Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

To ειχα δει ηδη σε διαφορα sites…Τρομακτικο οτι αυτος ο τυπος επηρεαζει ολο τον πλανητη…

Μπράβο ρε, έχετε τρομερό χιούμορ εσείς οι τραμπικοί. Και καλά ο Σπρίνγκστιν είναι ανέκδοτο τώρα.

Ετοιμαστείτε τώρα για νέα ιρανική τσαπού.

“Ναι, είμαι με το καθεστώς”.

2 Likes

Κάποιοι στην αρχή σχετικά του πολέμου είχαν πει πως ο Τραμπ θα ρίξει πυρηνικά μόνο και μόνο γιατί θα γούσταρε να μείνει το όνομα του στην ιστορία. Δεν πίστευα πως θα το κάνει, ο τύπος γενικά του αρέσει να ρίχνει απειλές δεξιά και αριστερά για να κερδίσει αυτό που θέλει. Δεν πίστευα πως θα τον αφήσουν να το κάνει, ακόμα και αν μια στο τόσο έφτανε η κατάσταση εκεί τελικά. Αλλά ειλικρινά πλέον δεν ξέρω. Τις τελευταίες μέρες έχουν ξαποστείλει ένα σωρό στρατιωτικούς σε ψηλές θέσεις, όλα δείχνουν πως έρχονται σε όλο και πιο δύσκολη θέση και έχουν δεχτεί αρκετές σφαλιάρες, η ρητορική πλέον έχει ξεφύγει εντελώς και όλοι γύρω του φαίνεται να έχουν τα ίδια μυαλά με αυτόν.

Πολύ φοβάμαι πως θα δούμε το χειρότερο τις επόμενες μέρες.

2 Likes

Πάντως στα θετικά φαίνεται πως κάποιες όχι ακόμα πετυχημένες διαπραγματεύσεις μέσω τρίτων συμβαίνουν…

Στην κυριολεξία ένας τίγκα θεοτρελος, ψυχοπαθής κυβερνάει την μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου…
Και serial παιδόφιλος.

Προσπαθώ να καταλάβω τι στο διάολο κάνει το Κογκρέσο.,…και πόσο για τον πεο είναι τελικά οι Δημοκρατικοί που απλά κοιτούν…

3 Likes

Αυτή τη στιγμή το Κογκρέσο δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Από Νοεμβριο και ύστερα εφόσον υπάρχει πλανήτης

2 Likes

Μας έκανε τη χάρη ο Don Donald

1 Like

Poker face o παιδέρας. Τους πήρε τα σώβρακα:

• Δέσμευση για μη επιθετικότητα
  • Ο έλεγχος του Ιράν επί των Στενών του Ορμούζ
  • Αποδοχή του εμπλουτισμού ουρανίου του Ιράν
  • Άρση όλων των πρωτογενών κυρώσεων
  • Άρση όλων των δευτερογενών κυρώσεων
  • Λήξη όλων των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
  • Λήξη όλων των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Καταβολή αποζημίωσης στο Ιράν
  • Απόσυρση των μαχητικών δυνάμεων των ΗΠΑ από την περιοχή
  • Παύση του πολέμου σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου
4 Likes

Για πλήρη και ολοκληρωτική νίκη μιλάει το μίασμα. :joy:

3 Likes

Θα το γράψω γιατί για εμένα είναι προφανές… Στην κυριολεξία δεν είδα κανέναν πουθενά να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός πως γινόντουσαν διαπραγματεύσεις. Το γιατί το έχω γράψει στα σχόλια μου παραπάνω.

Μονο που οι “διαπραγματευσεις” εγιναν μονο και μονο επειδη οι ΗΠΑ ξεκινησαν εναν πολεμο που προς το παρον χανουν πανηγυρικα.

Πριν τον πολεμο:

• Το στενο του Χορμουζ δεν ειχε κλεισει.
  • Δεν ειχε πεθανει κανενας Αμερικανος.
  • Οι τιμες βενζινης και πετρελαιου ηταν χαμηλες.

