Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

:!::!::!: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=336696&cid=25

Ακουω εντυπωσεις…:slight_smile:

κατέβασα το source του δεν βγάζεις άκρη

Το εννοούσα πως έχει χιούμορ και γουστάρω τα ποστς του, τι μου απαντάς;
Xωρίς να είμαι ειδικός νομίζω πως έχεις δίκιο για την DC

Α, επίσης μου έχουν πεί πως κάπου στη Σερβία υπάρχει άγαλμα (επίσημο, όχι προϊόν βανδαλισμού) του Rocky Balboa! :lol::lol:
Ενώ οι γίγαντες Κροάτες στο Σπλιτ έχουν φτιάξει μνημείο στο…
Γερμανικό Μάρκο! :lol::lol::lol:

Η έμπνευση δεν εκβιάζεται, αυτό είναι γνωστό! :wink:

what the fuck τι μπορεί να είναι

Ελα ντε αυτην την απορια εχω και εγω :-k

Μήπως παίχτηκε τίποτα με ηλεκτρισμό ξέρω γω από κανα εργοστάσιο;

Αλλα τετοια συμπτωση; πρωτα στο τεξας και την αλλη μερα στην πορτογαλια;

ε μπορεί να μην τραβήχτηκε ντε και καλά την επόμενη μέρα το βίντεο, αλλά πιο παλιά και απλά να ανέβηκε τώρα που έγινε ντόρος

Επειδή τείνω να μην τα πιστεύω αυτά δεν παίζει να είναι απίθανο να είναι στημένο με φώτα κλπ.Λες όμως πλάκα πλάκα να ήρθαν εξωγήινοι?:stuck_out_tongue:

μετανοείτε :stuck_out_tongue:

στο δρόμο που χάραξε ο night sky

http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/England/330500.html

πρέπει να γίνει thread για ufo,ζωή σε άλλους πλανήτες και έτσι να τα συζητήσουμε εκεί

[B]Krokodil : Το νέο ναρκωτικό της Ρωσίας
[/B]

Το σπιτικό ναρκωτικό το οποίο κάνουν ο Ολεγκ και ο Σάσα είναι γνωστό ως krokodil (κροκόδειλος). Πρόκειται για την ουσία δεσομορφίνη, μία συνθετική οπιούχα ουσία πολύ πιο δυνατή από την ηρωίνη και η οποία δημιουργείται έπειτα από μια σύνθετη αλυσίδα χημικών αντιδράσεων και αναμείξεων, τις οποίες οι εθισμένοι χρήστες πραγματοποιούν από μνήμης αρκετές φορές την ημέρα. Ενώ η ηρωίνη κοστίζει 20 με 60 λίρες Αγγλίας ανά δόση (σημ. 1 Λίρα Αγγλίας = 1,12 Ευρώ), η δεσομορφίνη μπορεί να παρασκευαστεί από χάπια για τον πονοκέφαλο με βάση την κοδείνη, τα οποία κοστίζουν 2 λίρες το πακέτο και από άλλα συστατικά τα οποία βρίσκονται εύκολα στο σπίτι ή αγοράζονται από το σούπερ μάρκετ σε χαμηλή τιμή.

«Αν δεν πετύχεις φλέβα, δημιουργείται αμέσως πληγή με πύον» λέει ο Σάσα. Στην πραγματικότητα εισάγουν δηλητήριο στο σώμα τους. Μία φίλη τους, σε μία γειτονική πολυκατοικία, είναι σε ακόμη πιο προχωρημένο στάδιο.

«Δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο και κάνει συνεχώς χρήση. Η σάρκα της ξεκολλάει και κινείται με δυσκολία» λέει ο Σάσα. Φωτογραφίες χρηστών του krokodil σε προχωρειμένο στάδιο είναι πολύ σοκαριστικές. Η σάρκα αποκτά γκρι χρώμα και ξεκολλάει αφήνοντας τα κόκκαλα εκτεθειμένα. Οι χρήστες κυριολεκτικά σαπίζουν μέχρι θανάτου.

Ο Δρ. Γιεγκόροφ λέει ότι οι χρήστες ?krokodil» είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι λόγω της μυρωδιάς τους. «Είναι αυτή η μυρωδιά ιωδίου που έχει ποτίσει όλα τα ρούχα τους» λέει. «Δεν υπάρχει τρόπος να ξεμυρίζουν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα κάψεις. Ένα διαμέρισμα το οποίο έχει χρησιμεύσει ως μέρος παρασκευής krokodil ξεγράφεται από μέρος κατοικίας. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να βγάλεις την απαίσια μυρωδιά από αυτό.»

Ο Ζένια, μιλώντας σιγά και φορώντας μαύρα γυαλία, συμφωνεί να μου πει την ιστορία του ενώ είμαι καθισμένος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, στην άκρη του δρόμου, στα περίχωρα του Τβερ. Κατέφερε να απεξαρτηθεί, έχοντας περάσει εβδομάδες ολόκληρες σε μια κλινική αποτοξίνωσης, βιώνοντας τρομερά συμπτώματα συνδρόμου στέρησης τα οποία περιλάμβαναν διασείσεις, 40 πυρετό και εμετούς. Έχασε 14 δόντια διότι τα ούλα του σάπισαν και κόλλησε ηπατίτιδα C.

Οι άνθρωποι που είναι αποκλειστικά εθισμένοι στο krokodil έχουν προσδόκιμο ζωής τον ένα χρόνο(!!!).

[SPOILER]

μας γάμησες με τις φώτο…

άνθρωπος…ευτυχώς σταματήσαμε να περπατάμε στα 4.

σαπιλα :frowning:
εν το μεταξυ με τοσες γαγκρενες σε προχωρημενο σταδιο απορω πως δεν εχουν παθει ολικη σηψαιμια

Ρε μάγκες,η 2η φωτό πείτε μου ότι είναι φέικ…

μαλλον οχι εχω ξαναδει τετοιες γαγκρενες απλα αυτη ειναι σε παρα πολυ προχωρημενο σταδιο (σε φαση λογιικα μετα τοθ κοψανε χερι μεχρυ δικεφαλο)

Zήτω η ρώσικη ελευθερία και δημοκρατία!

Ο “κακός” κομμουνισμός φταίει ακόμη και 20 χρόνια μετά. Αυτό θα σου πει και ο Ανδριανόπουλος, ο γνωστός ντε, που διετέλεσε και συμβουλος ιδιωτικοποιήσεων στην μετασοβιετική Ρωσία.
Πληροφοριακά, οι φαρμακευτικές έχουν τετραπλασιάσει τα κέρδη τους απο τις πωλήσεις κωδεϊνης, βασικού συστατικού του krokodil. :wink:

Φταίει το κακό ΚΚΣΕ δηλαδή; Νόμιζα ήταν τα αποτελέσματα 20 χρόνων άγριου καπιταλισμού… :-s