Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

ρε παιδιά. τι να αρνηθεί και να παραδεχθεί. κάποιοι οπαδοί της έστειλαν αυτήν την πίπα. δεν την έστειλε το κόμμα.
αλλά παραμένει το αποτέλεσμα της να ειναι οτι χειρότερο σε διάφορες βαθμίδες. αλλά τι να καταλάβει ο στόκος της χρυσής αυγής

Δεν είδα το βίντεο αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία πως το ύφος του νεοναζί ήταν το γνωστό προσβλητικό, τζαμπαμάγκικο και καλά τσαμπουκαλεμένο ύφος της ΧΑ, γιατί με αυτά πουλάνε αυτό που πουλάνε στην εκλογική τους πελατεία. Αυτό που έγραψα λοιπόν είναι πως ο Δραγασάκης λειτουργώντας σαν διαιτητής (έγραψα εγώ) ή μοντεράτορας φόρουμ :slight_smile: (που γράφεις εσύ) τους παρέχει ακριβώς τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη για να πείθουν αυτούς που πείθουν.
Και η βουλή δεν είναι ένα ιδιωτικό φόρουμ, όποιος πιάσει το 3% με βάση τον ισχύοντα νόμο μπαίνει δυστυχώς ή ευτυχώς. Από την στιγμή που μπήκε πρέπει να αντιμετωπιστεί με το να καταδεικνύονται οι προφανώς παράνομες ποινικές πράξεις της ΧΑ (και για να γίνει αυτό πρέπει κάποιοι να διασφαλίζονται συνθήκες διεξαγωγής δίκης χωρίς να υπάρχει τρομοκρατία όπως στην δίκη του Κασιδιάρη) και όχι ο πρόεδρος της βουλής να παίζει το παιχνίδι τους “τιμωρώντας” τους για συμπεριφορές που έχουμε δεί -δυστυχώς- και στο παρελθόν στη βουλή από τον Κουτσόγιωργα στην εποχή του, μέχρι και τον Μεϊμαράκη πιό πρόσφατα…

Τι συμφωνείς; Εγώ σου γράφω πως δεν πάμε καλά και εσύ μου απαντάς με το επίσημο γερμανικό προεκλογικό mantra για “πρόοδο αλλά ανάγκη για συνέχιση της προσπάθειας”…
Αν βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ, να είσαι βέβαιος πως είναι το τραίνο που έρχεται πάνω μας!

Και δεν μου απάντησες και ποιό είναι το κακό σενάριο, αν η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν πάει όπως μας λένε οι εμπνευστές της

https://www.youtube.com/watch?v=lX85jIfHKrI
:lol::lol:

Το μήνυμα των διεθνών οίκων προς τον Γ. Προβόπουλο:
"Αν αποτύχει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ξεχάστε τα όλα…!"
29 Ιανουάριος 2013

Πηγή:newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/1764/apotyhei-i-anakefalaiopoiisi-ton-trapezon-xehaste-ta-ola#ixzz2TpxvwbsP

Τρόικα: Να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση έως τις 14 Ιουνίου
16 Μαϊου 2013

Μπαρνιέ στην ΚτΚ: Οι καταθέτες θα πληρώνουν τη χρεοκοπία των τραπεζών
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ) θα παρεμβαίνει για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της Ευρωζώνης αφού έχουν εξαντληθεί όλες οι εναλλακτικές δηλώνει στην «Κ» ο Μισέλ Μπαρνιέ.
Δημοσίευση: 18/05/2013

Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/232459/barnie-stin-ktk-oi-katathetes-tha-plironoun-ti-hreokopia-ton-trapezon/#ixzz2TpyJNP00

Κοϋίζ για σένα…

Ποιά είναι η λέξη που η συνήθης χρήση της ορίζει το άτομο που δεν χρησιμοποιεί κοινή λογική και επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τα ίδια λάθη ενώ ταυτοχρόνως διατηρεί στο ακέραιο την αίσθηση ότι είναι σωστός;

