Αν τηρουνταν θα εκανε καλο και σε μας που θελουμε να παμε σε ενα λαιβ και να μη βγουμε και να βρωμαμε ολοκληροι η να μην μπορουμε να αναπνευσουμε ασε που (υπαρχουν και ανθρωποι με αναπνευστικα προβληματα που εχουν πιο λογικο δικαιωμα να δουν μια συναυλια απο οτι εσυ να καπνισεις…)…Ας μην μιλησω για τα πνευμονια μας γιατι θα αρχισετε τα κλασικα με το καυσαεριο κλπ(φοβερα επιχειρηματα δεν λεω:p )…Συμωνω με την απαγορευση σε κλειστους χωρους και θα ηλπιζα να μπορουσε να τηρηθει αν δεν ημασταν τοσο μα τοσο ελληνες…:roll:
apo to 2010 ti tha kanoume emeis oi kapnistes??:-k
tha trelathw,einai to mono sigouro…[-X
μη γράφετε με greeklish και θα ζήσετε περισσότερο
Θα το κοψετε μπας και δειτε ασπρη μερα.
αχ αχ αχ το 2010 ειναι πολυ κοντα… επιτελους
Δεν παίζει αυτό. Πολύ απλά, το χειμώνα που έχει κρύο και τα μαγαζιά δεν έχουν τραπεζάκια έξω, ούτε μπορείς να αράξεις σε παγκάκι θα αράζουμε μέσα σε σπίτια και θα τα κάνουμε ντουμάνι. Τώρα, τουλάχιστον στη δική μου σχολή, δεν πρόκειται να παίξει πρόβλημα γιατί οι 9/10 φοιτητές είμαστε καπνιστές. Οπότε…
Και προσωπικά το ότι προσπαθούν με έμεσση βία να με κάνουν να μην καπνίσω, με εξωθεί στο να καπνίσω ακόμη φανατικότερα.
-
ο 1/10 (υπερβολικα μικρο νουμερο αλλα τεσπα) που θέλει να αναπνεύσει ελεύθερα, καταπατά το δικαίωμά σας να τον ντουμανιάσετε και μειοψηφεί κιόλας, ε; Πολύ ωραία λογική. Εγώ ας πούμε, ως η αντίστοιχη 1/10 (???) της σχολής μου θα πάω να δώσω αύριο μάθημα πρωί πρωί σε αμφιθέατρο με 1 παράθυρο και υποτυπώδη εξαερισμό και οι ανάλογοι αναίσθητοι χαρμάνηδες θα το έχουν κάνει τεκέ χωρίς να νοιάζονται για μας που θα πρέπει να γράψουμε εκεί μέσα, στην μπόχα.
-
Χειροκροτήματα! Ντουμάνιασε ΚΙ ΕΣΥ έναν άκαπνο συμπολίτη σου! Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου! Αν δεν καπνίζει κι ενοχλείται, να φύγει! Ορίστε μας…[-X Εκτός αν εννοείς ότι θα καπνίσεις -από πείσμα- φανατικότερα σπίτι σου, που δεν αφορά την κυβέρνηση, δεν αντιβαίνει σε κάποιο νόμο, άρα προφανώς εννοείς κάπου έξω. Συγχαρητήρια, θα εξασκήσεις το δικαίωμά σου ΚΑΙ θα κάνεις αντίσταση κατά της καθεστηκυίας τάξης στην πλάτη (στα πνευμόνια) του διπλανού σου!!! ΥΑΥΥΥ!!!
-> Εδώ εντοπίζω μια αντίφαση ρε συ Σάρουμαν, αφού από πάνω ακριβώς λες “στα σπίτια μας” κτλ, άρα το “θα καπνίσω φανατικότερα” ποιους αφορά; Γιατί λοιπόν “σε εξωθεί”; :-s Τεσπα, διάβασα βιαστικά το ποστ σου και δεν το είχα δει. Αν όντως εννοούσες σπίτι σου, θεώρησε άκυρο το νούμερο 2
Μια ερώτηση μόνο:
α. αν εσύ δεν κάπνιζες, δε θα εξοργιζόσουν με το πόσο αναίσθητα/εγωκεντρικά σκέφτονται και απαντούν οι καπνιστές στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα του να αναπνέεις άκαπνο αέρα ενώ προβάλλουν το -κρίσιμο για τη ζωή- επιχείρημα του ότι “με τη φραπεδούμπα μου ΠΡΕΠΕΙ να καπνίσω κι έτσι βγες έξω”; Ειλικρινά ε.
