Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Παναγιά μου κάνε να μην γίνουμε κομμουνιστές ή ναζί. Δημοκράτες και ευρωπαίοι να είμαστε παναγιάμ κιας τρώνε τα παιδιά( των άλλων) από τα σκουπίδια.

1.Είναι όντως ειρωνικό το ποστ σου; Δηλαδή προτιμάς να γίνουμε ναζί;
2.Επίσης δεν είναι κάπως αντιφατικό κάποιοι που πριν από τις εκλογές κατηγορούσαν τη ΝΔ ότι τρομοκρατεί τον κόσμο με πιθανή έξοδο από το ευρώ να ζητούν τώρα αυτή την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ;

  1. ειρωνικό δεν είναι μια ευρωπαική ένωση που καταδικάζει κομμουνισμό και ναζισμό να συμπεριφέρεται έτσι ;
  2. σε ποιους αναφέρεσαι ; πριν τις εκλογές η ν.δ. έπαιξε το χαρτί της ολικής καταστροφής . Ε οκ, κανείς δεν πίστεψε ότι ο συριζα θα επιλέξει να βγούμε από την ε.ε. και απότι φαίνεται δεν θα πεθάνουμε τελικά.

Την έξοδο από την ε.ε. την ζητούν διάφοροι, για διαφορετικούς λόγους. εγώ π.χ. θεωρώ ότι είναι ανέφικτο να σηκώσουμε κεφάλι εντός ε.ε. με τέτοιο χρέος. Επίσης δεν μου αρέσουν οι κεντρικά σχεδιαζόμενες οικονομίες όπου ένας τεχνοκράτης παίρνει αποφάσεις για εμένα.

Η κατάσταση στην Ε.Ε δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουν οι δομές στις οποίες έχει στηθεί.

Συγκεκριμένα, τα χρέη πολλών χωρών τα οποία κατά τη γνώμη μου δεν είναι βιώσιμα (δεν είναι μόνο η Ελλάδα), θα πρέπει ή να κουρευτούν σε ένα αξιόλογο ποσοστό ή να διαγραφούν, ώστε να γίνει ένα σωστό start-up της οικονομίας. Σύντομα η Ευρωζώνη θα κληθεί ξανά να ανοίξει το θέμα των χρεών, δήλωσε άλλωστε και ο Ντάιζενμπλουμ (δεν μπορώ να γράψω το όνομα του σωστά) πως θα ανοιχτεί ξανά το θέμα του ελληνικού χρέους μέχρι τον Ιούνιο. Βεβαίως, αυτό πρέπει να γίνει και για χώρες όπως η Ιταλία ή Ισπανία.

Για να διαγραφεί το χρέος κάποιας χώρας βεβαίως χρειάζεται η ψήφος όλων των χωρών της Ευρωζώνης. Εκεί είναι το πρόβλημα που συνάντησε ο Συριζα. Μνημόνια και προγράμματα θα υπάρχουν όσο υπάρχει το χρέος. Το θέμα είναι να διαμορφωθούν έτσι ώστε να γίνει άμεση αποπληρωμή του μεγαλύτερου μέρους του για να ξεμπερδεύουμε κάπως. Επίσης πάνω απο όλα να μην πάρουμε άλλο δάνειο απο Ιούνιο και μετά.

Επίσης γελάω με όσους θέλουν μείωση της φορολογίας όταν το χρέος της χώρας φτάνει τα 190 δις. Ειδικότερα, για όσους ψήφισαν ΝΔ εποχές 2000 και 2004 προτείνω ειδική φορολογία, μιας και η κυβέρνηση τους εκτόξευσε το χρέος σε κάτι επίπεδα που δίχως κούρεμα θέλουν καμια 20ετία να αποπληρωθούν.

Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω όσο έπαιζε μέσα σε Ευρωπαϊκά όρια και δίχως διαγραμμένο χρέος. Από την άλλη είχε και το ενδεχόμενο να ζητήσει Grexit με την υποβάθμιση νομίσματος που θα ακολουθούσε. Τίμιο, αλλά θα τους ζήμιωνε πολιτικά, γιατί ο Έλληνας θέλει και Ευρώπη και κανένα πρόβλημα, θέλει και δάνεια αλλά θέλει και άμεση διαγραφή τους μετά.

Η Ευρώπη θα συναντήσει τα δύσκολα στο μέλλον και δυστυχώς τα δύσκολα αυτά δεν θα έρθουν για την Ελλάδα…

Δες αυτό. Κυλιέμαι στα πατώματα

Η τελευταία σκηνή με τον “original” Βαρουφάκη για εμένα είναι πολλή κακή εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω. Πάρα πολλή κακή εικόνα. Μέχρι τότε κι εγώ γελούσα λίγο αλλά μετά μου κόπηκε το γέλιο.

