Καπνίζετε?

μπα
απο προσωπική εμπειρία, κάπνισα με τους δικούς σου ρυθμούς για μισό χρόνο περίπου, κρυφά
μετά πήρα πακέτο
και ακόμα πιο μετά κατάλαβα ότι δε μπορώ να το κόψω :stuck_out_tongue:

Στάνταρ όμως…

Τότε θα’μασταν όλοι καπνιστές …

ναι αλλά να μπει και δεύτερο emotion που να χώνει μπουνιά σε όποιον καπνίζει …

όχι και όλοι … 8) 8) :wink:

Nαι και μετα το ιμότικον του καπνιστη να σβήνει το τσιγάρο του στο μέτωπο του αντικαπνιστή.
:smiley:

εγω καπνιζω χρονια, αλλα πραγματικα, ακομα και οταν το προσπαθω δεν μπορω να εθιστω με τπτ! Μπορω ανετα να την βγαλω για βδομαδες χωρις τσιγαρο.

εννοειται δεν κανω πακετο, μονο καπνο. Καπνιζεις λιγοτερο, και εχει και πιο ωραια γευση

3 πακετα τη μερα και συνεχιζω ακαθεκτος

ετσι.προσωπικα παιζω ενα καπνο ανα 1-2 μερες

Δυστυχώς έναμισι 25αρι πακετο την ημερα…

μεχρι 10 την ημερα . οχι παραπανω .

δεν καπνιζω γιατι δεν μου αρεσει να ειμαι εξαρτημενη απο κατι για ολη μου τη ζωη

Εγώ θα το κόψω από τον άλλο μήνα…:roll:

εγώ κάπνιζα αλλά επειδή ο λαιμός μου κάτι έπαθε για κάνα μήνα (άσχετο με το τσιγάρο) το έκοψα αλλά κάμω κανα αμα είμαι όξω.σιγά το πράγμα δηλαδή.
έχω αυτοέλεγχο,όπως πάντα,είναι κάτι που με διακρίνει η καθαρή σκέψη και ο έλεγχος.
έχω έλεχω

2 απορίες

α) πότε δεν είσαι έξω? :stuck_out_tongue:

β) μετά το 4-0 έκανες?

α)όταν δεν είμαι away

β)μετά το 4-0 είδα μια ταινία με μαύρους και θυμομουν συνέχεια εντοι εντοι σιμαο σιμαο λουα λουα

Προς καπνιστες : δείτε την τανία insider όταν έχετε λίγο χρόνο…

Οπως ειπα και σε αλλο θρεντ.

Το καπνισμα ειναι χασιμο χρονου και η 2η μεγαλυτερη μαλακια μετα τα ναρκωτικα.

Τσου…

Ναι…Φτανω το 1 πακετο την ημερα αλλα τελευταια επιθυμω διακαως και απεγνωσμενα να το κόψω…Οι τσιχλες βοηθάνε αραγε???

καπνιζω εδω και 6 μηνες περιπου…

θελω να καπνιζο μαρεσει δεν εχω καπνισει μιας φορα μονο παλια αλλα απογορευετε επειδη ειμαι στο water-polo μερικες φορες νιωθω κενος κατι να κανω και τοτε το εχω αναγκη δεν ειναι κακο 2- τσιγγαρα τη ημερα νομιζω. i’m against drugs.