Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Πώς ξέφυγε αυτό απο τον ανταποκριτή του Φόρουμ από Αγγλία?

6 Likes

Εκπληκτική ανάλυση σχετικά με την κατάσταση στο Ιραν. Είναι βίντεο που βγήκε πριν ~10 μέρες αλλά δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε…

Αυτή τη γαμημενη την είδηση μου την πετάει το φβ λίγο πριν κοιμηθώ 2-3 μέρες τώρα. Η κάτω εικόνα με στοιχειώνει από τότε που είδα το βιντεάκι με το διάλογο.
Έχω τέτοια οργή μέσα μου που η θανατική ποινή είναι χάδι για τέτοια αποβρασματα που κυκλοφορούν

5 Likes

Η θανατική ποινή είναι ευλογία για αυτόν και για τύπους σαν αυτόν.
Θα ζήσει λίγο και μετά θα τον απαλλάξουν από τα βάσανα.

Η πραγματική ποινή θα ήταν να λιώσει στη στενή και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο νόμος της φυλακής. Γιατι ακόμα και τα αποβρασματα που είναι εκεί μέσα, κάτι τύπους σαν αυτόν ξέροντας τι έχουν κάνει τους φέρονται αναλόγως. Δεν τα πάνε καλά γενικά με φονιάδες, βιαστές παιδιών…

Σάλος στις ΗΠΑ: Ηθοποιός του Star Wars πόσταρε φωτό ΑΙ του Τραμπ σε φέρετρο.

Σφοδρή πολιτική και επικοινωνιακή αντιπαράθεση ξέσπασε στις ΗΠΑ μετά από ανάρτηση του ηθοποιού Μαρκ Χάμιλ, γνωστού για τον ρόλο του Luke Skywalker στο Star Wars, η οποία απεικόνιζε τον Ντόναλντ Τραμπ σε έναν νιόσκαφτο τάφο.

Ειμαι σιγουρος οτι το τυρογαριδακι θα ζητησει να του αφαιρεθει ο τιτλος του Jedi Master και να υποβιβαστει σε Padawan.

2 Likes

50 χρονια μετα, ο Luke Skywalker ακομα δινει πονο και ειναι ο μεγαλυτερος ηρωας του saga

5 Likes