Ισχυει 100% πιστευω αν και στο λινκ το παρα-αναλυσε στον ψυχολογικο τομεα.
Ναι καπνίζω κι εγω. Το ρημάδι …Καπνό. Διαρκεί πιο πολύ χε χε.
Το θέμα είναι άλλο. Από το 2010 απαγορεύεται σε δημοσιους χώρους κτλ. ΟΚ. Ας σεβαστούμε τους μη καπνιστές.
Το περιβάλλον που ζουν καπνιστές και μη, και είναι χειρότερη καταστροφή για τη δημόσια υγεία δεν τους ένοιαξε? Ααααα, 5-6 τσιγάρα σε μια ταβέρνα ή σε μια καφετέρια τους ένοιαξε.#-o ΡΕ δεν πηδιόμαστε που έλεγε και ο Χάρρυ Κλύν???
Εγω εδω και μια βδομαδα το χω κοψει… Να δω αν θα τα καταφερω… Εχω κανει αλλες δυο αποτυχημενες ενεργειες!!!
Αντε μπραβο!! Εγω εκλεισα 2 μηνες πριν μερικες μερες (: (: (:
Κανα πακετο την ημερα…Αν και το χω βαλει σκοπο να το κοψω πριν το καλοκαιρι…
με καμια κυβερνηση…[-Xτο μισω το κωλοκαπνισμα κ γενικα δεν μου αρεσει να εξαρταμαι απο τιποτα.
Το 2010 είναι μια μεγάλη ευκαιρία να το κόψουμε…υπομονή…:lol:
Τώρα που άλλαξε και look η μάρκα μας ;;; με τόσο ωραίο πακετάκι ;;; 8O[-X:D
Oντως ωραια ανανεωση και image o Αssos…:)
Τοχα κοψει ενα χρονο κ το ξαναρχισα ο μλκς. Βεβεα το περιοριζω οσο μπορω στην δουλεια κ γενικα στον καφε . Το τσιγαρο μετα το φαι δε μ κανει μεγαλη αισθηση, αλλα με το καφεδακι ειναι must…
Χωρίς τσιγάρο μετά το φαϊ (αν τρώς σαν ζώο, όπως εγώ) δεν ξεφουσκώνεις με τίποτα
εθισμενος:wink:
Na φας κ να μην καπνισεις, ειναι σα να γ… χωρις να χυσεις
:lol::lol::lol:
ποτο χωρις τσιγαρο θα λεγα εγω…
Εγω γιατι απολαμβανω τοσο πολυ το φαγητο σαν τεραστια απολαυση χωρις να εχω βαλει ποτε τσιγαρο στο στομα μου??? :-k
Γιατι αν καπνιζες δεν θα σου ειχε μεινει η αισθηση της οσμης και της γευσης:p
Οτι χειροτερο δηλαδη!
Αστα να παν…:-s
Το τσιγάρο δεν μου αρέσει, και σίγουρα όχι να κάνω κανονικά, είναι αηδία. Μόνο τα στριφτά, αλλά σε καμία περίπτωση να κάνω τακτικά.
Τα ΠΟΥΡΑΚΙΑ όμως. Θέοι! Έχω κάνει αρκετά απ’ τα Χριστούγεννα και μετά, πάνω κάτω ένα δεκαράκι τη βδομάδα και δεν τα ξαναβάζω στο στόμα μου εκτός από ακραίες περιπτώσεις (τριήμερη, κανα πάρτι). Δόξα τω θεώ μ’ έπιασε πάλι η αντικαπνιστική μου διάθεση πριν αρχίσω να εθίζομαι.
Ενώ πριν λίγες ώρες ήθελα να κάνω και δεν έκανα επειδή το χα βάλει στόχο, με ένα γρήγορο search στο ιντερνετ και παρακολουθώντας ποστ μεγαλύτερων που υποφέρουν μου κόπηκε κάθε όρεξη να κάνω σε καφετέριες ή στον δρόμο πχ…
Ασε τις βλακειες λεω 'γω. Λιγο-λιγο, ετσι στο τελος θα εθιστεις.