Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ναι αλλά πόσες δολοφονίες δημοσιογράφων έχει το Βέλγιο; :stuck_out_tongue:

1 Like

Χωρατατζής από τους λίγους !!! Πολύ γρήγορα όπως κάνει πάντα η ΕΛ.ΑΣ !!! Χαχαχαχαχαχαχα

6 Likes

αιντε ρε βοδι που μας δουλευεις κιολας…

2 Likes

Ρε συ αυτο που λεει ο Παντελης ειναι οτι η συγκεκριμενη αυξηση δεν προκυπτει απο πουθενα πως ειναι λογω καποιας τασης ο κοσμος να γινεται πιο αντιεμβολιαστης, πιο πολυ φοβαται να παει σε ιατρικα κεντρα και9 το αναβαλλει. Ανευθυνο ΔΕΝ ειναι, τα εμβολια εχουν μεγαλο παραθυρο και να με συγχωρεις, και εγω ξαναλεω ολα μεσα σε κατι μηνες απο την υποτιθεμενη ημερομηνια τους τα εκανα, μην κανετε την τριχα τριχια ρε συ.

Για το πλευρο που λες δικιο εχεις, αλλα αμα πονας τοσο στον θωρακα μετα απο χτυπημα καλο εινια να κανεις ακτινογραφιες-υπερηχο γιατι μπορει να εχεις καποια ρηξη η να εχει πειραχτει κατι αλλο, σαφως πολυ πιο επειγον απο το να αναβαλλεις το εμβολιο μερικους μηνες. Αμα ησουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% οτι το μονο που ειχες ηταν σπασμενο πλευρο και τιποτα αλλο ναι οκ, μην πας, οντως το ξερω οπυτε ναρθηκας μπαινει ουτε τιποτα, πονας και γουσταρεις :stuck_out_tongue:

(πως και που την επαθες Btw?)

3 Likes

Εντωμεταξύ πάνω σε αυτό που λέτε, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να γίνει “πολιτική” στους νεκρούς, αλλά έτσι θα πέσει και η ευθύνη στην κυβέρνηση.

Τώρα έχουμε πολύ παραπάνω κρούσματα απ’το Νοέμβριο, όμως οι νεκροί είναι σταθερά 70-80 σε αντίθεση με τότε που πιάνανε και 100 τη μέρα. Δε θα βγουν να πουν ότι τα εμβόλια το έκαναν αυτό (που προφανώς είναι και σημαντικότατος παράγοντας) και να το χρησιμοποιήσουν ως κατεύθυνση και στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, γιατί θα ειπωθεί η ερώτηση, "γιατί δεν κάνατε τα αδύνατα δυνατά να πάρετε όσα περισσότερα εμβόλια μπορείτε? ".Θυμάμαι και ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι δεν αγόρασε η Ελλάδα, ενώ είχε την επιλογή.

Στα υπόλοιπα που λέτε, εγώ κάνω ένα τσεκ απ το χρόνο γενικές, και αν δεν είμαι έτοιμος να πεθάνω δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη, συνήθως πέφτω για ύπνο μπας και μου περάσει ο πονοκέφαλος ή ο πυρετός :stuck_out_tongue:

4 Likes

:stuck_out_tongue:

Δυστυχώς, πιθανόν επειδή είναι το ακριβότερο. Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω ότι η ευθύνη της κυβέρνησης στο θέμα των εμβολιασμών είναι πιο πολύ επικοινωνιακή παρά ουσιαστική. Υποσχεθήκανε και δεν τηρήσανε, οπότε θα υποστούνε το δίκαιο κράξιμο.

1 Like

Νοεμβριο, επεσα με ποδηλατο γιατι πεταχτηκε ενα πεζοδρομιο μπροστα μου με την γωνια και το τιμονι του ποδηλατου με εμβολισε στο πλευρο… Τωρα ρε ειμαι ολα καλα, δεν ειχα τοσο εντονο πονο ωστε να φρικαρω.

Απο κει και περα για τα εμβολια νομιζω εχουμε χαθει στην μεταφραση. Υπαρχουν τα MMR που ειναι τα βασικα που πρεπει να κανει καθε παιδι, και υπαρχουν κι ενα σωρο αλλα που δεν ειναι τοσο βιαστικα να κανει καποιος. Υπαρχει και το εμβολιο της γριπης που ειναι απλα marketing ploy και μια μαλακια γενικα.

Τεσπα. Το οτι το ποσοστο των αντι-εμβολιαστων και στην Ελλαδα και παγκοσμιως ανεβαινει, ειναι μια αδιαμφισβητη αληθεια. Και ενα ποσοστο αυτων που δειχνουν τα γραφηματα θα ειναι και λογω ανοδου της μαλακιας στον εγκεφαλο στα συγκεκριμενα ατομα.

Σε τι ακριβώς διαφοροποιείται από τα άλλα εμβόλια που ανέφερες; Είναι καλύτερο να πεθάνεις από γρίπη παρά από ιλαρά; Σιγά το marketing ploy, μια χαρά καλό είναι όταν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν λιγότερο και κινδυνεύουν λιγότερο.

Εεεε δεν ειναι ακριβως ετσι. Και στην Ευρωπη δεν γινεται ο κακος χαμος που γινεται εδω καθε flu season με το εμβολιο της γριπης, αλλα εδω ειναι ξεκαθαρα για να βγαζουν λεφτα οι εταιριες. Δεν κινδυνευουν ολοι απο την γριπη το ιδιο, και εδω το διαφημιζουν ως κατι που πρεπει να κανουν ολοι καθε χρονο.

Αουτς περαστικα!

Το προβλημα με το εμβολιο της γριπης ειναι οτι στηριζεται σε σπεκουλα για το ποια μεταλλαξη θα ειναι η επικρατουσα καθε χρονο οποτε αμα πεσουν εξω οι προβλεψεις μπορει να ειναι εντελως αχρηστο. Αμα εισαι σε ομαδα υψηλου κινδυνου το κανεις, αν οχι αστο δεν τρεχει.

Θα σας πω μια ιστορια που μολις εμαθα που σε μια προταση συνοψιζει την Κυπρο. Θεια μου δεν ξερει αν πρεπει να κανει το εμβολιο οποτε ρωτησε τον πνευματικο της(!), αυτος της ειπε κανε ο,τι σου πει ο αντρας σου (!!) ο οποιος, παρ’ολο που ειναι γιατρος ειναι εναντιον του εμβολιου οποτε της ειπε μην το κανεις (!!!). Δεν εχω περεταιρω σχολια, η ηλιθιοτητα του παραπανω sequence με αφηνει απλα αφωνο.

11 Likes

Αυτο στειλε και στους 3

4 Likes

Και δίπλα μια φωτογραφία του Robert Downey Jr λέγοντας, “δεν έκανε το εμβόλιο κοίτα πως έγινε, θες θου Κύριε να μαυρίσεις κι εσύ?”

1 Like

Τρομερό!

5 Likes

Αυτο το ελλαδα 2.0 μου θυμιζει το πενταετες πλανο μαλεζανι με τα αποτελεσματα του οποιου γελανε ακομα τα τσιμεντα.

5 Likes

Όταν βλέπω τέτοιες δηλώσεις μου έρχεται πάντα στο μυαλό το εν λόγω βίντεο εκεί στο 0:32

Στη Γουόλ Στρητ μας παίρνουν τσι… όλοι!!

7 Likes

Εντωμεταξυ ναι οκ, χαρηκαμε, αμα η οικονομια συρρικνωθει κατα 50% πχ και την επομενη χρονια εχουμε αναπτυξη 5% θα ειναι ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ το ποσοστο αλλα δεν λεει απολυτως τιποτα, ειναι παντελως γελοιο σαν κουβεντα ακομα και να ισχυε.

8 Likes

Ελπίζω να μην περάσει το αποπάνω. Το ΚINAΛ σαν πιστό δεκανίκι της δεξιάς συντάσσεται για ακόμα μία φορά με τη ΝΔ.

Μαζί και με τις ψήφους της Ελληνικής Λύσης δεν φτάνουν τις 200 που απαιτούνται.

Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει δικό του νομοσχέδιο, δεν ξέρω ποιες είναι οι διαφορές από αυτά που κατέθεσε ο Βορίδης.

4 Likes

Καλο ειναι να μη μεινει τιποτα στο οποιο να μην πατησει ποδι.

4 Likes

Το οποίο νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί πριν 1 1/2 χρόνο περίπου…Τώρα θέλουν να καταργήσουν πλήρως τις προϋποθέσεις που θα πρέπει κάποιος να πληρεί για να μπορεί να ψηφίσει. Δλδ να έχει λόγο για το τι συμβαίνει εδώ κάποιος που δε ζει εδώ, δεν εργάζεται εδώ !!!

3 Likes

Και γαμω είναι! Ο κάθε τραμπικός στην Αστόρια θα ασπαστει Κούλιτς

2 Likes