Μετα τον πολεμο:

• Ο στρατος του Ιραν ελεγχει το στενο του Χορμουζ.
  • Παρα πολλοι νεκροι Αμερικανοι στρατιωτες.
  • Οι τιμες βενζινης και πετρελαιου εχουν ανεβει στα υψη.

Προφανως ολοι ξερουμε οτι σε εναν πολεμο χανουν ολες οι πλευρες (και το Ιραν εχασε πολλα), αλλα εν προκειμενω οι Αμερικανοι εχασαν πανηγυρικα, καθως δεν πετυχαν σχεδον τιποτα απο οσα ηθελε η αμοιβαδα. Το οποιο ειναι εμφανες απο το οτι συμπεριφεροταν σαν νευριασμενο παιδακι που του πηραν το μπιφτεκι εδω και μερες.

1 Like

Καλά, ο Τραμπ μπορεί απλά να είχε τζογάρει σε άνοδο της τιμής του πετρελαίου, πού ξέρεις τι ακριβώς ήθελε να πετύχει; Το θέμα είναι ότι θα τον τρώμε ακόμα στη μάπα 2,5+ χρόνια.

1 Like

Ενιοτε πρεπει να θυμιζουμε στους εαυτους μας οτι προκειται για εναν 80χρονο που εχει χασει το μυαλο του εδω και πολυ καιρο, και ολες του οι πραξεις εχουν εναν και μονο στοχο, το να ικανοποιει τον ναρκισσισμο του και να (νομιζει πως) ειναι ο καλυτερος προεδραρας του κοσμου. Δεν υπαρχει καποια στρατηγικη σε αυτα που λεει και σε αυτα που κανει. Ειναι απλα ενα παιδακι που το αφησαν να παιζει σε μια παιδικη χαρα και του ειπαν οτι μπορει να κανει οτι γουσταρει.

1 Like

Εντάξει, πολύ τραβηγμένο αυτό

Πέρα από το point μου το οποίο ήταν εντελώς άσχετο με αυτά που γράφεις ως “απάντηση”…

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως οι διαπραγματεύσεις τώρα ξεκίνησαν, οπότε (όπως και πριν, γιατί και πριν πολλοί έτρεχαν να λένε διάφορα ως προφήτες από τα Lidl από την πρώτη μέρα του πολέμου μάλιστα) είναι κάπως νωρίς για να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα ως θετικό ή αρνητικό για την κυβέρνηση Τραμπ. Βέβαια δε λέω μπορεί να καταλήξει αρνητικό.

Αποκλειεται. Ο Τραμπ δεν μπορει να κανει κανενα λαθος.

2 Likes

Λες να ψοφήσει νωρίτερα :stuck_out_tongue:;

Χαχαχαχαχα

Εννοώ, το να το άρχισε όλο αυτό για να τσιμπήσουν οι τιμές του πετρελαίου για έναν μήνα.

Ο πόλεμος αυτός συνδέεται με πολύ βαθύτερες διεθνείς αντιθέσεις, και ακόμα κι αν δεν συνεχιστεί μετά το τέλος της εκεχειρίας, πολύ δύσκολα θα είναι το τέλος της γενικότερης διαπάλης ανάμεσα στα (προς το παρόν…) δύο ευρύτερα γεωπολιτικά στρατόπεδα που διαμορφώνονται στον κόσμο.

1 Like

Νομιζω οτι ο Παντελης εννοουσε πως η αμοιβαδα εχει καποια αλλη ατζεντα για τον πολεμο, και πως τον εκανε γνωριζοντας οτι θα ανεβει η τιμη του πετρελαιου, και απλα τζογαρε με το συγκεκριμενο θεμα γιατι εν τελει δεν τον νοιαζει και ιδιαιτερα. Τα ζωα που τον στηριζουν στην πλειοψηφια τους θα τον στηριξουν ακομα και αν το πετρελαιο παει 4 φορες πανω. Θα βρουν τροπο να κατηγορησουν τους Δημοκρατικους για την ανοδο της τιμης αλλωστε.