- έχεις σκεφτεί την πιθανότητα σε ένα λάηβ/μια καφετέρια/το αμφιθέατρο κτλ να υπάρχει ένα παιδάκι ή ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα; Δε νομίζεις ότι εκτός από μας -που έχουμε το παράλογο δικαίωμα να μην αναπνεύσουμε καπνό- βλάπτεις πολύ άσχημα αυτούς τους ανθρώπους;
Σόρυ για το επιθετικό ύφος και ειλικρινά δε σκοπεύω να το συνεχίσω, οπότε μπορείς και να το αγνοήσεις. Δε σκοπεύω να το συνεχίσω γιατί τα έχω συζητήσει μύρια φορές αυτά τα πράγματα αλλά δε βγήκε άκρη. Απλά ναι, έπρεπε να τα πω, food for thought κι έτσι.
Αυτά, συνεχίστε απερίσπαστα
Οταν η ασυδοσια γινεται ο κυριως τροπος σκεψης.
Για οσους καπνιζουν χεστηκα.Ειμαι υπανθρωπος.
ρε εγω εχω ανοσια ρε.ρε.
Παντως δω στα ξενα που το μπαν εχει βγει απο το 06, μου φαινεται πολυ καλυτερα. Δηλαδη μαρεσει που καθομαι πχ σε ενα φαγαδικο και δεν ενοχλουμαι απο τον καπνο του αλλουνου.
Και οσοι λετε για το κρυο, για ελατε απο Σκωτια μερια που καθονται εξω στη βροχη με τα τσιγαρα ανα χειρας. Πολυ πλακα.
ααα ρε εθισμος
Σ’αυτο ταιριαζει απολυτα ο χαρακτηρισμος “pathetic”.
Κομματάρα από lamb of god.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τη δέχτσα. Είναι γελοίο να είσαι στη σχολή και την ώρα του μαθήματος να καπνίζεις μέσα. Πάνε έξω, κάνε το τσιγάρο και ξαναμπές. Ντάξει, στις καφετέριες λογικό είναι να θές να καπνίσεις, αλλά και ο άλλος έχει τα ίδια δικαιώματα. Βέβαια από αυτό πιάνονται μερικοί και ενώ ανάμεσα σας υπάρχει απόσταση 50 μέτρων, ο άλλος κάνει ότι βήχει ξέρωγω για να σε κάνει να το σβήσεις. Ε, σε αυτόν, ανάβεις τσιγάρο μέχρι και στον αφαλό και πας και του πετάς όλο τον καρκίνο πάνω του.
δεν καπνιζω για τη βλεπω τα αποτελεσματα απο την μανα μου που ξεκινησε απο τα 14 και ειναι 38 αφηστε τα …χαλια…
Πως είναι δηλαδή?
δεν θες να την ακουσεις πως βυχει πιστεψε με… και πινει σιροπια συνεχεια[-X[-X[-X
Είμαι φανατικά εναντίον και προσπαθώ να κάνω και τους γονείς μου να το κόψουν αλλά χλωμό το βλέπω…
αν δεν το θελουν και οι ιδιοι,δεν γινεται τπτ ολα εγκεφαλικα ειναι:wink:
Εκεί είσαι ρε???
Τους έχω δει να βγαίνουν έξω και να βγαίνει διπλά ‘καπνιστή’ η ανάσα τους και από το τσιγάρο και από το ψωφόκρυο…
Έχω μια on and off σχέση με το τσιγάρο,αλλά γενικά προτιμώ να το αποφεύγω όσο το δυνατόν γίνεται…και φυσικά να μην ενοχλώ τους άλλους.
Το σιχαινομαι πιο πολυ και απο τον Ολυμπιακο!!!Φανταστειτε ποσο
αντικαπνιστης ειμαι!!!