Δεν πειράζει ρε παιδιά έχει η Γερμανία για μάς.:lol::lol:#-o
Ο Νορβηγός για μένα είναι ένας ήρωας.
Και μακάρι να υπάρχουν όπως λένε άλλοι 100 τέτοιοι να καθαρίζουνε μουσουλμάνους/αντιφά και πολιτικούς. Χάρη θα μου κάνουν.
:wacko: :wacko: :wacko:
καταλάβετε το.
Ο τύπος είχε ισχυρό κίνητρο γι αυτό που έκανε. Έφαγε ανερχόμενους πολιτικούς που ψαρεύανε ψήφους από αλλοδαπούς και εργατική τάξη. Οι περισσότεροι ήταν πολιτικοί σε δημιουργία. Ένας Ινδός που κέρδισε Εξ Φάκτορ νεκρός είναι ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Εγώ θα του δινα μετάλλιο.
Μην πεταχτεί κάνας Nightsky να απαντήσει βλακείες (είδα ένα ποστ του στο ΕΛΑΣ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ που ήταν εντελώς υποκειμενικά τα συμπεράσματα που έβγαζε από τα σχόλια που παρέθετε).
Ούτε Timeous με την ωραία υπογραφή.
Εγώ πάντως πατάω subscribe
ρε συ spring rolls, δεν μας κάνεις την χάρη??
ούτε πεντάχρονο να ήσουν
Θα ακολουθήσει αύριο πλήρης απάντηση. Και θέλω στην ερώτηση που θα κάνω να μου απαντήσει ο Midnight ή ο 30χρονος Crimson Idol.
Άτιμο ίντερνετ,μας έχεις καταστρέψει και μας έχεις οδηγήσει στην αμορφωσιά.
Όποιος δεν θέλει flame,έχει μία μέρα για να προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μην feedάρει :roll:
μάντεψε…δεν σε ρώτησε κάποιος κάτι για να απαντήσεις…εκτός αν το “δεν μας κάνεις την χάρη”, το πήρες για ερώτηση…ε δεν είναι.! δεν μας την κάνεις προφανώς…
και μετά θα κάνεις και ερώτηση…!!
σε οτι ρωτήσεις θα σου απαντήσω πως “[I]Ένας Ινδός που κέρδισε Εξ Φάκτορ νεκρός είναι ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Εγώ θα του δινα μετάλλιο[/I]”, οπότε μην κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς καν…
*εκτός να κάνεις κάποιο ηλίθιο αστείο. ή αν έχεις χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι…το εχω πάθει και εγώ και ξέρω
:ban: #-o
Εσυ που εισαι ανερχομενος ανεγκεφαλος,θελεις να μας δωσεις τη διευθυνση σου να περασουμε να ριξουμε μερικες ρουκετες?:lol:
η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και εξηγεί τα πάντα, είναι αυτό που άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις…
"…δεν είχε σχεδόν καμία επαφή με γυναίκες"
αγάμητος ήταν.!! δεν ήταν ιδεολόγος(του κώλου)/τρομοκράτης/δεν ξέρω τι άλλο
:lol:
Aμφέβαλλες Κρίμσον;
Δυστυχώς, η καταστροφή του πλανήτη είναι το “κίνημα των δεν γαμάω” #-o
Άρα ο σόρος,οι της μούντυς και γενικά οι (κρατικοδίαιτοι) καπιταλιστές παίζει να έχουν να το κάνουν καναν αιώνα…
Ατυχέστατος παραλληλισμός με έναν φονιά που τρώει στην ψύχρα κόσμο και με…κρατικοδίαιτους καπιταλιστές…:-s:roll:
Δε νομίζω πως έκανε κανέναν τέτοιο παραλληλισμό, απλά πιάστηκε απ’ το πάνω σχόλιο του Mule.
Α τότε γράψε λάθος και ζητώ συγγνώμη#-o
Δεν υπήρξε κάποιος παραλληλισμός ρε μαν.Το ότι γαμάνε και οι δύο τον κόσμο, ο καθένας με τον δικό του τρόπο δε σημαίνει ότι είναι ισοδύναμοι ή ίδιοι.Απλα ότι έχουν μία κοινή ιδιότητα.
[on topic]
Αλλά πολύ φοβάμαι ότι και άλλοι τέτοιοι θα ξεπηδήσουν,εδώ βρέθηκε άτομο στο φόρουμ που πάει και το ποστάρει ότι έκανε καλό τέτοια περίοδο,φαντάσοι πόσοι θα το βρίσκουν σωστό και θα κρύβονται επειδή ο καιρός δεν σηκώνει να θεωρείς τέτοιες ενέργειες ως σωστές…
You 've got a point!