Ο τυπος σε καμια περιπτωση δεν ειναι τρελος,ειχε τα παντα προσχεδιασμενα,και οπως λεει και καποιος παραπανω,αυτο δειχνει οτι ειναι νοημων ανθρωπος,Επισης δε βρισκοταν εν βρασμω οταν εκτελουσε τα παιδια,αντιθετα ηταν απολυτα ψυχραιμος,πηγαινε και εδινε και τη χαριστικη βολη…Ουτε να διαφυγει προσπαθησε,ουτε στους αστυνομικους αντισταθηκε κατα τη συλληψη.Μαλλον εχουμε να κανουμε με ενα τερας,τερας κυριολεκτικα λογω των πραξεων του,τερας και μεταφορικα,τερας εξυπναδας…κοιταξτε μονο ποσο καιρο οργανωνε την επιθεση του!
Πιστευω οτι πηρε πολλες ιδεες,τις ανακατεψε μεσα στο μυαλο του,τις διαστρεβλωσε και οριστε τα αποτελεσματα.Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν πολλοι βλαμμενοι να τον κανουν ηρωα και πολυ φοβαμαι πως αυτος ηταν ο σκοπος του.
έτσι ακρβώς. ή μήπως πολλοί δεν είχαν κάνει ήρωα τον καζάκο???
Τις τελευταιες μερες διαβασα σχολια και σε αλλα sites για την περιπτωση του νορβηγου…:!:
Απλα σοκαριστηκα και απογοητευτηκα βλεποντας καποιους ανθρωπους εμμεσα να στηριζουν τον αγωνα του και αμεσα τις ιδεες του…8O
Εμεις εδω στο ροκινγκ ωραια τα λεμε μεταξυ μας και συμφωνουμε, αλλα αν δειτε τι βρωμικα και αρρωστημενα μυαλα κυκλοφορουν στην κοινωνια μας, πφφφ καταθλιψη παθαινεις… Ουτε καν οργη, θλιψη για το ανθρωπινο ειδος…[-X
Ποπο, υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να εξαφανισουν τους Μουσουλμανους? Πεφτω απο τα συννεφα.
Οταν το ελληνικο κρατος δολοφονει Μουσουλμανους στα συνορα και τους πεταει σα σκουπιδια σε μαζικους ταφους, μουγκα στη στρουγκα βεβαιως βεβαιως. Αλλα δεν εχει σημασια, εφοσον το λεει ο [B]Νομος[/B] οτι αυτοι ειναι λαθραιοι, οπως θα ελεγε και ο Mule, καλα τους κανουνε. Εξαλλου δεν χωρανε αλλοι εδω, οπως θα ελεγε λαϊκιστικα και η ΧΑ καλη ωρα…
Α και για μην ξεχνιομαστε: http://www.attacktv.gr/Pages/viewArticle.aspx?Category=1&FilterField1=Subject&FilterValue1=κοινωνία&ID=36662
Να γεμιζουν σιγα-σιγα τα “κεντρα φιλοξενιας”.
οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές ούτε εγώ θέλω να έρχονται ελλάδα και γενικά κάθε είδους φανατικός ο οποίος μπορεί κάποια στιγμή στην ζωή του να κάνει μαζικές δολοφονίες λόγω θρησκευτικού κ΄ιδεολογικού φανατισμού.
Απο ποτε εγιναν ολοι οι Μουσουλμανοι φονταμενταλιστες?
ΥΓ: Ασε ξερω, απο τις 11/9…
Ο οριτζιναλ γραφει ‘‘οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές’’ και οχι ‘‘οι μουσουλμανοι, που ειναι φονταμεταλιστες ,…’’.
Οι εθνικιστες και θρησκευοκαμικαζι ειναι το ιδιο αρρωστημενα μυαλα ανεξαρτητως χωρας και προελευσης.
σου απάντησε ο nightsky στο ερώτημα σου.
αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ.
8O#-o
Mην ξανανακατέψεις το όνομα μου με πράγματα που δεν έχω γράψει. Η θέση μου στο θέμα των μεταναστών -ανεξάρτητα θρησκείας- είναι γνωστή σε όποιον διαβάζει αυτά τα θρεντς: Kάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κυνηγήσει μία καλύτερη ζωή σε μία άλλη χώρα. Πρέπει να διευκολύνονται όσοι θέλουν να έρθουν εδώ να δουλέψουν, ώστε να μεταναστεύουν νόμιμα και να μην γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης (οικονομικής και πολιτικής όπως συμβαίνει τώρα).
“Δημοκρατικές” προτροπές από τη Γερμανία…
[B]Να περιοριστεί η κυριαρχία προβληματικών κρατών ευρωζώνης προτείνει ο Σόιμπλε[/B]
Να περιοριστεί η κυριαρχία προβληματικών κρατών Ευρωζώνης προτείνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Stern.
