:-s:roll:
Εδώ ήταν οι Pink Floyd:lol::lol:
Κάπου εδώ αλλάζω ομάδα από τις ελληνικές…
[SPOILER]Και μη ρωτήσει κανείς αν ήμουν, είμαι ή θα γίνω πασόκ, μην έχουμε άλλα :lol::lol::lol:[/SPOILER]
Το press project το χαρακτήρισε ‘συντηρητική καταστροφολογία’.
Εγώ σχεδόν ευελπιστώ να γίνει έτσι.
Χαχαχα…εσείς οι πασόκοι είστε λίγο καμμένοι ε…:p:p:p
Πλάκα σου κάνω -ε λίγο πλάκα:roll:.
Έχω, πάντως, ιδέα από πασόκους (όχι στη σχολή δεν έχω καμία σχέση με αυτούς).
Οι pink floyd πώς ήσαν; χα χα χα:roll:
Κάποιος ξέχασε να πει πως δύο πρόεδροι του ΟΣΦΠ πήγαν φυλακή, ενώ κανένας από το ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής.
Ο ολυμπιακος:p
Και αυτό αποδεικνύει την αθωότητα του κυβερνώντος κόμματος και το άσπιλόν τε και αμόλυντον της πολιτικής ζωής του τόπου εν γένει…
:-s#-o
Κατσε κατσε αυτα περι ενωμενης αριστερας τα λενε οι πολυ προοδευτικοι που υποτιθεται σε κεινη την περιπτωση θα ψηφιζαν αριστερα το νεο φρουτο ειναι αυτο που λεει οτι η αριστερα φταιει για ολη αυτη τη κατασταση που εχουμε σημερα…Απο το μεταναστευτικο,μεχρι το μπλοκαρισμα των μεταρρυθμισεων…Και οτι παντα την υποθαλπτουν οι κυβερνησεις γιατι την χρησιμοποιουν…Μαλιστα υπαρχει η ελπιδα οτι τωρα με την ανοδο της ακροδεξιας τα πραγματα θα στρωσουν…
Ρε συ Τζον, αφού ξέρω τί σου λέω…
Έχω μιλήσει με άνθρωπο και μου τα χει βάλει ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ. Μόνο αυγά Τουρκίας δεν έβαλε μέσα στη σαλάτα :!:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1293905
Αν ισχύουν αυτά για την Ηγουμενίτσα…τί να πώ…
Καλή μας κατοχή…
Ολα οσα σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο για αυτο το θεμα, τα βρηκα στο παρακατω τραγουδι:
:!: http://www.youtube.com/watch?v=WzAmzZdqcUk
[B][I]Αντε γαμήσου εργατιά αφου ειναι επιλογή σου να ζεις μες στα σκατά, αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς μα εσυ εμαθες να προσκυνάς και είσαι άξιος κλωτσιάς[/I][/B]
Τα έχει πει και ο Βάρναλης κάπως πιο εύσχημα και πιο παρακινητικά
Aν το δίκιο θες, καλέ μου,
με το δίκιο του πολέμου
θα το βρείς. Oπού ποθεί
λευτεριά, παίρνει σπαθί.
Mη χτυπάς τον αδερφό σου -
τον αφέντη τον κουφό σου!
Kαι στον ίδρο τον δικό
γίνε συ τ’ αφεντικό.
Άιντε θύμα, Άιντε ψώνιο,
Άιντε Σύμβολον αιώνιο!
Aν ξυπνήσεις, μονομιάς
θά ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.
Kοίτα! Oι άλλοι έχουν κινήσει
κι έχ’ η πλάση κοκκινήσει
κι άλλος ήλιος έχει βγει
σ’ άλλη θάλασσα, άλλη γη.
Τελειωσαν φιλε τα ‘‘ευσχημα’’ και τα ‘‘ευγενικα’’.
Στη μαπα ξερα, μπας και ξυπνησουν μερικοι.