Αν παίρνεις ένα ξεκομμένο απόσπασμά, ναι πολύ κακή εικόνα θα βγάλεις !!!
Που ξέρεις σε τι αναφερόταν ? Αν ήταν αρνητικό παράδειγμα π.χ. ??? ή μήπως πρέπει να είμαστε πολιτικά ορθοί μέχρι αηδίας ??? (δεν ξέρουμε καν του πότε είναι το vid …)
Στην τελική αν θέλει κάποιος να περάσει κάτι αρνητικό (και το vid αυτό του γερμανικού καναλιού μόνο κάτι αρνητικό δεν θέλει να περάσει) μπορεί να απομονώσει και το ποιο αθώο απόσπασμά, τόσα χρόνια στο Ελλάντα με τη μονταζιέρα της ΝΔ το βλέπαμε αρκετά συχνά …

Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που το κάνεις τόσο ζήτημα ,.,.,… (ή μάλλον μπορώ.)

Metal up your ass, που έλεγαν κάποτε και κάποιοι… και τα πολίτικαλ κορέκτ να τα βάλουν εκεί που ξέρουν. Οι ψεύτικοι καθωσπρεπισμοί μας μάραναν!

Την ίδια εμετική προπαγάνδα πάντως προωθούν και τα Γερμανικά μέσα. Η πόλωση έρχεται από εκείνους, όχι από εμάς θαρρώ.

Α, αν διαβάσει κανείς τα νέα τις τελευταίες ημέρες, πολλά…ανέκδοτα κυκλοφορούν εκεί έξω :lol:

Ε πες το αφού μπορείς. Γιατί κολώνεις;

Δεν ξερω τι γινεται με τα media αλλα τετοιο μισος για εναν λαο εχω να δω μπολικα χρονακια.
Τις λιγες φορες που βρεθηκα στην Ελλαδα μεσα στα τελευταια ετη, ακουσα ουκ ολιγες φορες πραγματα τα οποια με εκαναν να αναρωτιεμαι για πολλα. Θυμηθηκα παλι καποιες ωραιες ιαχες οταν ειχαν πεσει οι δυδυμοι πυργοι. Και ηταν ουκ ολιγες.

Και αυτοί κυβερνούσαν…

Και τα ζωα τους ψηφιζαν απο το '74 και μετα.
Ο Χαρδουβελης σε μαρανε?
Οι πραγματικοι εγκληματιες δεν προκειται να λογοδοτησουν.
Χρονια τωρα.

Προφανώς ο Χαρδούβελης είναι πταίσμα, μπροστά στους άλλους… αλλά είναι ενδεικτικό της κατάστασης.
Σε παρακαλώ, μην προσβάλεις το ζωικό βασίλειο…

Στη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή της Χαλανδρίτσας Αχαϊας προχώρησε η τοπική αστυνομία, μετά από καταγγελία ότι απασχολούσε απλήρωτους και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη από την αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης, με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, αλλά και της εργασιακής εκμετάλλευση, καθώς σύμφωνα με δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του, ανάγκαζε αλλοδαπούς να εργάζονται στην επιχείρησή του, χωρίς να τους προσφέρει υγειονομική και ασφαλιστική κάλυψη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι [B]οι εργαζόμενοι[/B] ζούσαν σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα [B]έπαιρναν ως αντίτιμο για την εργασία τους ένα πιάτο φαγητό[/B]. Το όλο θέμα έφτασε στην αντίληψη της αστυνομίας μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του επιχειρηματία και της επιχείρησης στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος.

Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα που στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παρόμοιες κατηγορίες και για το ίδιο αδίκημα. Οι έρευνες πάντως της αστυνομίας για το όλο θέμα συνεχίζονται.

Εμπρός για νέες Μανωλάδες. Ζήτω το επιχειρείν.

και τι να γίνει ρε συ zouglau?? να κλείσουν οι επιχειρήσεις θέλετε??

αν και προκαλει γελιο, ειναι για κλαματα η φαση.

Θα έχει και σημαίες για να τοποθετούν στους κωλαρίνους τους οι παρευρισκόμενοι ή θα μείνει ημιτελής η πρωτοβουλία ;

σκασε ρε απατριδε

Παλιοτερα μια ψηφος εφτανε για τον διορισμο. Πλεον χρειαζεται και το 12% της αποζημιωσης. Πρωτη φορα αριστερα