Στον mule απαντάω.Αν δεις παραπάνω με εγκαλεί ότι δεν απάντησα…Όσο για την ουσία του ερωτήματος σου ρώτα τους συμφορουμίτες που μόλις είπα έκανα θετικά σχόλια για την πορεία της οικονομίας και των πρωθυπουργό και καλά τους φάνηκα τρελός και όλα τα κανάλια είχαν το περιεχόμενο των ποστ μου πρώτη είδηση…Τα ίδια κάναν και στις εκλογές συν το ακυρο μπαν και είμαι κυβέρνηση τώρα…Απλά ο μερικοί νομίζουν ότι χάνουν την ατομική ευθυνη στα πλαίσια μιας συλλογικότητας και καλύπτονται μέσα απο αυτήν…
Τεσπά …Εγκώμια από αυστριακό Τύπο για Σαμαρά
http://ysterografa.gr/international-news/εγκώμια-από-αυστριακό-τύπο-για-σαμαρά

δεν μπορεί να είσαι αληθινός. δεν γίνεται απλά. αμα πληρώνεσαι απο κάπου να μας το πεις. αλλιως δεν βγαίνει νόημα

δεν μου απάντησες.

Στείλε msn η skype να σου απαντήσω.Να μιλάμε και με ίσους όρους.Έχω και γω ερωτήσεις να σου κάνω…Δεν συνεχίζω άσχετο διάλογο εδώ σεβόμενος τον τίτλο του θρεντ.Αν αρχίσουμε εμείς να μιλάμε θέλουμε 15 σελίδες.

ναι. γιατι θέλει και 15 σελίδες να σου πει ο άλλος οτι είναι αστειο να μας λες οτι τα κανάλια στις ειδήσεις ειχαν το περιεχόμενο των ποστ σου. τα κανάλια.εισαι τοσο αθωος?μαλλον οχι…

[B][I]Τα ίδια κάναν και στις εκλογές συν το ακυρο μπαν και είμαι κυβέρνηση τώρα[/I][/B]
:wacko::wacko::wacko::lol2:

ναι έχεις δίκιο.

Μήπως θες καλύτερα να έρθω εκεί στην αλεξάνδρας να κουβεντιάσουμε με την λάμπα αγκαλιά;

:lol3::lol3::lol3::bow2:

Δηλαδή κυβέρνηση είναι κάποιος που εδώ μέσα έχει γράψει πως:

  1. στην χούντα ήταν καλύτερα από την κυβέρνηση της ΝΔ
  2. δεν έγινε η γενοκτονία των Εβραίων
  3. αξίζει θάνατος σε όλους τους κουμουνιστές
  4. η ακροδεξιά βία δικαιολογείται γιατί είναι αντίδραση στην ακροαριστερή βία.

Κι αυτά τα λέει κάποιος που εργάζεται για τον Άδωνη Γεωργιάδη μιας και “έγινε τώρα κυβέρνηση”

Δεν υπαρχει μσν πλεον,μονο σκαιπ.

Ρε γιατί χώνεστε στο παιδί που τα λέει τόσο ωραία? Είναι γνωστό βέβαια ότι είστε δάκτυλοι του Τσίπρα εδώ μέσα, αλλά και πάλι!

