Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Άραγε θα έχουμε το δεύτερο γύρο #StopTheCount και #StormTheCapitol από Ελληνοαμερικανούς φέτος σε περίπτωση που δεν κερδίζει ο Κούλης?

2 Likes

#stormthesyntagma και #stopthemetrima θα ειναι

3 Likes

Τι λέει μωρέ ο γελοίος; Εν τω μεταξύ επειδή το κάρμα είναι μπιτς (που λένε και στο χωριό μου)…

Summary

1 Like

2021 και έχουμε ακόμα υπέργειο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας , τις μικρές παρόδους δεν τις καθάρισε κανείς παρά μόνο οι κύριες οδοί επειδή " πατήθηκαν " από τα οχήματα , χοντρά κλαδιά από δέντρα μοιραία και προφανώς θα πέσουν υπο το βάρος του χιονιού ή από άνεμο αφού κανένας δεν ασχολήθηκε να τα κλαδέψει και ΑΚΟΥΜΕ / ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

5 Likes

Αν ανοίξουν το έδαφος, θα γίνει χαμός με το τι έχουν κάνει και πως τα έχουν στρώσει. Η μισή Αττική δεν έχει αγωγούς για όμβρυα, “τα παλιά τα χρόνια” όλοι οι μπαστουνόβλαχοι σκάβαν και χτίζαν και ποιος ξέρει τι έχουν κάνει, δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο πιθανότητα να υπάρχουν σχέδια “Εδώ περνάνε καλώδια τηλεπικοινωνιών, εδώ είναι υδραυλικοί αγωγοί”, ο Μπακογιάννης ξύπνησε μια μέρα να κάνει περίπατο και η μελέτη του καθηγητή του ΕΜΠ που πήραν σαν πρότυπο οριακά πέρναγε ως διπλωματική εργασία και άλλα πόσα.

Εν προκειμένω όμως για το ρεύμα, ο μετασχηματιστής που έσκασε στον Ασπρόπυργο πριν μια βδομάδα και έπιασε φωτιά, είναι κατασκευής 1986 και ο διακόπτης προστασίας του 1972. Κι όλα αυτά ενώ η ΔΕΗ ήταν μονοπώλιο στη χώρα. Τα λεφτά που έχουν φαγωθεί είναι αδιανόητα.

3 Likes

Έφτιαξα ξεχωριστό τοπικ για να το κάνω bump όταν χρειάζεται, τσεκάρετε το

Πιστεύει κανείς ότι υπάρχει άλλη χώρα στην οποία δε θα είχε παραιτηθεί υπουργός πολιτισμού μετά ΚΑΙ τα σημερινά ανεκδιήγητα ξεφτιλίκια?

Μιλάμε πλέον και επίσημα για χώρα-βόθρο, τον απόλυτο ΑΠΟΠΑΤΟ της Ευρώπης.Βγήκε ρε μαλάκα και έδωσε συνέντευξη τύπου ότι την εξαπάτησε ο Λιγνάδης με την υποκριτική του τέχνη.Τι ντροπή!

Κυρ Παντελή ξύπνα σου γαμάνε και τα παιδιά σου πλέον ΒΛΑΚΑ

15 Likes

Όλα αυτά που είπε η Μενδωνη εείναι εξοργιστικά. Όμως το χειρότερο είναι που είπε πως είναι “επικίνδυνος άνθρωπος”.

Αυτό δείχνει είτε πρότερη γνώση, είτε ότι προέκυψαν στοιχεία που το αποδεικνύει και τα έχει στην κατοχή της (μην ξεχνάμε πως οι καταγγελίες και οι μηνύσεις δεν είναι αποδείξεις), είτε προσπαθεί να επηρεάσει τις οποίες διαδικασίες μέσω της θέσης της

Έχει υπάρξει ποτέ σε αυτή τη χώρα αυτό που λέμε “ανάληψη ευθυνών” από υπουργό;
Πάντα δεν φταίνε σε κάτι, φταίνε οι άλλοι, η αντιπολίτευση, δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, εξαπατηθηκαν, έγιναν λάθη που δεν ήταν της δικαιοδοσίας τους.
Καμία έκπληξη με την Μενδώνη και την κάθε Μενδώνη.

2 Likes

Μην ανησυχείτε,παιδιά, για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει το διαχρονικό αντιβιοτικό της δημοκρατίας που λέγεται κάθαρση. Θα υπάρξουν εκείνες οι διορθωτικές επεμβάσεις σε επίπεδο προσώπων, εμείς θα εφησυχάσουμε ότι ότι το σύστημα κατάφερε να περισώσει την αξιοπιστία των θεσμών του, γενικά επιστροφή στην ομαλότητα.

Υ.Γ. Αυτό όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για όποτε αγανακτούμε που “δεν παραιτείται ο τάδε ή ο δείνα υπουργός/βουλευτής κλπ. κλπ.” μετά από κάποιο σκάνδαλο.

Θα τη γλυτώσουν και αυτή τη φορά?

1 Like

τρισαθλιοι

2 Likes

Οχι, δε θα τη γλιτωσουν. Θα τους βγαλουν στη φορα τα καναλια και οι εφημεριδες!

…μονο απο τα σοσιαλ ο,τι γινει. Εχουν πολυ μεγαλη δυναμη τα σοσιαλ.

10 Likes

8 Likes

Κυκλοφορεί κι αυτή η φωτό, διάβασα όμως ότι την κατέβασε απ’το ινστα του, άρα δεν ξέρω αν είναι φωτοσοπιά.

Summary

2 Likes

Και τι ακριβώς σημαίνει αυτή η χειρονομία για εμάς που δεν ξέρουμε;

Σεξουαλικος υπαινιγμός. Παλιά το ξέραμε ως “θα του σκίσω το γκρόβερ”, τώρα μεταξύ άλλων “θα του το κάνω σουρωτήρι”.

Υπάρχει μεγάλο εύρος ερμηνείας πάντως

1 Like

Α εγώ εστιασα κυρίως στο gangbang στην περιγραφή, δεν κυκλωσα το χέρι, έτσι τη βρήκα

Εγώ πάντως είμαι αθώο αγόρι και τη λέξη gangbang την έμαθα μόλις πριν 5 χρόνια όταν βγήκε το DAB.

Εκεί που λέει ο Snik

Τη δικιά σου παίρνουμε gangbang, ποιος γαμάει τους λαϊκούς dab.

Πόσος μισογυνισμός σε ένα στίχο…

2 Likes