Καπνίζετε?

kαπνιζα μεχρι πριν ενα μηνα τον τελευται κιρο καπνιζα ενα καπνο τις 2 μερεις παλ μαλ πρασινο χαρτακια γαλαζια και ριζλα φιλτρακια.πηγα στο νοσοκομειο με βροχιτιδα και αναγκαστηκα το κοψα.τωρα κανω εα 2 πουρακια σε καμια ιδιαιτερη περισταση το ξερω οτι θα το ξαναρχισω αλλα θα το αργησω οσο μπορώ γιατι θελω αυτον τον χρονο να μαι φιτ

Ναι, το άρχισα στο στρατό - όπως και το καφέ -, καπνιζα Prince μαλακό επι 5 χρόνια και εδω και 3 χρόνια κάνω Assos 25 κόκκινο !! 2,50 Ευρά, 25 τσιγάρα και τα σπάνε !!

Για να μήν ξεχνιόμαστε, αυτα που προ-ανέφερα είναι οι δυο μεγαλύτερες @$@#$% που έχω κάνει στη ζωή μου.

Μπα… Τσιγάρο δν έχω δοκιμάσει ποτε. Μόνο ναργιλέ κάνω καμια φορά με την παρέα.

εγω το αρχισα στην ηλικια των 15…αρχισα με διαφορες μαλακιες για λιγους μηνες(Malboro,Black Devil :roll: :roll: )και μετα το γυρισα στον καπνο :smiley: τοτε εκανα golden virginia,αλλα εδω και 2 χρονια κανω Craven…

Είχα δοκιμάσει στα 17, με τα κόκκινα ΣΕΚΑΠ. Δεν εξελίχτηκε σε εθισμό, δε με ανέβαζε και ιδιαίτερα, οπότε…αυτό ήτανε.

Κάποτε πάλι δοκίμασα στριφτό με δυόσμο (ναι, αυτόν για τη μαγειρική) και καθόλου καπνό. Φάση είχε, αλλά έπεσε βαρύ. Από τότε δεν ξανάκανα.

Οχι, κι ουτε πρόκειται. Με ενοχλεί ο καπνός…γκουχου-γκουχου…

ΣΕΚΑΠ??? Χαρά στο κουράγιο σου…
Μια φορά, στη δευτέρα γυμνασίου, όταν είχα πρωτοξεκινήσει, δεν είχα λεφτά και είχα πάρει ΣΕΚΑΠ, αλλά το τραύμα ακόμα μου έχει μείνει:p

Εγώ είχα σνιφάρει μπούκοβο με καλαμάκι και κόντεψα να μείνω στον τόπο:p

Εδώ και 5 μήνες περίπου κάνω και εγώ στριφτά. Ξεκίνησα με Old Holborn, μετά πήγα σε Van Nelle, αλλά επειδή δεν βρίσκω σε όλα τα περίπτερα περιστασιακά παίρνω και Golden Virginia.
O πιο άθλιος καπνός που έχω πετύχει πάντως, με όλη τη σημασία της λέξης, είναι άνετα ο Καρέλια. Τι μπόχα…
Και για πιό άθλια βιομηχανικά τσιγάρα πάνε τα Next, επίσης μπόχα. Όταν ήμουν 1η λυκείου μου`χε τύχει σε μια ώρα γυμναστικής να έχω πάνω μου μόνο 80 λεπτά και να έχω μείνει από τσιγάρα. Λέω θα πάρω Next, αλλά τα μπλέ, λογικά θα βρωμάνε λιγότερο από τα κόκκινα (είχα δοκιμάσει και τα κόκκινα και επίσης σκυλοβρωμούσαν). Ε, η μπόχα που είχε το μπλέ ήταν διπλάσια τουλάχιστον από το κόκκινο. Μια μυρωδιά λες και περνάς έξω από εργοστάσιο ζάχαρης (όποιος έχει περάσει καταλαβαίνει για τι μπόχα μιλάμε:p )

Εχω δοκιμασει σε διαφορετικες περιοδους και δεν μαρεσε.Αφου
δεν το εχω ξεκινησει μεχρι τωρα δεν νομιζω να το ξεκινησω ποτε.
Α ναι.Camel,Marlboro,Lucky Strike και ενα στριφτο Holdborn εχω
δοκιμασει.

winston μπλε εικοσάρι γιατί κάμει 2 ευρώ.
ένας καλός λόγος που σταμάτησα τα κάμελ,των 3 ευρώ.

τρία πακέτα κάμελ=9 ευρώ
τρία πακέτα ουινστον=6 ευρώ

3 ευρώ στην τσέπη.

ρε καν’τε καπνο να βρειτε την υγεια σας :tomato: :tomato: :stuck_out_tongue:
3 ευρουλακια ο 25αρης και σιγουρα βγαζει πολλαααα παραπανω απ’τα 20 των πακετων…σκεφτειτε με εναν καπνο,χαλαω 2 πακετακια χαρτακια,που μεσα εχουν 50 :roll:

Eλα ρε συνάδελφε…

Εγω καπνιζα λιγο στην τριτη γυμνασιου (marlboro συγκεκριμενα) και μου ηταν πολυ ευκολο να το κοψω. Ηρθε φυσικα. Προσφατα με τα αγχη μου ξανακανα αλλα δεν το αρχισα τελικα. Ησυχα.

Μπα, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Είμαι μικρός ακόμα 8)

Τα Camel μου άρεσαν θυμάμαι. Κι επίσης καπνός Craven (αν και είναι ο καρκίνος ο ίδιος).

ενω ολα τα αλλα εχουν την εγκριση του ΕΟΦ ε?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1.Δεν κάνω ούτε εγω και ούτε έχω δοκιμάσει(Να νε καλά οι γονείσ μου που μου έκαναν πλήση εγκεφάλου από μικρό:p)Βέβαια είμαι παθητικός καπνιστής με 3 άτομα μέσα στη οικογένεια να καπνίζουν…

2.Το χειρότερο είναι πάντως να βλέπεις παιδιά στην ηλικία μου(15) να το κάνουν για να το παίξουν κάποιοι

3.Χαρακτηριστικό παράδειγμα(για παθητικούς καπνιστές):Μια φορά βγήκα με μια παρέα που κάπνιζαν όλοι εκτός από μένα.Καθήσαμε σε μια καφέτερια σε κλειστό χώρο που κάπνιζαν όλοι από τη παρέα.Μέτα γύρισα σπίτι βήχωντας και βρώμαγε τσιγαρίλα η ανάσα μου…

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ… και ούτε πρόκειται. (το έχω πάρει απόφαση!)

Εγώ ένα πουράκι σε μονοήμερη έχω κάνει και δεν πρόκειται να ξανακάνω αλλά όχι του στυλ με παρέσυρε η παρέα και “λες μόνο ένα και μετά έτσι αρχίζεις όλοι αυτό παθαίνουν” :p. Δεν το αρχίζω με την καμία :stuck_out_tongue:

Καπνίζω και μ’αρέσει. Αλλά κι αυτοί που δεν καπνίζουν καλύτερα …
Πάντως δεν μπορώ να το φάω πως οι απαγορεύσεις είναι γιατί νοιάζονται για την υγεία μας

εγω δεν μπορω να καπνισω για λογους υγειας.οχι οτι σε αλλη περιπτωση θα καπνιζα αλλα λεμε.παντως εχω δοκιμασει 3-4 φορες και δεν μου κανει και τιποτα.