Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Πες τα ρε St.Anger…

Κι επειδή τρώνε σκύλους δηλαδή τι?Ο σκύλος έχει ψυχή και το γουρούνι όχι?

Καλά για το ζήτημα με τα τροχαία και την ηθική τους εκεί τι να πει κανείς…δεν υπάρχουν λόγια

Comealot τα έχουμε ξανασυζητήσει για τους σκύλους, δεν έχει νόημα να επιδιοθούμε σε deja vu ποσταρίσματα.

Προφανώς και αν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό πολιτισμών στον πλανήτη από τους αρχαίους Έλληνες και τους Ινδιάνους μέχρι σχεδόν όλους τους σημερινούς πολιτισμούς έχει επιφυλάξει στον σκύλο άλλη θέση από το γουρούνι κάτι λέει…

Κινεζοι και Κορεάτες είναι θλιβερές εξαιρέσεις…

Μαθαίνω πως εμφανίστηκαν και στην Αριστείδου, στην Αθηναϊκή China Town -τρομάρα μας- σφαχτάρια σκύλων σε τσιγκέλια!!!
Επειδή εδώ αυτό απαγορεύεται από τον νόμο, όποιος δεί κάτι ας αφήσει στην άκρη τα περί πολιτισμικής ιδιαιτερότητας και ειδοποιήσει το 100 αμέσως!

Εντάξει,αφού το λέει ο νόμος

Αν δούμε κάτι όλοι στα αγαπητά μας όργανα και στα τηλέφωνα!

Και δεν επανεκκινώ το θέμα.

Λέω απλά ότι δεν χρειάζεται να συνδέουμε την βρωσιμότητα του σκύλου με την ηθική των κινέζων ως προς την βοήθεια του συνανθρώπου τους…

Βλέπω πάντως πως και στην Ελλάδα δεν σκίζουμε στον τομέα.Όταν κάποιος πεινάει,οι νομοταγείς πολίτες προτείνουν την σύλληψή του,και όχι την σίτισή του :stuck_out_tongue:

Ας μην φτάσουμε στο σημείο να χλευάζουμε οτιδήποτε είναι νόμος επειδή γενικά τα έχουμε με αυτούς που νομοθετούν. Ο συγκεκριμένος νόμος σαφώς και ανταποκρίνεται στις αντιλήψεις για τα ζώα συντροφιάς που έχουν οι περισσότεροι Έλληνες/Ευρωπαίοι πολίτες!

Το να το πάμε εκτός νόμου, με αυτοδικία πίστεψε με σε βάρος των Κινέζων θα ήταν…
Προσωπικά αν εγώ τους πετύχω να πουλάνε σκυλίσιο κρέας δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ακολουθήσω τη νόμιμη οδό… [-X

Και μην διαβάζω ανέκδοτα τώρα του τύπου “πεινασμένοι” για τους Κινέζους, ας είμαστε σοβαροί, αυτοί έβαλαν λουκέτα στους μισούς μικρομεσαίους του “ιστορικού κέντρου”…

Eλεύθερη αγορά το λένε αυτό…:stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ για το μάθημα! :stuck_out_tongue:
Δεν σχολιάζω εδώ το αν καλώς ή κακώς τους έκλεισαν αλλά το πως σίγουρα δεν πεινάνε! :wink:

Το με τι όρους η Κίνα παίζει στην ελεύθερη αγορά και πως πρέπει να αντιμετωπίζεται από τις δυτικές χώρες θα μπορούσε να είναι το θέμα ολόκληρου ξεχωριστού θρεντ.

Ωραίο στατιστικό,μπορούμε να χουμε πηγούλα? :slight_smile:

Αλλά και έτσι που είναι,δε μου λέει και πολλά η κοινή γνώμη για θέματα ανοχής και σίτισης ανθρώπων άλλων πολιτισμών…
Η κοινή γνώμη έχει ψηφίσει Γεώργιο Βους και Γεώργιο Α. Παπανδρέου…
Η κοινή γνώμη έκαιγε ‘μάγισσες’ και έπνιγε ανθρώπους!

