Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Και κάπως έτσι επεκτεινόμαστε στην Αθήνα με τεράστιο βιβλιοπωλείο!

Θα μάθουμε άραγε και πώς γιγαντώθηκαν ξαφνικά 2-3 εκδοτικοί οίκοι και έγιναν κυρίαρχοι στην ελληνική αγορά; :roll:

Και κυρίαρχοι που είναι,δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι υπερχρεωμένοι.Το βιβλίο είναι μέσα με τα μπούνια.Εντωμεταξύ η παραπάνω είδηση είναι πολύ πιο ήπια διατυπωμένη απ τα όσα ακουγόταν πραγματικά στα πηγαδάκια της Έκθεσης…:wink:

Καλά ναι, εννοείται αυτό.

Γαμώτο ήθελα να ανέβω για την Έκθεση αλλά πού λεφτά…

Κατάληψη Αντιβίωση : Επιχείρηση σκούπα και απεγκλοβισμός 6 ενταφιασμένων μεταναστών !(+Βίντεο)


Epixeirisi skoupa stin katalipsi antiviosi 26/05/2012

απόσπασμα από την ανακοινωση της Αντιβίωσης:

?κατά τη διάρκεια αμπαρώματος των κτιρίων, 6 μετανάστες ενταφιάστηκαν σε ένα από αυτά. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το σκυλί της αστυνομίας δεν τους ανακάλυψε κατά τον έλεγχο των κτιρίων. Προφανώς ο αργός τους θάνατος από ασιτία ή δίψα ταιριάζει απόλυτα στα σχέδια που έχει η εξουσία για όλους και όλες που περισσεύουμε. Οι μετανάστες απεγκλωβίστηκαν από εμάς μόλις αποχώρησαν οι μπάτσοι?

[B]Καταγγέλλουν την ρατσιστική βία οι εργαζόμενοι των ΗΣΑΠ
Με αφορμή την εγκληματική επίθεση εναντίον αλλοδαπού σε συρμό[/B]

[B]«Δόξα και Τιμή στη Χρυσή Αυγή»[/B] φώναξε το βράδυ της Δευτέρας ο άγνωστος που μαχαίρωσε αλλοδαπό σε συρμό των ΗΣΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Εργαζομένων των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων.

Οι συνδικαλιστές επικαλούνται σχετικές μαρτυρίες επιβατών και σημειώνουν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ρατσιστικής βίας ήταν το τρίτο στη σειρά, τους τελευταίους μήνες στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

«Οι εργαζόμενοι των ΗΣΑΠ καταδικάζουμε την εγκληματική αυτή ενέργεια. Είμαστε απέναντι σε κάθε φαινόμενο βίας, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Η διεύρυνση της φτώχειας, τα υψηλά ποσοστά, ανεργίας και η κοινωνική ερήμωση, που είναι αποτέλεσμα των αντεργατικών πολιτικών που διαχρονικά εφαρμόστηκαν και εντάθηκαν τα δυο τελευταία χρόνια, δεν πρέπει να βάλουν σε κίνδυνο κάθε έννοια αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και σεβασμού της ανθρώπινης ζωής» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Οσοι αναζητούν πάνω στα κοινωνικά ερείπια, το ιδεολογικό υπόβαθρο, για να δικαιολογήσουν συμπεριφορές φασιστικής βίας και λαϊκισμού, με σκοπό να δηλητηριάσουν την κοινωνία, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με την καθολική αποδοκιμασία των εργαζομένων, των συνδικάτων και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού» καταλήγει.

Ναι άλλα είναι καθήκον του καθενός να εξαλείφει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο(λεκτικά αν μπορεί) τα φασιστικά στοιχεία όποτε και όταν μπορεί. Διοτί ο φασισμός μπορεί και κινείται ύπουλα και πριν το συνειδητοποιήσεις γιγαντώνεται σε μια κοινωνία(ειδικά σε μια που μαστίζεται από την φτώχεια) αν δεν έχεις κάνει κάτι για αυτό.
Άρα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κολλάμε στην ελευθερία αυτής της συγκεκριμένης άποψης γιατί είναι καρκίνωμα.
Το χει και sig ένας φορουμίτης: “Το καλύτερο επιχείρημα για ένα φασίστα είναι ένα τούβλο στο κεφάλι” Μπ. Μπρεχτ

Επειδή βγαίνουμε οφ τόπικ πηγαίνω την κουβέντα στις ιδεολογικές συζητήσεις:p

Συγκλονίζουν τα λόγια του αυτόχειρα στη Νίκαια: “29/5/2012, Αλέξανδρος
Η Ελληνική Αστυνομία δεν ξέρει αν υπάρχω, γυναίκες, ποτά και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα, καφενείο δεν έχω πάει. Το μόνο μου ?παράπτωμα? ήταν ότι δούλευα από το πρωί έως το βράδυ.
Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα έγινα ελεύθερος επαγγελματίας στα 40 μου και φεσώθηκα μέχρι τον λαιμό. Και με καλούν τώρα τον μαλάκα στα 61 μου να πληρώσω γι αυτό.
Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας και δεν θα αποτελείται από έλληνες από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουν την ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά θα τα έχουν καταργήσει τελείως.
[B]Μόνο αν βρεθεί ένας πολιτικός τύπου Θάτσερ και μπορέσει να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση για να συμμορφωθούμε.”[/B]
Υπενθυμίζεται πως, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, τον άνδρα βρήκε κρεμασμένο στις 7 το πρωί ο φύλακας του πάρκου.