Ρε καρβου κάνεις υπεραπλουστεύσεις…έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά θα το κάνω γιατί θέλω να είμαι καθαρός.Πολύ σύντομα…
1)Για κάποιους ήταν…αλλά εγώ μίλαγα τότε για συγκεκριμένα κομμάτια πχ οικονομια,εγκληματικότητα μπλα μπλα μπλα…Δεν θα μπορούσα ούτε κατα φαντασίαν να πω ότι είναι καλύτερο ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ…ακόμα και αν ήταν στα μέτρα μου…γιατί σεβομαι και και την ελευθερία του άλλου (όχι στο να βάζει βόμβες ε).Το ίδιο θα συζήταγα και για τα άλλα ολοκληρωτικά καθεστώτα.Το να κάνεις μια μεμονωμένη σύγκριση πχ στον οικονομικό τομέα δεν σε κάνει θιασώτη του πολιτεύματος.Και το η χούντα δεν τελείωσε το 73 δεν το έβγαλα εγώ.
2)Οκ too much θέμα γενικά η όλη συζήτηση βασίστηκε σε κάποια στοιχεία πχ τον αριθμό που έδινε ο ερυθρός σταυρός σε σύγκριση με άλλους αριθμούς και συνεχόμενες μεταβολές.Η βάση ήταν ένα βιβλίο με θεωρίες συνωμοσίας.Δεκτόν ότι είναι ευαίσθητο και παρεξηγήσιμο αλλά εμένα προσωπικά σαν ερευνητή δεν με δεσμεύει τίποτα παρά μόνο η πληροφόρηση.Ουσιαστικά δεν αρνήθηκα το γεγονός απλά ανέδειξα και άλλα στοιχεία περί του μεγέθους στα πλαίσια ανταλλαγής πληροφοριών.
3)Και αυτό υπεραπλούστευση.Ακόμα και στο αν θα έπρεπε να υπάρχει θανατική ποινή δυσκολεύομαι να απαντήσω με ασφάλεια.Αυτό που έκανα ήταν να προσπαθήσω να δώσω λογικές εξηγήσεις για εγκλήματα του παρελθόντος.Γιατι η θεωρεία ότι εμείς οι τάδε είμαστε τα καλά παιδιά που μας κυνηγάν και μας σκοτώνουν γιατί θελουμε το καλό όλων και γιατί είμαστε ωραία παιδια δεν στέκει.Όταν μια ομάδα όποια και αν είναι αυτή ξεκινά πόλεμο έναντι κάποιας άλλης οι άλλοι δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.Λογικές εξηγήσεις σε μια ανίερη προπαγάνδα πήγα να κάνω και μόνο για πράγματα που παρουσιάζονταν εντελώς μονόπλευρα και χωρίς διάλογο.Ακόμα και στην βια της άκρας αριστεράς έχω δώσει εξηγήσεις.Κανονικά όλοι πρέπει να προσπαθούμε να βρίσκουμε τις αιτίες και να τις ερμηνεύουμε.
4)Ψευδές.Καμμία βια δεν δικαιολογείτε εκτός της νόμιμης κρατικής.Εγώ είχα πει ότι οπου δεν δρα το κράτος δρα το παρακράτος.Σαν φυσικό νόμο το ανέφερα.Το αν ήταν αλήθεια όλοι το βλέπουμε και αυτήν την φράση την έχουμε ακούσει από ανθρώπους διαφορετικών ιδεολογικών καταβολών.Το ότι το καλοκαίρι έχει καύσωνα αν το πω δεν σημαίνει ότι συμφωνώ.Είναι απλή φυσική επίπτωση.
Δεν συνεχίζω το ποστ για να περάσω στην αντεπίθεση…Έπρεπε να τις κάνω τις διευκρινήσεις για να είμαι καθαρός.Και θα χαιρόμουν πάρα πολύ να συζητήσω με έναν ώριμο αναρχικό που ξέρει τι είναι και γιατί είναι και να τον αφήσω να προσπαθήσει να με πείσει για το ορθό των επιχειρημάτων του.

Να φανταστώ σε ενοχλούν οι βόμβες που μπαίνουν στο mall και όχι στο γραφείο του τσάκου. Σε ενοχλούν οι βόμβες στα γραφεία βουλευτών αλλά όχι στα μπουζουκτσίδικα στην παραλιακή. Επίσης η φαντασία μου τρέχει και θα φανταστώ πάλι ότι σε ενοχλούν οι βίαιες συμπεριφορές πολιτών αλλά όχι της αστυνομίας. Μα τι λέω; Το είπες μόνος σου…[I]Καμμία βια δεν δικαιολογείτε εκτός της νόμιμης κρατικής.[/I] Νόμιμη κρατική βία. Μάλιστα. Υπάρχει νόμιμη βία. Σαν αυτή που ρίχνουν στα πρόβατα όταν παν να φύγουν από την είσοδο στο μαντρί, να ξεστρατίσουν.

