυαλό τους αλλοιωνε την πραγαμτικότητα σε τέτοιο βαθμό, για να κρατήσει ασφαλές το συναισθηματικό τους κεντρο . Ξαναδές το βίντεο, προτείνω. Αν και η επανάλληψη δεν ωφέλησε τότε.
“Τρολ”
“Πληρωμένο τρολ”
“Χαλάς το τόπικ Ειδήσεις απο ολο τον κοσμο”
(Ποστάροντας ειδηση απο Αγγλία)
E Εντάξει τότε. Δεν το ήξερα.
Ηταν μέλος των εργατικών εως το 23.
“Mr Caplin, who was a member of Labour South East’s regional executive committee, helped assemble a panel to oversee Brighton and Hove’s selections for the 2023 local election, which are usually done locally.”
Ειναι κυριολεκτικά στο βίντεο που ποσταρα. Τωρα να σε πείσω για την ύπαρξη 1000 τόνων γαλέρας στα 50 μέτρα ειναι μάταιο. Αυτό ειναι δική σου δουλεια.
Εχει βγεί στην TV. (Αποσπασμα υπάρχει και στο βίντεο που πόσταρα)
Εχει 2.5 δις τουιτς επίσης για το θέμα.
Παρε χρόνο πριν απαντήσεις. Το κάνεις βιαστηκά και το αποτέλεσμα ειναι νωθρο.
Επίσης βάλε στην άκρη το συναίσθημα. Ποσο να βοηθήσω ακόμα?
Ρε μαν, γιατί βλέπεις αυτές τις αηδίες; Σοβαρά. Δεν αντέχεται το βίντεο που έστειλες. Ο τύπος που το έκανε πληρώνεται για να μιλάει σε καθυστερημένους. Τι γαλέρες και βλακείες μου λες; Εχεις μπει μέσα σε όλα τα ακροδεξιά site και επαναλαμβάνεις εδώ ό,τι διαβάζεις ανεξάρτητα τις πηγές ή ποιοι τα λένε. Ο πρώην πολιτικός -που τον κάλεσαν στο δωρεάν ιντερνετικό και ακροδεξιό GBN που δε βλέπει κανένας- είπε κάτι για τον Μασκ. Στα παλιά μας τα παπούτσια.
Επίσης, ειδικά εσένα δε θα έπρεπε να σε ενοχλούσε το ότι τον συνέλαβαν για παιδεραστία. Αυτά μπορεί να τα έκανε παλιά και για σένα να είναι εξίσου καλός τώρα να κυβερνήσει με κάποιον που μιλάει στο νεκρό σκύλο του
karvou, πας να βαλεις μυαλο σε σιστες και ψυχολογους του google, που διαδιδουν “ειδησεις” και σε βαζουν στο παιχνιδι τους. Αναρωτιεσαι αν πληρωνονται κιολας για αυτο… Σκεψου αν πρεπει να συνεχισεις να απαντας, your call.
Για να ειμαστε ξεκαθαροι, να ξερεις οτι δεν flagαρα εγω το μνμ σου, διοτι ουτως ή αλλως δεν το ειχα δει καθως σε εχω σε hidden mode. Βεβαια, τελικα διαβασα οσα εγραψες και ειλικρινα δεν εχω λογια…