Τέσπα

Το να το πάμε εκτός νόμου, με αυτοδικία πίστεψε με σε βάρος των Κινέζων θα ήταν…
Προσωπικά αν εγώ τους πετύχω να πουλάνε σκυλίσιο κρέας δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ακολουθήσω τη νόμιμη οδό… [-X

Όταν τελειώσεις πάνε και για κανά κατούρημα…Ότι δηλαδή οι κινέζοι οι ανήμποροι περιμένουν εσένα να τους λυντσάρεις και θα κάτσουν τούρλα κώλο :stuck_out_tongue:

Και μην διαβάζω ανέκδοτα τώρα του τύπου “πεινασμένοι” για τους Κινέζους, ας είμαστε σοβαροί, αυτοί έβαλαν λουκέτα στους μισούς μικρομεσαίους του “ιστορικού κέντρου”…

Εγώ τώρα τι να πω?Τα είπε όλα ο Isis σε 2 λέξεις!

Α,και από ότι θυμάμαι πριν την ‘κρίση’ δεν είχαμε τέτοια συμπτώματα με σκυλιά…Δεν σου λέει κάτι αυτό?

Για να σε βοηθήσω,εμένα μου λέει πως δεν είναι οι κακοί οι κινέζοι με τις κακές τις συνήθειες (λολ) το κακό,και ότι αν υπήρχε βοιοτικό επίπεδο δεν θα κάθονταν να σφάζουν αδέσποτα :slight_smile:

Δεν έχει νόημα, επιμένεις να παραδοξολογείς έτσι για τα γούστα… #-o

Πίστεψε με δεν έχω ανάγκη να τον βρώ “τούρλα-κώλο” τον Κινέζο για να τον γαμήσω, τα εύκολα και τις τζάμπα μαγκιές τις αφήνω σε άλλους!

Τι “να με βοηθήσεις” ρε; Eίναι ξεκάθαρο πως τα σκυλιά οι Κινέζοι ειδικά (άσε τους πακιστανούς) δεν τα τρώνε από πείνα αλλά για λόγους γαστρονομίας. Το ίδιο και οι Κορεάτες! Δεν τον έμαθα χθες τον κόσμο comealot, έχω γνωρίσει Κινέζους από εποχές που δεν είχαμε στην Ελλάδα και μου το έχουν πεί ανοιχτά “τρώμε ότι κινείται” και “το σκυλίσιο κρέας είναι λιχουδιά” [-X

Η αλήθεια είναι ότι έχει πλάκα που εκνευρίζεσαι,αλλά το παράδοξο δεν μου είπες ποιο είναι…

Δε ξέρω τι σου έχουν πει οι Κινέζοι αλλά και λιχουδιά να είναι ο σκύλος για αυτούς πριν τα πέρσι δεν είχαμε κρούσματα!

Εξάλλου δεν μπήκαν μέσα στο σπίτι σου να πάρουν τον σκύλο σου για να έχεις κάποιο μίσος…οπότε θα φανταστώ ότι έχεις άλλα θέματα,οπότε πάσο

[SPOILER]Ζω για φωτό έξω από το σπίτι σου που θα έχεις σφαχτάρια κινέζων[/SPOILER]

Έλα τώρα… η Κίνα παίζει στην ελεύθερη αγορά με τους ίδιους απάνθρωπους όρους που παίζουν και οι υπόλοιπες υπερδυνάμεις της “δημοκρατικής” δύσης.
Όσοι υποστηρίζουν ελεύθερη αγορά, ας μην διαμαρτύρονται όταν δεν τους βολεύει :wink:

οι κινέζοι ας τρώνε οτι θέλουν στην Κίνα όπως και κάθε λαός έχει τα δικά του “παραδοσιακά” φαγητά…
αλλά όταν πάνε σε άλλη χώρα που απαγορεύεται και κοινωνικά δεν είναι αποδεκτή η βρώση σκύλου,γάτας κλπ προφανώς και δεν θα έχουν το ελεύθερο να τρώνε σκύλους.θα πρέπει να προσαρμοστούν.

δηλαδή comealot χειροτερεύει η κρίση και θα αρχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλον επειδή δεν θα έχουμε φαϊ.