Δεν αξίζει να σου μιλήσει κανείς ιδεολογικά. Δεν έχεις καν κάποια ιδεολογία.

Και στην τελική…Το ότι θα σε ειρωνεύομαι και θα σου επιτίθεμαι σε κάθε ποστ δεν σημαίνει ότι θα συμφωνείς. Είναι φυσική επίπτωση του να είσαι ένας ανίδεος, ένας καημένος συστημικός ανθρωπάκος.

Τα λέει και ο ίδιος [I]εδώ[/I].

Ήταν δεκαπέντε λέει και απλά του άρεσε το νόημα της φράσης και η γραμματοσειρά, δεν ήξερε για χίλτερ και ναζήδες.

Πάμε και για λίγο πασοκ από τα παλιά.

[I]Σηφουνάκης[/I]: “Διόρισα τη γυναίκα σου … έπρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις.”

Το παρακάτω άνευ σχολίων.

[I]
Πένθιμες καμπάνες στην Αιγιάλεια για τρεις μέρες λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου[/I]

Από την Τρίτη και για τρεις ημέρες οι καμπάνες στους ναούς της Αιγιάλειας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά.

Αυτό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας θεωρεί “φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες”, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως"αυτομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης".

Το απόγευμα της Τρίτης, πολυμελής αντιπροσωπεία κληρικών θα μεταβεί στην πλατεία Συντάγματος για να επιδώσει το Ψήφισμα της Ιερατικής Συνάξεως στον πρόεδρο της Βουλῆς και στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Οι Πολιτικοί μας Ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα, βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται”, αναφέρει το ψήφισμα ιερέων της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας.

Επίσης, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, δημοσιεύει άρθρο του στο romfea.gr, όπου και αφήνει αιχμές ότι “η Διοίκησις της Εκκλησίας μας τηρεί σιγήν ιχθύος επί του ζητήματος αυτού”, ενώ προσθέτει:

"Έχουμε την γνώμη, ότι απ’ εδώ και πέρα ό,τι στραβό κι αν συμβαίνει ολόγυρά μας, θα είναι υπό την προστασία του Νόμου, αφού δηλ. εμείς δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας δημοσίως, Δηλαδή:

Ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος!

Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση!

Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα “βαποράκια” τους θα κινούνται ελεύθερα!

Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να αρθρώσει ένα λόγο εναντίον τους, μόνο και μόνο επειδή θα χαρακτηρίζεται “ρατσιστής”".

Ο κ. Αμβρόσιος προσθέτει, μεταξύ άλλων:

Το μέτρο αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Εκκλησία! Μεταξύ των άλλων θα φιμώνουν και τον ιερόν άμβωνα! Μια πιο προσεκτική ανάγνωση του Νομοσχεδίου μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι:

Απαγορεύεται στον Επίσκοπο να διδάσκει τους πιστούς του!

Απαγορεύεται στον ιεροκήρυκα να αναπτύσσει τον Ευαγγελικό Νόμο!

Απαγορεύεται στον Εφημέριο να ενημερώνει τους Ενορίτες του για τα διάφορα ιδεολογικά ρεύματα της εποχής, για τις αιρέσεις κλπ. και να εφιστά την προσοχή τους.

Εάν π.χ. τολμήσει να κηρύξει κατά των Χιλιαστών, θα συλλαμβάνεται!

Έτσι λοιπόν:

Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας!

Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας!

Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνωνται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτειά τους!

Κανείς από αύριο δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον τους, αφού ο Νόμος μας το απαγορεύει!"

Καμία έκπληξη για την θρησκεία του πιο απόλυτου μίσους και ψεύδους που εκφύλισε και εκφυλίζει το ανθρώπινο είδος τα τελευταία 2.000 χρόνια.