Αν και τα ΜΘ, αν προσεξεις ολους τους στιχους, τα λενε με σκοπο την παρακινηση και οχι την προσβολη.
σε τιμές Stock. . . .
Πωλούνται και επισήμως ΟΤΕ, λιμάνια, ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ, Ταχ. Ταμιευτήριο!
Από την πώληση του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, ξεκινούν οι αποκρατικοποιήσεις όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών. Όσον αφορά στα νέα μέτρα, ύψους 6 δισ. ευρώ, αυτά θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα και αφού συζητηθούν πρώτα με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών δημοσιεύει προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαδικασία επιλογής χρηματοοικονομικών συμβούλων με στόχο την άμεση προώθηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων σε σχέση με τα παρακάτω περιουσιακά στοιχεία:
Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (OTE): Άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (put option) για το 10% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ και εξέταση της πώλησης επιπλέον 6%.
Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ): Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή και περιουσιακών στοιχείων σε στρατηγικό επενδυτή
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (TT): Πώληση του 34% του μετοχικού κεφαλαίου του ΤΤ καθώς και εξέταση πώλησης επιπλέον 10% κατοχής των Ελληνικών Ταχυδρομείων μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εισόδου στρατηγικού επενδυτή
Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ): Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΔΑΠ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και είσοδος στρατηγικού επενδυτή
Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ): Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΑΘ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και είσοδος στρατηγικού επενδυτή
Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) and Λιμένες Αττικής: Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συγχώνευση περιφερειακών λιμένων Αττικής και είσοδος στρατηγικών επενδυτών
Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και Κύριοι Περιφερειακοί Λιμένες: Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συγχώνευση περιφερειακών λιμένων και είσοδος στρατηγικών επενδυτών
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ έχουν ήδη επιλεγεί σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων για: ΔΕΠΑ, ΕΑΣ, ΔΑΑ, ΤΠΔ, Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ, Κοίτασμα Αερίου «Νότια Καβάλα», Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου. Επίσης, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για: ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, Καζίνο, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Περιφερειακά Αεροδρόμια και Λιμάνια.Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο αποφασίστηκε, επίσης, η δημιουργία Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας με ειδικά χαρτοφυλάκια των προς ιδιωτικοποίηση συμμετοχών και δημόσιας γης για την επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων.
Όσον αφορά στα νέα μέτρα, ανέφερε πως θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης της τρόικας και αφού υπάρξει συνεννόηση με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, αποτυπώνοντας και επισήμως την κυβερνητική πρόθεση για συναίνεση.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδώ και ληστεύει το Λαό.
η ανακοίνωση του πεταλωτη για το θέμα , είναι το πιο αστείο, και ταυτόχρονα, το πιο θλιβερό πράγμα που έχω δει ποτε…
η.κυβέρνηση,θα.προσπαθήσει,να.κάνει.οτι.είναι. δυνατον .ώστε.η.χωρά.να. . . .
βγαίνεις που βγαίνεις να μας πεις τα καλά νέα…τα διαβάζεις απο κείμενο, και δεν μπορείς να τα πεις κιολας…
δεν πιστεύω να μην ήθελες να τα πεις…
Το ημερολόγιο ξαναγύρισε στο 1920 παίδες
Σχετικά με όλα αυτά τα νέα κ τις ανακοινώσεις, ενδιαφέρουσες απόψεις (κατα πρώτο λόγο) και άρθρα (κατα δεύτερο λόγο) μπορείτε να τσεκάρετε καθημερινά στο [U]capital.gr [/U]Έχει γρήγορη κ συνεχή ενημέρωση στις ανακοινωσεις του, προφανώς τα άρθρα πρέπε να προσεγγίζονται με κριτική ματιά κ όχι αμάσητα (εδώ πάει το κατα δεύτερο λόγο), αλλά αυτό που έχει επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι ο σχολιασμός απο τα μέλη του “φόρουμ”,κάτω απο τα άρθρα(εδώ πάει το κατα πρώτο λόγο). Διαβάζεις διάφορες οπτικές επι των γεγονότων.