«Η (ευρωπαϊκή) ολοκλήρωση πρέπει να προχωρήσει, και κράτη με προβλήματα που λαμβάνουν βοήθεια πρέπει σε αντάλλαγμα να παραχωρούν μέρος της κυριαρχίας τους στην ΕΕ» υποστηρίζει.
Η επιλογή αυτή είναι «σε κάθε περίπτωση καλύτερη από το να εκδιωχθούν υπερχρεωμένα κράτη από την ευρωζώνη» εκτιμά, καλώντας έμμεσα και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να σταματήσει να ασκεί κριτική στους Ευρωπαίους πολιτικούς.
«Σεβόμαστε την ανεξαρτησία της ΕΚΤ… δεν την κριτικάρουμε. Ιδεωδώς, το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και αντίστροφα» λέει.
Επίσης, σε επιστολή του που εξασφάλισε το Reuters, o Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστηρίζει πως η γερμανική κυβέρνηση είναι αντίθετη στη χορήγηση «λευκής επιταγής» στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) για την αγορά ομολόγων στην δευτερογενή αγορά.
Σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θεωρούν ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να εξασφαλίσει πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της από το 2012, καθώς και ότι μια Σύνοδος Κορυφής δεν θα είναι επαρκής για την αντιμετώπιση την κρίση χρέους της ευρωζώνης.
Τώρα αρχίζει και διαφαίνεται το αληθινό πρόσωπο της ΕΕ
Μπα κάποιοι το φωνάζανε απο το 1992 και τη συνθήκη του Μααστριχτ.
…αλλά ήταν “εθνικιστές”, “δογματικοί” και “προσκολλημένοι στο παρελθόν”…
Μέχρι και ο Λιακόπουλος τα λέει χρόνια τώρα :lol: :?
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε(δεν έχει και πολύ σημασία) αλλά ο Νορβηγός ψυχάκιας όσο ήταν σε killing spree άκουγε μουσική από The Lord Of The Rings
Ακόμα έτσι είναι τα πράγματα.Μη μιλήσει κανείς για λίγη εθνική κυριαρχία,για δραχμή αμέσως θα χαρακτηριστεί γραφικός και παλαιομοδίτης
:lol::lol::lol: Ο Λιάκο θα τους φτιάξει ρε
Όχι ρε… ο πολέμαρχος του θεού έρχεται :lol:
έεεετσι…θα μπει ο νίντζα στην αγιά σοφιά!!!
Μetal Militia με τη δραχμή στο χέρι θα ένιωθες πολύ κυρίαρχος πράγματι…
Κάθε φορά που θα αποφάσιζε μείωση της παραγωγής ο ΟΠΕΚ θα χόρταινες “κυριαρχία”! :lol:
Σοβαρά τώρα: To πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι αν η ΕΕ θα πάρει πάνω της αρμοδιότητες που ως τώρα ασκούνταν από τα κράτη (αυτό είναι λογικό να γίνει από την στιγμή που υπάρχει νομισματική ένωση και το γεγονός πως δεν είχε γίνει ως τώρα διευκόλυνε τη σημερινή κρίση) αλλά το πως λειτουργεί η ίδια η ΕΕ, πως λαμβάνει αποφάσεις δυσκίνητα, πως όργανα απομακρυσμένα από τους πολίτες οπως το συμβούλιο και η κομισιόν έχουν αυξημένες εξουσίες κλπ.
Στην τελευταία πρόταση είναι η πραγματική ουσία. Η Ε.Ε. διοικείται εντελώς αντιδημοκρατικά, με αδιαφανείς διαδικασίες, με ένα ευρωκοινοβούλιο (το μοναδικό όργανο που εκλέγεται άμεσα από τους ευρωπαϊκούς λαούς) με ελάχιστες ή τυπικές αρμοδιότητες… και με ένα νέο φρούτο, που ονομάζεται “πρόεδρος” της Ε.Ε., ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση και προέρχεται από μία… μη χώρα (όπως τον αποκάλεσε ένας βρετανός ευρωβουλευτής :lol: ).
Όλα αυτά δεν αποτελούν έκπληξη, βέβαια, αν σκεφτεί κανείς πως και γιατί δημιουργήθηκε η Ε.Ε. Γνωστά πράγματα για όσους δεν εθελοτυφλούν.
edit: και φυσικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα αν οποιαδήποτε χώρα έχανε (και τυπικά) την κυριαρχία της. Ας καταργήσουμε και τα 27 συντάγματα τότε… να κυβερνάει ο βέλγος! :lol: