Αυτά είναι τα κακά του mute. Δεν διαβάζω τα σκουπίδια για να αποδομω τις μλκς τους. Τελικά το mute είναι πολύ λάθος τακτική, συμφωνώ με τον pao1979. Μπράβο καρβου
Δεν μπορείς να αποδομησεις τίποτα γιατί απέναντι σου δεν έχεις έναν ειλικρινή συνομιλητή παρά ένα θλιβερό τρολ που απλά πετάει βλακείες για να σε τσαντισει και γελάει με την αντίδραση σου. Για παράδειγμα ο hunter, με τον οποίο διαφωνώ σε πάρα πολλά, δεν είναι έτσι, είναι ένας άνθρωπος με διαφορετικές αντιλήψεις με τον οποίον όμως σαφώς και έχει νόημα και αξία να κάνεις κουβέντα. Με τρολς όχι, σορυ.
Επίσης μια παρατήρηση, ακόμα και να τον είχε σκοτώσει δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, ο όρος γυναικοκτονια σημαίνει κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο και αντικατοπτρίζει ένα υπαρκτό φαινόμενο. Εάν αντιδράει κάποιος σε αυτόν, αυτό δείχνει πάρα πολλά για εκείνον, τον αξιακο του κώδικα και τον χαρακτήρα του.
Ναι τελικά δεν πέθανε αλλά δεν αλλάζει κάτι στην ουσία. Νοσηλεύεται τραυματισμένος στο κεφάλι και τα δάχτυλα στα χέρια από τα χτυπήματα με το τσεκούρι. Τσεκούρι έτσι; Φρικιαστικό.
Αν θες πρόσφατη δολοφονία άντρα από τη γυναίκα του (ηθική αυτουργός, έβαλε το γκόμενο να το κάνει), πριν λίγο καιρό έγινε στην Αγιά Παρασκευή. Για τη δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ λέω.
Απλά οι συζυγοκτονίες δεν λύνονται με μελό κειμενάκια στα σόσιαλ για να κάνουμε πολιτική και να φανούμε ότι είμαστε πιο ευαίσθητοι από τους άλλους που είναι χοντρόπετσοι. Μετρηθήκαμε και βγήκαμε λιγότερες. Ότι και καλά τι; Γυναικεία αλληλεγγύη; Την βλέπουμε τη γυναικεία αλληλεγγύη όταν διεκδικούν τον ίδιο γκόμενο (θα σου βγάλω τα μάτια μωρή αν ξανακοιτάξεις τον άντρα μου). Ούτε αντρική αλληλλεγγύη υπάρχει για να το ξεκαθαρίσουμε. Μόνο προσωπικό συμφέρον υπάρχει. Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του, άλλο τι γράφει στο facebook.
Η νομική ή κοινωνική καθιέρωση του όρου «γυναικοκτονία» δεν αποτρέπει έναν άνθρωπο από το να διαπράξει μια πράξη βίας, όπως τη δολοφονία της συζύγου του. Ο άλλος τη στιγμή που λυσσάει (πχ επειδή τον απάτησε η γυναίκα του και δεν μπορεί να το διαχειριστεί) σιγά μην κάτσει να σκεφτεί αν έχει αναγνωριστεί ο όρος γυναικτονία για να πράξει αναλόγως. Οι πράξεις αυτές πηγάζουν από βαθιά προσωπικά, ψυχολογικά ή κοινωνικά κίνητρα, που δεν επηρεάζονται από την ορολογία. Αυτά είναι μόνο για να κάνουν πολιτική κάποια κόμματα ή ορισμένοι να το παίζουν πιο ευαίσθητοι από τους άλλους στο facebook.
Αυτα τα επιχειρηματα ειναι πιο αθλια και απο την τραπ που ακους @separss . Παλια δεν ακουγες Korn?
Εγώ ακούω ακόμα Korn ![]()
πες μου ότι δεν έχεις ιδέα για το πως λειτουργεί ο νόμος, χωρίς να μου πεις οτι εισαι άσχετος από νομικά
Η τραπ είναι άθλια αλλά ας μου λύσει κάποιος την απορία. Ο ΛΕΞ γιατί κάνει συνεργασίες με τους άθλιους;
Light, Lex - Capo Dei Capi (Official Music Video)
Μόλις χτες κυκλοφόρησε. Αν δεν το έβλεπα σε κάτι σάιτς (Dnews, in.gr) δεν θα το είχα πάρει καν πρέφα.
Στου κουφου την πορτα…
Ο ΟΗΕ είναι Χαμάς.