Kαλός βλάκας και αυτός.

Τι να σου πω ρε φίλε, μπράβο. Ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερος άνθρωπος (και πιο έξυπνος).

Koίτα, όταν κάποιος αυτοκτονεί και πιστεύει ότι χρειαζόμαστε μια Θάτσερ, μόνο βλάκα μπορώ να τον πω.

+1 στο ότι ήταν πανηλίθιος, ειδικά εκεί που λέει για την ελληνικότητα της Ελλάδας, φουλ στη μαλακία.

[B]Απίστευτο ρεκόρ: Μέχρι να εκλεγεί βουλευτής, άλλαξε οκτώ κόμματα σε 16 χρόνια![/B]

Το τίτλο του μεγαλύτερου «κωλοτούμπα» της ελληνικής πολιτικής σκηνής διεκδικεί επάξια ο εκλεγμένος, από τις κάλπες της 6ης Μαΐου, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδης.
Ο δημοσιογράφος έχει «περάσει» από οκτώ (!) συνολικά κόμματα τα τελευταία 16 χρόνια, γεγονός που αποκαλύπτει, αν μη τι άλλο, τον διακαή του??
πόθο για μια βουλευτική έδρα.
Το 1996 εκλέγεται Β? επιλαχών βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ στην Α? Θεσσαλονίκης. Το 1998 μεταπηδά στο ΠΑΣΟΚ και θέτει υποψηφιότητα με τον τότε Νομάρχη Κ. Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια στηρίζει τον υποψήφιο, τότε, Νομάρχη της ΝΔ, Παναγιώτη Ψωμιάδη με τον οποίο η γυναίκα του κατεβαίνει υποψήφια.
Μετά, «κάνει μία στάση» στο κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή για να συστρατευτεί στην πορεία και με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον τότε Δήμο Πολίχνης, Κ. Θεοδωρίδη. Το 2010 επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία και κατεβαίνει ο ίδιος υποψήφιος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Τότε, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα στη Θεσσαλονίκη καθώς αποκαλύφθηκε πως ο κ. Αβραμίδης ουδέποτε υπήρξε μέλος της ΕΔΗΠΗΤ όπως ισχυριζόταν. Μάλιστα η ίδια η ΕΔΗΠΗΤ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κατέρριπτε τους ισχυρισμούς του.
Λίγο καιρό αργότερα βρίσκεται στο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά από όπου θα φύγει στη συνέχεια και θα βρεθεί να συνομιλεί με τους ανθρώπους του Κουβέλη και την Δημοκρατική Αριστερά Θεσσαλονίκης. Δεν τα βρίσκει μαζί τους και έτσι στις 21 Μαρτίου του 2012 ιδρύει το κόμμα των ανέργων.
Λίγους μήνες αργότερα φεύγει από το κόμμα- που ο ίδιος ίδρυσε, και καταλήγει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους οποίους κατάφερε τελικά να εκλεγεί.
Υ.Γ. Φήμες τον θέλουν να έχει συνομιλήσει και με την Ντόρα Μπακογιάννη- προ Σαμαρά εποχής, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται?

http://troktiko.eu/2012/05/apisteuto-rekor-mechri-na-eklegei-bouleutis-allaxe-okto-kommata-se-16-chronia/

στεναχωρήθηκες ε?
ήθελες να έχουν τα ρεκόρ οι δικοί σου

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=201507

Επίσης, στο ΣΔΟΕ, όπως προκύπτει από την ίδια αναφορά, έφτασε και επιστολή γνωστού δικηγόρου, η οποία αναφέρονταν σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην υπουργός είναι κάτοχος επώνυμου ατομικού λογαριασμού στην UBS στη Ζυρίχη στον οποίο υπάρχουν καταθέσεις 850.000.000 δολαρίων ΗΠΑ!

γι αυτό λέμε κανένας πολιτικός στη φυλακή…δήμευση περιουσίας και ας μείνουν στο δρόμο με ένα βρακί…

Παιδιά το ποσό μου φαίνεται υπερβολικό…
Θυμάται κανένας floydized πόσο κόστισαν όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα των ετών που ήταν υπουργός ο Άκης; :-k

Γαμώτο δεν τα έχω πρόχειρα τώρα,υπήρχαν σε ένα βιβλίο μου,αλλά δεν διακινδυνεύω να πω ανακρίβεια.
Το ποσό και μένα μου φαίνεται τεράστιο.

Ο Giannis ή ο rockingmonster αν το εχουν πρόχειρο ή κάποιος άλλος ας βοηθήσουν

ισχύει ότι είναι υπερβολικά πολλά ακόμα για τα χρόνια που ήταν υπουργός… Αλλά ρε συ όταν βγαίνει ότι ξόδεψε 22.000 για ένα τραπεζάκι πόρτας και 120 ευρώ για ένα ζευγάρι κάλτσες του παιδιού, δεν ξέρω τι να πιστέψω…

Για ποιον λογο να το εχω προχειρο?:-s

[SPOILER]Μη λες ονοματα…:p[/SPOILER]

Γιατί είσαι τρου διεθνολόγος:p