Eπειδη ειμαι γιατρος ενημερωνω την μεταλλικη κοινοτητα πως πρωτη αιτια καρκινων ειναι ι διατροφη και μετα ακολουθει το καπνισμα.Παντως για οσους καπνιζουν συνεχεια 75 τις εκατο ειναι ι πιθανοτητα να μας αφησουν απο αυτον τον λογο.Ξεκολατε και γω καπνιζα αλλα το εκοψα.Αντε να κανω κανα δυο σε καμια συναυλια.:!:
Oxi kai oute prokeitai.
παρολο που ειμαι μικρος(σχετικα) καπνιζω, οχι φανατικα, 7-8 τη μερα.ο λογος που το κανω ειναι επειδη μου αρεσει και οχι για ‘‘μαγκια’’ οπως λενε μερικοι.οχι πως δεν υπαρχουν και ατομα που δεν το κανουν γιαυτο τον λογο αλλα δεν ειμαι μεσα σε αυτους τους μαγκες imitation…
αν στα 30 σου η μούρη σου είναι πλισέ σαν του Κιθ Ρίτσαρντς και η στύση σου σκληρή σαν βρεγμένη εφημερίδα, θα σου αρέσει κ τότε ? [-X [-X :-k :-k
μεχρι τοτε μπορει να το εχω κοψει…
κ εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό, ιδιαίτερα όταν, παρά την τόση ενημέρωση από παντού, όλο κ περισσότερα παιδιά αρχίζουν το κάπνισμα επειδή “τους αρέσει”…[-X [-X κ “θα το κόψουν” με την πρώτη ευκαιρία…[-X [-X
κόψτο σήμερα καλύτερα:wink:
Λοιπόν, εγω καπνιζω απο τα 22 μου και είμαι 30, το γουσταρω πολύ.Ξέρω τι κάνει, και πως το κάνει ποια τα καλα άμα το κόψείς και όλα τα παρόμοια του .Αλλά , κόψαμε το sex, κόψαμε, το ποτό, κόψαμε τά βρώμικα, κόψαμε τις πίτσες και άλλα πολλά, αυτο δεν το κόβω. Μια απολαυση μας έμεινε θα την κόψουμε και αυτήν ??
Δέν το κόβω ωρέ, είμαι κλασσίκος Ελλήνάρας, εκεί παφα πούφα, σαν τον αράπη, 5 ευρώ την ήμερα για 2 πακέτα, τα ρούχα μέσα στην μπίχλα τασάκια απο εδω και απο εκει, και τώρα που θα απαγορευτει στους δημόσιους χώρους, στο σπίτι, όλη μέρα. Αμάν πια, λές και είμαστε τα μαύρα πρόβατα,είμαστε οι βλακες που καπνίζουμε, και όλοι μας κοιτάνε με μισο μάτι,δε το κόβουμε ωρέ !!!
Υ.Γ. ΣΙγα μη λερώσετε κανα πνευμόνι εσείς οι αντι-καπνιστες ωρέ !!!
Τα πήρα τώρα… :blow: :blow: :evil: :evil: :afro: :afro: :lightsabre: :lightsabre:
Έχω κάνει από περιέργεια, αλλά ως εκεί. Οι περισσότεροι φίλοι μου καπνίζουν, αλλά δε ζηλεύω όταν τους βλέπω ή κάτι τέτοιο, απλά ξέρω ότι δεν είναι για μένα αυτό…
Και για να μην ξεχνιόμαστε: http://www.metacafe.com/watch/398563/quit_smoking/ το τέλος είναι όλα τα λεφτά
Στον Mike Stan, with love αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους μανιακούς καπνιστές.
Νιώθω λίγο άσχημα όταν το κάνω αυτό, αλλά.
Οταν το βαρεθώ θα το κόψω…Τα ψευτοκήρυγματα και οι υστερίες είναι που μου την σπάνε…Ειναι προσωπικό θέμα του καθενός στο κάτω κάτω (της γραφής…)
Σε μισω , γιατι μου το εκανες αυτο?
ρε παιδια…ενταξει…μπορει για τους εαυτους μας(για εμας τους καπνιστες λεω)να μην πολυνοιαζομαστε,και καλα κανουμε,αλλα οντως ειναι μαλακια να καπνιζεις μπροστα σε αλλους,που πολυ απλα δεν γουσταρουν να γεμισουν τα πνευμονια τους πισσα…
εσεις,θα γουσταρατε να κλανει συνεχεια ενας διπλα σας??..μπορει εκεινος να καραγουσταρει και να την βρισκει,αλλα θα παθουμε ασφυξια ρε!!!
και ενα ασχετο…οσο “μετριασμενο” και αν ειναι το καπνισμα σου,παλι τα ιδια σκατα σου προκαλει…σε μικροτερη κλιμακα :roll:
Έλα ρε συ έχω κάνει καλά σχόλια για τις φώτοζ σου :oops:
Μπορεί κάποτε να με/μας ευγνωμονείς.
Πάω να φιλήσω την μαμά μου
αυτο που δε γουσταρω μια ειναι οταν βλεπω να λενε"δωσε ενα τσιγαρο"κοινως τη τρακα.η μαλακια της υποθεσης ειναι οτι αν πεινας και θες να φας δεν το ζητας παντα με την ιδια ευκολια(και το φαι ειναι πιο απαραιτητο)ενω το τσιγαρο το ζητας και φτανεις χωρις να το καταλαβεις λιγακι στη ξεφτιλα.
Δεν προκειτε να απαιτησω απο κανεναν να μην καπνιζει αλλα δεν θελω σε καμμια περιπτωση να με αναγκαζει να εισπνεω τα σκατα του. Πολυ καλο το παραδειγμα με τα κλανιδια. Αμα αρχινει να κλανει ενας διπλα μας επι 5 λεπτα, θα τον παρουμε με τις πετρες, οχι ομως και αν καπνιζει. Σε τελικη αναλυση το πρωτο δεν ειναι τοσο ανθυγιεινο και ειναι μια φυσικη αναγκη.
Συζητηση του κωλου.
ολοι λετε για τα κακα του τσιγαρου.Λοιπον ας πουμε και ενα καλο αυξανει το μεταβολισμο κατα 200 με 300 θερμιδες.
Big fuckin’ deal.
κουβεντα να γινεται να ουμε!βασικα δικαιωμα του καθενος να καπνιζει και ειναι απαραδεκτο να απογορευεται το καπνισμα στον δρομο.
Ναι ρε, αλλα αυτο μου ακουστηκε καπως. Γιατι αναλογικα και το να φας σκατα μπορει να εχει καλυτερη αναλογια καλων/κακων σε σχεση με το καπνισμα…! Σηλαδη το θεωρητικο πλεονεκτιμα που εγραψες το θεωρω απολυτως ασημαντο.
Στον δρομο δεν θα μ’αρεσε και μενα να απαγορευτει. Ειπαμε, να σε σεβομαστε την υγιεια τον αλλων που δεν θελουν να καπνιζουν πισσα κτλ. αλλα να μην γινουμε και αποστειρωμενοι… Αλλα σε τελικη αναλυση, η δρομολογουμενη απαγορευση (που σιγα μην τηρηθει) θα ισχυει μονο για ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ δημοσιους χωρους.
Η απαγόρευσεις σε μερικούς χώρους θα είναι για να παίρνουν τα πρόστιμα…