Οπως κ να χει καθε αναγνωριση κ καταδικη ειναι μια νικη
Ο Σουηδός πρωθυπουργός είναι ψεύτης. Δεν αντέχει την αλήθεια και προσπαθεί να αμφισβητήσει τα στοιχεία που είναι εκεί έξω και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα ότι ο Όρμπαν καταστρέφει το κράτος δικαίου στη χώρα του (το οποίο είναι εντελώς άλλη κουβέντα). Ο Όρμπαν μπορεί να υπερβάλλει κάπως στον αριθμό των ανήλικων κοριτσιών που εμπλέκονται σε φόνους, αλλά το βασικό πρόβλημα που αναφέρει - η εκμετάλλευση ανήλικων από εγκληματικές συμμορίες στη Σουηδία - είναι πραγματικό.
Οι σουηδικές αρχές έχουν παραδεχθεί ότι οι συμμορίες χρησιμοποιούν ανήλικους για σοβαρά εγκλήματα, όπως δολοφονίες, λόγω των νομικών κενών και των μειωμένων ποινών για ανήλικους. Αυτό έχει οδηγήσει την κυβέρνηση να εξετάσει τη μείωση της ηλικίας ποινικής ευθύνης από 15 σε 14 έτη, όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα.
E ναι τι θα συζηταμε τωρα για ελευθερια του λογου, ανθρωπινα δικαιωματα, ισονομια και τετοιες δημοκρατικες πιπες ![]()
Την ιδια ωρα οι κακοι woke φασιστες που σιχαινονται την ελευθερια του λογου κανανε κανσελ τον Φαλον, οριστε ουτε να κανεις ενα αστειο δεν μπορεις πλεον με το κανσελ καλτσουρ. Ωπα κατσε. Οι αλλοι το κανανε? Μια εξελιξη που δεν περιμενε κανεις.
Τζίμι Κίμελ ![]()
Πες το κιετσι
Γενικά είμαι της άποψης ότι μπορεί ο καθένας να εκφράζεται και να λέει ότι θέλει, και την ίδια στιγμή ο εργοδότης που του δίνει βήμα έχει το δικαίωμα να τον απολύσει. Άλλωστε η ελευθερία του λόγου και η τακτική “λέω ότι θέλω ελεύθερα” πρέπει να συνδυάζεται και με τις αντίστοιχες ευθύνες.
Προσωπικά δεν βλέπω καμία φίμωση του Κίμελ. Απλά απολύθηκε. Δεν φυλακίστηκε ούτε δολοφονήθηκε. Έχει το ελεύθερο να συνεχίσει να έχει την άποψή του και να την εκφράζει όπως και όποτε θέλει. Μπορεί να φτιάξει δικό του κανάλι στο Youtube, στο TikTok ή στο Instagram. Είναι ελεύθερος. Απλά το κανάλι το οποίο του έδινε βήμα του έκοψε την εκπομπή και τον απέλυσε. Το κανάλι ενδεχομένως να έχασε και έσοδα.
Θυμίζω ότι ο Τσάρλι Κερκ δεν έβγαινε καν στη τηλεόραση. Είχε δικούς τους λογαριασμούς στα σοσιαλ και διοργάνωνε δημόσια debate στα πανεπιστήμια (νομίζω το podcast ήταν στο spotify. αν κάνω λάθος διορθώστε με)
Απολυθηκε με εντολη του Τραμπ ο οποιος βγηκε και τουιταρε one down two to go για αλλους δυο κωμικους που επισης του εχουν μπει στο ματι. Ζουμε τρομερα ακραια πραγματα περα απο καθε φαντασια και χωρις την παραμικρη αναγκη να καλυφθουν.
Καλα ολα αυτα για τις ιδιωτικες επιχειρησεις. Μην δω κλαματα για το κακο κανσελ καλτσουρ και τους γουοουκ μονο παρακαλω. Ελπιζω να καταλαβαινουμε οτι ολοι αυτοι οι υπερασπιστες της ελευθεριας του λογου απο συγκεκριμενο πολιτικο φασμα για καμια ελευθερια του λογου δεν ενδιαφερονται, ενδιαφερονται μονο να μπορουν να βγαλουν τους δικους τους εμετους χωρις να τους κριτικαρει ποτε κανεις (γιατι οταν κατι σκουπιδια τυπου μαικιους η Σιλα μιλανε για φιμωση συνηθως εννοουν οτι καποιος τους μιλησε ασχημα στο ιντερνετ, σιγουρα δεν κινητοποιηθηκε κανενας Προθυπουργος για να απολυθουν).