Ωχ ας μην μπούμε στα βαθιά πάλι…

Λυντσάρετέ τους για να μην σκοτώσουν τα αγαπημένα σας αδέσποτα…

Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω στην καλοσύνη μας,θα υποθέσω ότι 1)φιλοξενείτε τουλάχιστον ένα πρώην αδέσποτο στον χώρο σας και 2)κάνετε κάτι για να φάνε αυτοί που πεινάνε και τρώνε σκύλους στον ‘παραδοσιακό’ τους χώρο.Α,έχω και 3),αν σας πει καμιά κυράτζα ότι είχε σκύλο και τον άφησε σε κανά λόφο,την λυντσάρετε επίσης…

Αλλιώς αλίμονο,κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να σας πει υποκριτές!

Δεν καταλαβαινω την τοσο μεγαλη ευσαισθησια για εκεινους που τρωνε κρεας σκυλου. Ειναι λιγο κυνικο (χαχ! σκυλος - κυνικο… i amuse myself :p) αλλα ναι, και αυτο κρεας ειναι και αν καποιον δεν τον πειραζει οπως τους Κινεζους, δε βλεπω το γιατι να μη το φαει. Οποιος δε το γουσταρει, δε το τρωει. Στα σκυλια μας πιανει η ηθικη μας αλλα στις κοτες στα @@ μας? Ο σκυλος δηλαδη εχει πιο πολυ ψυχη απο αλλα ζωα που επιτρεπουμε στους εαυτους μας να τα εκτρεφουμε για να τα σφαζουμε? Με την ιδια λογικη να μην τρωμε και κουνελια γιατι αρκετοι ανθρωποι τα εχουν για κατοικιδια. Αλλα θα πω εγω του αλλου τι κανει να φαει και τι οχι?

κατοικίδιο έχω(σκύλο) και είχα γάτα η οποία ήταν αδέσποτη και την μαζέψαμε.
αν είμαι στον δρόμο και δώ τον άλλον να πάει να σφάξει το σκυλί ναι θα τον “αρπάξω”.

Είσαι μεγάλος μάγκας,κι εσύ κι ο Mule :smiley:

Άλουκαρδ,μα είναι φανερό…

Οι σκύλοι είναι δουλικοί προς τους ανθρώπους,και οι γάτες γλυκούλικες!

Τα κουνέλια δεν ξέρω πως τους ξέφυγαν και είναι κοινωνικά αποδεκτή η βρώση τους ακόμη :stuck_out_tongue:

Σε κάποιους,αν όχι σε όλους,χρειάζονται διακοπές στην Καμπότζη…

Θα παω να παρω ενα κοτοπουλακι αυριο και θα το αγαπαω παρα πολυ. Οποιον ξαναδω να τρωει κοτοπουλο (ή αυγο), τη γαμησε! :p#-o

Δε νομίζω οι Βρετανοί στην Ινδία να τρώγανε βοδινό ε;
Ή μήπως οι Ευρωπαίοι στις μουσουλμανικές χώρες να τρώνε χοιρινό;

Η αλλιώς, φρόντισε να μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουνε!

σωστός

Εσυ δηλαδη δεν τρως σκυλο επειδη στο λεει η θρησκεια σου?
Γιατι αν ειναι ετσι ελπιζω και να μην εχεις κανει και σεξ πριν το γαμο. Ή να εχεις παρομοια απαιτηση και απο τους Κινεζους…

Μην λεμε οτι θελουμε. Οι λογοι για τους οποιους δεν τρωμε σκυλους ειναι επειδη και καλα ο σκυλος ειναι πιο κοντα στον ανθρωπο πραγμα που φυσικα δεν το αρνουμαι. Αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ο αλλος που δεν συμμεριζεται την αποψη σου δε μπορει να φαει σκυλο. Αν δουμε το θεμα πιο σφαιρικα, η ηθικη σας παει περιπατο.

ποιά ηθική ρε alucard.εγώ το βλέπω καθαρά με τις συνήθειες κάθε λαού.τώρα αν στην ινδία ή οπουδήποτε αλλού η συνήθεια στο φαι έχει προέλθει από την θρησκεία δεν με ενδιαφέρει.