Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ειναι οντως ασχημο το να βλεπεις καποιον να κινειται απειλητικα απεναντι σε εναν μεγαλο ανθρωπο. Κριμα.

Για την ουσια της διαφωνιας τους δεν εχω αποψη, ουτε χρειαζεται να εχουμε ολοι αποψη φυσικα.

Χωρίς να έχω παρόμοιες πολιτικές αντιλήψεις με σένα,συμφωνώ κατά μεγάλο βαθμό.

Αν και είναι τέρμα φασιστικό αυτό που έκαναν,για να λέμε την αλήθεια…

Όποιος και αν είναι ο απέναντί σου,ό,τι κι αν λέει,τον αφήνεις να μιλήσει,εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων

Kiratze,πού διαφωνείς ακριβώς με τον mikeius?Χωρίς να τον συμπαθώ απαραίτητα,μου φαίνεται πως γράφει εμπεριστατωμένα στη συγκεκριμένη περίπτωση

Προφανώς διαφωνούμε εντελώς στο χαρακτήρα του φασισμού comealot.

Σε πολλά βασικά πράγματα διαφωνούμε Γράκχε.

Αυτό που εννοούσα ουσιαστικά είναι πως συμφωνούμε στο ότι μια κινητοποίηση με την μορφή έντυπου υλικού,ή συνθηματολογίας,ή πανό,θα είχε κατ’αρχήν για εσάς επικοινωνιακά πολύ καλύτερα αποτελέσματα,και σε δεύτερο βαθμό για εσένα (ή και καθόλου),σε πρώτο για μένα,δεν θα ήταν αθέμιτη η κίνηση.

Παντως στην αιθουσα αυτοι που μπηκαν,μπηκαν για να σηκωσουν πανο.
Τωρα γιατι ενας αυτομολησε και πηγε να ανεβει επανω μονο ο ιδιος το ξερει.

Μόνο εγώ θα ήθελα διάλεξη Milton Freadman σε ελληνικό Πανεπιστήμιο;;;:lol::lol:
Γαμώτο μας πρόλαβε ο χρόνος!:roll:

κρίμα γαμώ…:stuck_out_tongue:

Το έργο του θα ζει για πάντα:!:

Είναι [B]Friedman [/B]και θα ήθελα να δω και γω διάλεξή του.

Θα γινόταν fried man.

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/319166.html

“να την απαξιώσει, να την ευτελίσει και να πλήξει την προσωπικότητά της”

[SIZE=“3”]“να την απαξιώσει, να την ευτελίσει και να πλήξει την προσωπικότητά της”[/SIZE]

[SIZE=“4”]“να την απαξιώσει, να την ευτελίσει και να πλήξει την προσωπικότητά της”[/SIZE]

χαχαχαα
απλά επειδή την είπε με το όνομα του συζύγου…:lol:

Συμφωνω. Απλως την ωρα που οι υπολοιποι ανοιγουν το πανω, ο τυπας ανεβαινει πανω στην σκηνη. Επισης, δεν νομιζω να ηθελε να κοπανησει καποιος εναν νομπελιστα μπροστα σε τοσο κοσμο. Μονο προβληματα με δικαστηρια κλπ θα προκαλουσε στον εαυτο του.

Δεν θεωρω τυχαιο οτι καποιοι εχουν βαλθει να τον βγαλουν μη ρατσιστη. Ουτε ειναι τυχαιο οτι την αλλη μερα η εφημεριδα Πελοποννησος ειχε 2σελιδο αφιερωμα στο συμβαν και καθηγητης ιατρικης ειχε αναλαβει την ιδεολογικη του υπερασπιση.

ΥΓ: Το χημικο και το βιολογικο αρνηθηκαν να τιμησουν τον ρατσιστη ως επιτιμο διδακτορα. Η ιατρικη ηταν η μονη σχολη που τον τιμησε.
ΥΓ2: Ο προεδρος της ιατρικης ειναι και πρυτανης του πανεπιστημιου Πατρων.

πραγματικά όμως είναι για γέλια.:lol::lol:
μάλλον σκέφτηκε οτι την αποκάλεσε εμμέσως χοντρή.:stuck_out_tongue:

ανακωχή για το αρνί. :lol:

[B]Ειρήνη Υμίν στην Κερατέα![/B]

Πάσχα, σπίτια μας! Συμφωνία ανακωχής στην Κερατέα, προέκυψε από ευρεία συνάντηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τη συμμετοχή τοπικών και θρησκευτικών αρχών, τη Δευτέρα.

