Καπνίζετε?

great movie samis δυστυχως μεγαλα συμφεροντα υπαρχουν
επισης αλλη εκδοχη ταινια “thank you for smoking” ιδιο μυνυμα παιδια.

Φυσικά κι όχι αλλά αν είσαι σε σπίτι με καπνίζοντες την παθαίνεις τη ζημιά.

Καπνίζω λίγο, ναι… :slight_smile:

Καθόλου

κάνω ενα καπνό τον μήνα περίπου:D :smiley:

Mε στριφτά έχω πέσει στον έναν καπνό ανα 4-5 μέρες και το ευχαριστιέμαι περισσότερο κιόλας…

τι ελεεινα τσιγαρα τα chesterfield…

καλα εισαι αμα μπορεις να τον κρατησεις και βδομαδα θα εισαι ακομα καλυτερα και εγω στριφτα κανω με αυτον τον ρυθμο και ευτυχως οι αντοχες μου δεν εχουν μειωθει ακομα

Σε παρακαλώ, σε όλη την τρίτη λυκείου έκανα Chesterfield κόκκινο για οικονομία:p
Για την τιμή τους είναι κομπλε…

Μπα, γι`αυτό το λόγο άρχισα το στρίψιμο, γιατί τα έτοιμα τα ξέσκιζα κανονικά. Αν και πάντα έχω στην τσέπη μου και μια καμήλα, ούτως ώστε αν δεν είμαι σε φάση να στρίψω, είτε λόγω πρωινού ξυπνήματος, είτε λόγω μεγάλης δίψας (όπως καλή ώρα σήμερα, μετά από 2,5 ώρες γραψίματος ανάλυσης 1) να μην μένω ξεκρέμαστος:p

και’γω το ιδιο λαθος εκανα, ειδα φως (2,70?-30 τσιγαρα) και μπηκα…αλλα κατσε να τελειωσουν και αντε γεια!

Γιατί??
Αν συγκρίνεις με Leader, Next, Pall Mallκλπ. καπνίζονται πιο άνετα…
Εγώ έπαιρνα το 20ρακι 1.80…
Στην ίδια κατηγορία νομίζω μόνο τα GR και τα Assos τα κοντράρουν…

φιλε απ’αυτα που αναφερεις εχω τολμησει να δοκιμασω μονο Assos και καταλαβα γιατι πεθανε ο παππους μου:p #-o τα μονα φτηνοτερα ας πουμε που μπορω να κανω ειναι τα Winston τα ασπρα

But if you continue to smoke…8O

you shouldn’t do that man…

what…
But we’ve assuredly must face reality:
i have read some of this before have your mind here:
Young smokers understand that smoking is likely to shorten a person’s life, but do not have a clear idea of the number of years involved. More than two-thirds of smokers (68 percent) said that smoking two or more packs per week would shorten one’s life, but less than half knew the time lost would be as long as 5 to 10 years. About one in seven thought a year or less would be lost, and about one in four could not say how many years might be lost. .my opinion we have 2 face reality in greek words
οχι να κρυβουμε προβλημα…εδω τσιγαρα εχουν φρικη εικονα και ο κοσμο ακομμα αγοραζει βαζει να καλυψει μια nice leather case and its ok ! no its not the problem its still …think about my friend and don’t be shocked(photo) do you see my point?.

i see the point alright, thanks…

:?
without meaning to reproach you… sorry…

καταληψη ειμσταν 4 ατομα που μεναμε μερα νυχτα εκει και τα αγοραζαμε 10-10 επειδη ειναι πανφθηνα(κοκκινα) δεν ειναι ασχημα παντως

Όχι…Δεν έχω δοκιμάσει καν…:slight_smile:

αα δεν τοχα προσεξει ποτε αυτο το τοπικ

μια φορα δοκιμασα…και αυτο καταλαθος…ημουν τραγικα μικρος και το βρηκα αναμμενο και κατι εκανα…το δαγκωσα? το εγλυψα? δεν ξερω… but the memory remains :stuck_out_tongue: