Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Ρε’συ seprass το πρόβλημα δεν είναι πως δεν το πιστεύουμε είναι πως δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει. Θα μπορούσες να εξηγήσεις τη συλλογιστική σου;

Μου φαίνεται πως η συλλογιστική σου είναι… “Τα έλεγε ο Ελον και δεν τον ακούγατε” και “ο Ελον και οι άλλοι είναι φάροι κατά της παρακμής των γουόκ”.

Προσπάθησα πολύ να κάνω charitable interpretation αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να με νοιάζει.

Καταλαβαίνω καλά τουλάχιστον;

Παντως ρε σεις το θρεντ δεν διαβαζεται πλεον. Τα τελευταια 500 ποστς ειναι απαντησεις σε 2 τυπους, εναν βλακα σιστα που απλα προκαλει και τον αλλον που αναθεμα και αν καταλαβαινει και ο ιδιος τι γραφει και προσπαθει να μας πεισει οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΙ. Εντωεμεταξυ τους εχω και τους 2 hidden αλλα το 95% των ποστ ειναι απαντησεις σε αυτους, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω μιουτ ολο το θρεντ.

9 Likes

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

2 Likes

“Αντισυστημικος”

Δε ντρεπεστε εστω και λιγο οσοι τον υποστηριξατε εστω και χωρις την ψηφο σας αραγε?

6 Likes

Ευτυχώς που πλέον το Facebook θα έχει περισσότερο Free Speech

3 Likes

Ήταν από πριν η κατάσταση με τη λογοκρισία και τις διώξεις στα παν/μια εκεί στα όρια, τώρα το τερμάτισε ο άλλος…

edit: έβγαλε και κάποιος την είδηση σε ελληνικό ιστότοπο:

https://www.imerodromos.gr/athlies-diloseis-tramp-kovei-ti-chrimatodotisi-se-ekpaideytika-idrymata-poy-epitrepoyn-paranomes-diadiloseis/

1 Like

Εγραψε το MASKS με a ο μαλακας, ενω επρεπε με u.

Μαλακες, ζουμε σε ταινια.

6 Likes

Αυτα που κανει αυτο το σιχαμα εντωμεταξυ, ειναι κανονικα εγκληματα.

Δυστυχως ζουμε σε δυστοπια, οχι σε ταινια.

2 Likes

Η πρωτη μου σκεψη ηταν αυτη :rofl:

Την προηγούμενη εκλογή του Trump βγήκε η 1η σεζόν Handmaid’s Tale και οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες.

Στη νέα του εκλογή θα κυκλοφορήσει η τελευταία σεζόν της σειράς. Ελπίζω να μην είναι κάποια αυτοεκπληρούμενη προφητεία…

1 Like

2 Likes

Η κυρία ποια είναι; Και κρατάει όντως το χαρτί ή είναι φωτοσοπ;

Μια Δημοκρατικη αντιπροσωπος.

Και στο βιντεο φαινεται και ενα ακομα σκατοψυχο σκουπιδι που της αρπαζει το χαρτι και το πεταει.

2 Likes

Απτις πιο αστείες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έχω πετύχει στη ζωή μου.

1 Like

Όχι η συλλογιστική μου δεν έχει να κάνει με το woke. Έχει να κάνει με το ότι αυτοί που κράζουν τον Μασκ (είτε γιατί είναι αντίπαλοι κομματικά, είτε γιατί έχουν ιδεολογικές παρωπίδες, είτε και τα δύο μαζί) δεν σημαίνει ότι είναι καλύτεροι άνθρωποι. Όπως και ένας που κάνει νηστεία τώρα τη Σαρακοστή δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο άτομο από έναν άλλον που δεν κάνει.

Ο βουλευτής των Εργατικών έκραζε τον Μασκ αλλά ο ίδιος είναι παιδεραστής. Ειδικά από το Εργατικό Κόμμα που έχει άτομα του κοινού ποινικού δικαίου (τραμπούκους, παιδεραστές και ό,τι άλλο) δεν δικαιούνται για να ομιλούν.

Και επίσης η συλλογιστική μου έχει να κάνει με το ότι βρίζουν το μοναδικό κόμμα που είναι πραγματική αντιπολίτευση στη Βρετανία (τους έχουν κολλήσει τη στάμπα του ακροδεξιού) αλλά με τους Εργατικούς που είναι τραμπούκοι και παιδεραστές είναι όλα μέλι-γάλα. Τελικά μετράνε οι ταμπέλες και όχι οι πράξεις.

Μιλάμε για κανονικούς τραμπούκους του χειρίστου είδους. Το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Ελλάδα ήταν χάδι μπροστά στους ξυλοδαρμούς και τις απειλές των βουλευτών των Εργατικών στη Βρετανία.

Και ευτυχώς που ήταν οι street κάμερες. Αλλιώς θα το είχαν κουκουλώσει και αυτό. Το πιο ωραίο; Έφαγε ποινή φυλάκισης μόνο 10 βδομάδες η οποία έγινε μετά με αναστολή! Δηλαδή συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Και ο τύπος ακόμα συνεχίζει να πληρώνεται ως βουλευτής! Η δικαιοσύνη και το σύστημα στη Βρετανία είναι πραγματικά ανέκδοτο.

@separss επειδη σε βλεπω πολυ Αγγλόφιλο, και για να μην γράφω κατεβατα, δυο απορίες

1. ξέρεις τι ειναι cherry picking και whataboutism ?
  2. συνειδητοποιείς ότι το 80% των ποστ σου, ειναι τα δύο παραπάνω ?
3 Likes

Δυνατό άρθρο για το τι συμβαίνει στη Συρία σχετικά με το κομμάτι που έχει καταλάβει το Ισραήλ…

https://archive.is/8btLK

2 Likes

Οι ισλαμοφασίστες που πήραν την εξουσία στη Συρία δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό

Η κυβέρνησή μας και η ΕΕ θα τους καταδικάσουν άραγε;

2 Likes

Μπορεί να αναγκαστούν να τους καταδικάσουν αλλά γενικότερα αλλού το έχουν πάει…

Ξεχειλίζει από δημοκρατία η ΕΕ

Άμα δεν είσαι με την Ούρσουλα και την Κάγια Κάλας αυτά παθαίνεις.

Και εντάξει τον Πούτιν τον ξέρουμε τι κουμάσι είναι αλλά εκεί στην ΕΕ είναι το θέμα που παριστάνουν τους δημοκράτες.

1 Like