Στη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, του μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαου και του δημάρχου Λαυρεωτικής Κ. Λεβαντή, συμφωνήθηκε η αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και η ταυτόχρονη αποχώρηση των κατοίκων από τα μπλόκα.

Νέο ραντεβού όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών ορίστηκε για την Πέμπτη του Πάσχα, 28 Απριλίου, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Αποδείχτηκε λοιπόν η μόνη θεωρία που απορρίπτει ντε φάκτο κάθε υπερφυσική επέμβαση στον φυσικό κόσμο. Πάρτε τ? αρχίδια μου Ντεϊστές!!!

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει πετάξει 2-3 καλές καφρίλες, ειδικά στα τελευταία χρόνια. “Οι απόγονοι Αφρικανικών φύλων έχουν τάση για χαμηλότερο IQ από τους απογόνους Ευρωπαϊκών φύλων”. Προσωπικά διαφωνώ, κυρίως επειδή, αν πας αρκετά πίσω, ΟΛΟΙ είμαστε απόγονοι Αφρικανικών φύλων.

Μου την έσπαγαν και οι απόψεις του και ο λαϊκισμός του, και το ψώνιο του, και το γεγονός ότι ανήκει σε μια κάστα που κυρήττει ταπεινότητα αλλα ταυτόχρονα φοράει χρυσούς σταυρούς σε φυσικό μέγεθος. Αλλά δεν βγήκα ποτέ να του σκάσω μπουκέτα! ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΟΡΚ;!;

Για αυτους τους λογους κυριως.
Η απολυτοτητα της ηλιθιοτητας θα το ελεγα.Ειδικα απο εναν ‘‘μπλογκερ’’ που τα πιο πετυχημενα κειμενα του ειναι σεξιστικες παρωδιες.Ο καθενας στο ειδος του.

Καλά, δεν περιμένει και κάνεις να του ανοίξει τα ματια ο φαεέναμαλάκα

Διαφωνείςπάντως με τις απόψεις του η με το ύφος που τις εκφράζει?

Ναι.
[COLOR=“White”].[/COLOR]

μαλακίες γράφει με βλαμμένο τρόπο. Απορώ γιατί ακόμη τον τρώτε αυτόν τον “μαλάκα”. Ό,τι αντιπαθώ σε ένα blog το έχει το blog του. Ανωνυμία, επιτήδευση, απλοϊκή σκέψη, ανύπαρκτο επίπεδο+παιδεία, διάθεση να εκμεταλλευτεί οικονομικώς την κακογουστιά (aka λαϊκιστής φιλοχρήματος), κλπ. Ικανό τον έχω να ψάχνει και το ίντερνετ για να βρει κρίσεις για τη μούρη του και να ασχοληθεί κι άλλο με τον εαυτό του στο blog του.

Καταλαβαίνω γιατί κάποιος να τον διαβάζει και να τον θαυμάζει, αλλά μήπως έφτασε ο καιρός να πείτε και μόνοι σας ένα “άει γαμήσου” σε αυτά που σας χαλάνε αντί να διαβάζετε έναν που λέει “άει γαμήσου” σε οτιδήποτε υπάρχει (και άρα δεν έχει άποψη);

Για Τούρκους που εργάστηκαν σκληρά, την ώρα που οι Έλληνες τεμπέλιαζαν έκανε λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τουρκία. Νέες αντιδράσεις προκαλεί το παραλήρημα του Θ. Πάγκαλου, ο οποίος επισκέφθηκε την Τουρκία.

http://www.newstoday.gr/article/42589/ti-eipe-pali-stoma-tou

η φώτο πολύ γέλιο.

Δεν θα τον προστάτευε το άσυλο, ε Κρισπ; :-k

Για το από πάνω: Nα πεί ο Πάγκαλος και για τους Τούρκους στρατιωτικούς και διπλωμάτες που δούλευαν σκληρά τη νύχτα των Ιμίων ενώ ο ίδιος ήταν σε πάνελ στον Χατζηνικολάου… #-o